הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצה צרפתית

• פותח/ת השרשור s0d
  • פורסם בתאריך

s0d

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
-117
64
0
רציתי לדעת אם צריך לתת דגש כלשהו בטכניקה שלחיצה צרפתית כדי שתיהיה מושלת, נגיד עם המרפקים לדחוף פנימה\החוצה...נגיד כמו הברכיים בסקוואט, כי אני מרגיש שאני עושה משהו לא טוב בלחיצה הזאת עם המרפקים, תודה.

גם לי הלחיצה צרפתית עשתה כאבים במרפקים, אבל זה בגלל ששברתי מקביל! אם עושים אותה בלי לשבור מקביל אז לא אמורים להיות כאבים לפחות ככה זה אצלי

ברגע שמשקלי העבודה שלך בביספס יהיו כמו שלו - תבין שהם מפסיקים להיות מיותרים.
ברמות שלנו - בזבוז זמן.

לא מסכים. נכון שזה לא התרגיל הכי חשוב בעולם, אבל בזבוז זמן זאת מילה חזקה מדי. יש כאלה שהתרגיל משרת אותם בהתאם למטרות. מה אני אגיד לך, וואלה, עובד להם.

לא מסכים. נכון שזה לא התרגיל הכי חשוב בעולם, אבל בזבוז זמן זאת מילה חזקה מדי. יש כאלה שהתרגיל משרת אותם בהתאם למטרות. מה אני אגיד לך, וואלה, עובד להם.
אני מכירה אחד - קוראים לו יוסי יד 50 😆
סתם. כבודו של טרייספס במקומו מונח - אבל תסכים שתרגילי טרייספס הם תרגילי עזר. הקטע של "אז אני אבטל את המנוי אם לא צריך לעשות טרייספס" הוא מטופש אפילו אם נאמר בציניות.

לחיצה צרפתית תרגיל לא מועיל וכל פעם שניסיתי אותו בעקשנותי גרם לי דלקת וזה פגע בלחיצות.
OP: אתה רוצה ידיים גדולות יותר תביא את הבנץ' שלך לפעם וחצי משקל גוף ופרס למשקל גוף.

אני מכירה אחד - קוראים לו יוסי יד 50 😆
סתם. כבודו של טרייספס במקומו מונח - אבל תסכים שתרגילי טרייספס הם תרגילי עזר. הקטע של "אז אני אבטל את המנוי אם לא צריך לעשות טרייספס" הוא מטופש אפילו אם נאמר בציניות.

מסכים.
זה תרגיל עזר.

יש תוכניות שהן בסך הכל בסדר גמור, סוגים של FBW או בולקינג רוטין של לייל שיש שם תרגיל אחד ליד קידמית. זה לא אומר שכל התוכנית לא טובה.

אם הבחור חושב שכדי שתיהיה לו יד אחורית יותר גדולה הוא חייב את הלחיצה צרפתית אז זה לא נכון. בהרבה תוכניות דווקא ראיתי שמכניסים רק תרגיל לבייספס עם מוט, היד אחורית לא אם אתה עושה לחיצה ועוד תרגיל מורכב כמו מקבילים או מילטרי פרס.

ואם כבר יד אחורית, אני חושב שאין על לחיצה באחיזה צרה. צריך רק לדעת לבצע את זה נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית