הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אז... ספורטאים מקצוענים לא מרימים משקולות?

HaMBurGer

משתמש קבוע
1,400
1
נק' מוניטין:
502
1,400
1
לכל מי שבספק לגבי זה שספורטאים מקצוענים לא מרימים משקולות הנה הסרטון הבא:

אם תשימו לב, הם עושים המון הרמות אולימפיות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
למה לא חוכמה?
מה רצית שאני יביא שחקני פינג פונג?
אם שחקני פוטבול עושים את זה, אין סיבה ששחקני כדורסל לא. כל המשחקים האגרסיבים והפיזיים האלה כל העניין של מסה וכח מאוד מאוד חשוב.
אני לא אומר שהם צריכים להתאמן בעצימות כל כך גבוה כי זה קשה לעמוד בזה אבל בכל זאת.

זה ספורט קונטקט זה די ברור שהם מבצעים את זה.
אני לא בא אליך בטענות.
יותר מעניין מה קורה נניח בספורט כמו ריצות קצרות, קפיצות לגובה וכו

אני נמצא הרבה באזור אצטדיון אתלטיקה, ורואה רצים למרחקים קצרים רציניים מבצעים C&J, סקוואט. לא כולם, אבל בכל מקרה יש מוט עם משקלים נמוכים באצטדיון, וגם בחד"כ כשהם רוצים עצימות גבוהה יותר.

• פותח/ת השרשור
זה ספורט קונטקט זה די ברור שהם מבצעים את זה.
אני לא בא אליך בטענות.
יותר מעניין מה קורה נניח בספורט כמו ריצות קצרות, קפיצות לגובה וכו

תראה איך אצני ה100 מטר נראים- אני אפילו לא יחפש סרטונים. אני בטוח ב100% שהם עובדים על הדברים האלה.

בכל ספורט שבו יש צורך בהתגברות על התנגדות חיצונית תהיה תרומה לעבודת משקולות ויש קורלציה גבוהה בין כמה אתה חזק לכמה אתה ממצה מהיכולת שלך בספורט
זה ככה למשל בפוטבול(התגברות על משקל גופך\כח הכבידה בריצה) אבל שם יש גם יתרון למסה בעמדות מסויימות בעוד בספרינט, מסה היא חסרון
כדורגל או כל דבר אחר שקשור לריצה גם כן נכנס לקטגוריה
בהדיפת כדור ברזל ששוקל 7 קילו תהיה קורלציה גבוהה יותר בין כוח מקסימלי למיצוי היכולת שלך בספורט מאשר בהטלת כידון(700 גרם), בגלל זה הודפים מבלים 50% מזמנם בחדר כושר ומטילי כידון יכולים לבלות רק כמחצית מהזמן . לא תהיה קורלציה בענפים כמו טניס\פינג פונג שם ההתנגדות החיצונית מאוד נמוכה

ספרינטרים טובים בד"כ עובדים כח והרבה למרות שיש מקרים נדירים יוצאים מהכלל(שמעתי על ספרינטר ליטאי של 10.2 ערך שלא עושה משקולות בכלל למרות שאין לו בעיה לעשות סקווט של 160-170 לחזרה)

והנפות אולימפיות הן ביטוי של כח מקסימלי (ברור שהן מבטאות כח מתפרץ יותר מאשר סקווט אבל לא ברמה כזאת שתשפר את הRFD במקצוע הספציפי )

בהדיפת כדור ברזל ששוקל 7 קילו תהיה קורלציה גבוהה יותר בין כוח מקסימלי למיצוי היכולת שלך בספורט מאשר בהטלת כידון(700 גרם), בגלל זה הודפים מבלים 50% מזמנם בחדר כושר ומטילי כידון יכולים לבלות רק כמחצית מהזמן . לא תהיה קורלציה בענפים כמו טניס\פינג פונג שם ההתנגדות החיצונית מאוד נמוכה

בטניס יש הרבה עבודה על התנגדות.
אני חושב שדיוקוביץ' היה עובד באימון פונקציונלי עם גומיות כאלה.

בטניס יש הרבה עבודה על התנגדות.
אני חושב שדיוקוביץ' היה עובד באימון פונקציונלי עם גומיות כאלה.

אני דיברתי על כח מקסימלי שאותו אתה משיג עם סקווט\דדליפט כבדים בצורה הכי אפקטיבית

גומיות\תרגילי משקל גוף וכן הלאה לא משרתים מטרה זו

נערך לאחרונה:
יש לדעתי אימונים פונקציונלים שאי אפשר להשיג בעזרת מוט. כמו למשל תנועות מזוויות מסויימות. אבל קשה לי לחשוב על הרבה תחומים שזה נחוץ.

כן. בין מי למי אבל? האמריקאי עם הגלח הפסיד. אלכסיי ניצח.
הוא כבר לא בהורדת ידיים - הוא בנחברת האולימפית של רוסיה במזחלות שלג (זה בזוגות)
תכלס הוא אחד האנשים החזקים שיצא לי לראות

בקשר לקרבות : היו כמה. היה אחד נגד אלכסיי לבין האמריקאי בהתחלה ואלכסיי הפסיד. יום רע שלו אם אתה שואל אותי. כמה קרבות אחרי זה הוא ניצח. ובאליפות העולם נגד ג'ון אלכסיי ניצח.

כן. בין מי למי אבל? האמריקאי עם הגלח הפסיד. אלכסיי ניצח.
הוא כבר לא בהורדת ידיים - הוא בנחברת האולימפית של רוסיה במזחלות שלג (זה בזוגות)
תכלס הוא אחד האנשים החזקים שיצא לי לראות

בקשר לקרבות : היו כמה. היה אחד נגד אלכסיי לבין האמריקאי בהתחלה ואלכסיי הפסיד. יום רע שלו אם אתה שואל אותי. כמה קרבות אחרי זה הוא ניצח. ובאליפות העולם נגד ג'ון אלכסיי ניצח.

אגב רק בשביל הידעה הכללי ,הרוסי שקל ב20 ק"ג או יותר מי האמרקאי(לא שזה משנה כל כך ),וזה גם ההפסד של האמריקאי הראשון מי זה 10-15 שנים !!
ראיתי תוכנית עליהם לפני כמה שנים טובות!!

חחחח מישהו באמת חשב אחרת?
ברור שכולם מרימים משקולות
זוהי דרך אימון לכל דבר

הינה
יש גם סרטון של אייברסון פעם שהוא הראה איך הוא מתאמן על כוח מתפרץ ע"י סקוואט ממדרגה שהוא תופסים לו את המוט שהוא קופץ אנארף משהו כזה (בסמית' זה היה)
באחד העצות של וינס קרטר הוא אומר לעשות סקוואטים כבדים
ואני זוכר היה סיפור פעם עם בונזי וולס אני חושב,ממש אבל לא בטוח
שמתי שהוא עבר לרוקטס הוא התחיל לעשות להם בעיות ואמרו שהוא לא הגיע לאימון משקולות של הקבוצה
😲

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחח מישהו באמת חשב אחרת?
ברור שכולם מרימים משקולות
זוהי דרך אימון לכל דבר

הינה YouTube - Orlando Magic Dwight Howard Shows How To Bench Press
יש גם סרטון של אייברסון פעם שהוא הראה איך הוא מתאמן על כוח מתפרץ ע"י סקוואט ממדרגה שהוא תופסים לו את המוט שהוא קופץ אנארף משהו כזה (בסמית' זה היה)
באחד העצות של וינס קרטר הוא אומר לעשות סקוואטים כבדים
ואני זוכר היה סיפור פעם עם בונזי וולס אני חושב,ממש אבל לא בטוח
שמתי שהוא עבר לרוקטס הוא התחיל לעשות להם בעיות ואמרו שהוא לא הגיע לאימון משקולות של הקבוצה
😲

בואנה איזה טירוף להיות בגובה כזה תראה איזה ידיים ארוכות! 😛
תחשוב על להזיז את כמות המשקל הזאת לגובה כזה ובחזרה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית