הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצה צרפתית

• פותח/ת השרשור s0d
  • פורסם בתאריך

s0d

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
-117
64
0
רציתי לדעת אם צריך לתת דגש כלשהו בטכניקה שלחיצה צרפתית כדי שתיהיה מושלת, נגיד עם המרפקים לדחוף פנימה\החוצה...נגיד כמו הברכיים בסקוואט, כי אני מרגיש שאני עושה משהו לא טוב בלחיצה הזאת עם המרפקים, תודה.

יותר חשוב זה לא לקחת את המוט ממש אחורה, כלומר לקחת את הכתף אחורה. אז אתה כבר מכניס מעורבות של הגב

לחיצה צרפתית = אחלה מתכון לדלקת.
כמובן שאין לי שום בסיס למה שאני אומר, אבל מבחינת מספר המקרים שזה קרה (גם לי אישית) זה פשוט ככה.

רציתי לדעת אם צריך לתת דגש כלשהו בטכניקה שלחיצה צרפתית כדי שתיהיה מושלת, נגיד עם המרפקים לדחוף פנימה\החוצה...נגיד כמו הברכיים בסקוואט, כי אני מרגיש שאני עושה משהו לא טוב בלחיצה הזאת עם המרפקים, תודה.

כתפיים במקום ולא זזות(בעיקר אחורה), רק המרפק עובד, מוט יורד למצח ולא מאחורי הראש.

את האמת זה באמת תמיד עשה לי כאבים במרפק.... זה וחתירה בעמידה עשה לי כאבים בכתף

וואלה ללחוץ צרפתיות זה דווקא סבבה

ומוש השור או מינוטאור איך שתרצה, מה זה המשפט הדבילי הזה בחתימה שלך?

אהה..זה לחיצה צרפתית ..מאיפה בא השם..?😃
זה תרגיל קשה..זה באחיזה צרה משהו נכון?

סורי, רק לא הבנתי מה כונה..
"מקבילים שלעט..
תודה!:120ag:

כוונת המשורר היא שמקבילים שלעעעטטט....
כמה מובנים יש לזה?
חחחח...
אני חשוב ועוד הרבה כמוני שאם כבר תרגיל לטרייספס.. מקבילים תרגיל הרבה יותר מוצלח..
עובד על יותר שרירים ופחות פרוץ לפציעות למיניהם.. לחיצה צרפתית באמת מהרבה מקרים שאני מכיר ואני ספציפית.. גורם לכאבין במרפק ולדלקות בהמשך

וואלה ללחוץ צרפתיות זה דווקא סבבה

ומוש השור או מינוטאור איך שתרצה, מה זה המשפט הדבילי הזה בחתימה שלך?
המשמעות היא שלא משנה אם אתה עושה ביל סטאר או SS - כל עוד אתה עושה סקוואט פי שתיים מהמשקל שלך ויותר אתה משיג את המטרה.
ולחליפין - לא משנה אם אתה עושה לחיצה צרפתית או תרגיל אחר לטרייספס - אתה עדיין מתעסק בקקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית