הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה כפיות סוכר ענבים שמים על כל כפית קריאטין?

• פותח/ת השרשור kiss987
  • פורסם בתאריך
שאלה למשה
אני זוכר שפעם כתבת בתפוז לנציג מישראל בודי שאכן נעשו מחקרים שהראו תועלת מסויימת בשילוב פחמימה זמינה עם קריאטין, אבל מדובר בהרבה הרבה יותר מכפית אחת. משהו כמו 100 גרם סוכר ענבים. לא הכי פרקטי.

אני צודק?

על כל כפית קריאטין תשים 2 כפיות סוכר ענבים שזה יוצא 10 גרם זה עוזר לטעם החולי של הקריאטין וגם לספיגה שלו אני גם קניתי עכשיו קריאטין וסוכר ענבים...
דרך אגב איך אתה משתמש בקריאטין מתי אתה לוקח וכמה

על כל כפית קריאטין תשים 2 כפיות סוכר ענבים שזה יוצא 10 גרם זה עוזר לטעם החולי של הקריאטין וגם לספיגה שלו אני גם קניתי עכשיו קריאטין וסוכר ענבים...
דרך אגב איך אתה משתמש בקריאטין מתי אתה לוקח וכמה
תביא מחקר ש-2 כפיות סוכר ענבים עוזרות לספיגה של כפית קריאטין (רמז: אין כזה, הנציג בחנות דיבר שטויות).

הנציג בחנות לא אמר לי לכום קניתי והלכתי... מה עם הטעם החולי של הקריטין גם על זה אתה רוצה מחקר?

אני משמש בו ואני אומר לך שיש לו טעם של חול והסוכר ענבים הזה רק מוסיף...
כולה 13 שקל לשקית של 500 גרם

נערך לאחרונה:
אנשים..הפואנטה היא ללמוד למה סוכר ענבים לא שימושי עם קראטין, לא העיקר לזכור שלא צריך לשלב בייחד.
ללמוד כמו תוכי לא יעזור לכם

התאוריה היא שהאינסולין שסוכר ענבים גורם לו עוזר לספיגה של קראטין. הוכח שזה לא משמעותי

שאלה למשה
אני זוכר שפעם כתבת בתפוז לנציג מישראל בודי שאכן נעשו מחקרים שהראו תועלת מסויימת בשילוב פחמימה זמינה עם קריאטין, אבל מדובר בהרבה הרבה יותר מכפית אחת. משהו כמו 100 גרם סוכר ענבים. לא הכי פרקטי.

אני צודק?
משהו כזה, מדובר בשיפור של כ-10%

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית