הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS- החלפת סקוואט בתרגיל אחר

James Devlin

משתמש מתחיל
140
3
נק' מוניטין:
281
140
3
גוף ראשון
היי,

לצערי במכון שבו אני מתאמן אין Squat Rack. אין אפילו מתקן גבוה לBench Press שאני יכול להשתמש בו. בשורה התחתונה - אני לא יכול לעשות סקוואט. להחליף מכון זו לא אופציה 😃

התחלתי השבוע להתאמן בSS. איזה תרגיל אני יכול לבצע במקום סקוואט? האפשרויות הן:
1. לחיצת רגליים במכונה - אבל אני מעדיף להתרחק ממכונות..
2. overhead squat - אבל אני לא יכול להחזיק משקל רציני (לא במונחים של סקוואט) וזה מעייף לי את הכתפיים לפני הבנץ' פרס והפרס.
3. סקוואט בsmith machine -אבל אני מעדיף גם להתרחק מהsmith machine.
4. פרונט סקוואט - אני יכול להרים את המשקל לכתפיים בקלין. אבל אני לא אגיע מהר מאוד למשקלים שאני לא יכול להרים בקלין?

שאלה נוספת - אפשר לבצע SS במאזן קלורי שלילי? אני מתאמן בערך שנתיים on and off בתכניות שונות ומשונות. אני רוצה להתחיל SS כדי לשפר את הכח שלי בתרגילים ה"קלאסיים".

תודה מראש ושנה טובה..

זו בעיה. שום דבר ממה שכתבת לא מהווה ממש תחליף. בסמית' יש לך במקרה עמודים כאלה ששמים עליהם את המשקולות, שתוכל להוציא מהם את המוט?

לצערי אין. יש לך רעיון אחר? מה מהם הרע במיעוטו?

האמת שלפי דעתי הפתרון של הקלין ואז פרונט סקוואט הוא לא רע בכלל, וזה צריך להיות נכון גם לשאר החברה פה שלא יכולים לעשות סקוואט במכון שלהם.

נכון שההתקדמות תיהיה קצת יותר איטית והמשקלים בערך 80% מהback squat אבל זה יותר טוב מgay press לא? מה שבטוח שהסוסים באולימפיאדה עושים פרונט סקוואט והם well.. באולימפיאדה.. סתם מחשבה.

הם גם עושים סקוואט הייבר עם כפול מהדדליפט שלך.
קלין ואז פרונטים יכול להיות רעיון טוב במידה והוא יודע לעשות קלינים ברמה סבירה כדי שהוא יכול להעלות במשקלים.
במכון שפעם הייתי מתאמן בו היה מתקן למקבילים שהייתי משתמש בו, אם יש לך זה יכול לעזור.
אם האופציה של הקלין מסובך מידי אתה יכול לעשות רוטציה עם משיכות דדליפט\משיכות גבוהות\דדליפט רומני זה יביא לך אחלה עבודה לרגליים, נכון שלא כמו עם סקוואט אבל זה פתרון מעולה למצב שלך.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התשובות.

אני אלך על קלין ואז פרונט סקוואט. אני ממילא צריך ללמוד קלין כי אני מבצע את הגרסה של SS עם קלין ולא את הגרסה עם BOR.

• פותח/ת השרשור
את זה לא לקחתי בחשבון כי אין לי מושג מה המשקלים שמגיעים אליהם בתרגילים האלו.

אני חושב שבשלב ראשון אני אתחיל ככה. יקח לי זמן להגיע לבעיה הזו, במיוחד בהתחשב בכך שאני צריך ללמוד את הטכניקה של פרונט סקוואט. כשנגיע לגשר...

תודה על התשובה.

תנסה למצוא פתרון להוציא את המוט לפרונט. אפילו ממקבילים. אני אומר את זה כי לוקח לא מעט זמן ללמוד טכניקה סבירה של פאוור קלין (ולבד זה עוד יותר מסובך), ועד אז קשה מאוד להעלות משקלים

• פותח/ת השרשור
ובכן, התחלתי SS השבוע וביצעתי PC באימון אחד, כך שבאופן תיאורטי אמורה להיות לי טכניקה סבירה של PC (אגב, את אותה השאלה שאלתי בפורום בתפוז..).

בגלל שתיאוריה לחוד ופרקטיקה לחוד, אני אעלה סרטון לפורום הזה או לפורום בתפוז.

המקבילים זה בעייתי מאוד, כי הם ממוקמים באיזור צפוף משהו.

יש אולי לבנץ' מוטות מאחורה שמלבישים עליהם את הפלטות כשלא משתמשים בהן? זה קצת נמוך, אבל זה גם משהו. תנסה למצוא איזשהו פיתרון.

ובכן, התחלתי SS השבוע וביצעתי PC באימון אחד, כך שבאופן תיאורטי אמורה להיות לי טכניקה סבירה של PC (אגב, את אותה השאלה שאלתי בפורום בתפוז..).

בגלל שתיאוריה לחוד ופרקטיקה לחוד, אני אעלה סרטון לפורום הזה או לפורום בתפוז.

המקבילים זה בעייתי מאוד, כי הם ממוקמים באיזור צפוף משהו.

זה בדיחה? טכניקה סבירה באימון אחד של PC? באימון אחד של PC אין לך את ה-ט' של הטכניקה בPC.

• פותח/ת השרשור
בגלל שהטכניקה שלי כנראה ירודה, אני אעלה סרטונים על מנת לתקן..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לבנץ' אין, אבל לסמית' יש. גם זה בעייתי בגלל המיקום של המכשירים, אבל אני אבדוק את זה.

בכל מקרה, תקן אותי אם אני טועה, אבל אם אני ממילא מבצע (ולומד) PC כתרגיל, יש לא לבצע פרונט סקוואט כשאני מעלה את המוט לכתפיים בעזרת PC? כל עוד אני מסוגל להרים את המשקל המקסימלי שאני מצליח לעבוד איתו בפרונט סקוואט לגובה הכתפיים בעזרת הPC (גם אם בטכניקה ירודה), יש סיבה לא לעשות את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית