הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב ביד השמאלית

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
שלום, יש לי כאב ביד השמאלית אני לא יודע איך קוראים למקום הזה בדיוק אבל זה מתחת לכתף ומעל השריר הדו-ראשי, הנה תמונה להמחשה:
http://img375.imageshack.us/img375/1396/amud84wa.jpg
הכאב הוא כ3שבועות והמקום כואב בדר"כ כשאני מרים את היד, מזיז אותה בצורה חדה וכו',
זה מאוד מאוד משפיע על מה שאני עושה בלי קשר לחדר-כושר וחשבתי על לקחת הפסקה מהחדר-כושר לשבועיים עד שהכאב יחלוף, מה לעשות?

• פותח/ת השרשור
שוב, לפני כ 3 שבועות.
איך זה קרה? ממש חבל שאני לא יודע.

גם לי היה את זה בטירונות משום מה אבל עבר אחרי כמה שבועות למרות שלא הפסקתי פעילות

אף אחד לא יעזור לך, אלה כאבים שעוברים לבד ואי אפשר לבחון אותם

כי אם תמשיך באימונים לרוב מה שנוצר זה פגיעה כרונית ביד שתגרום לכך שבאמצע שום מקום הכתף שלך תצא מהמקום (יכול לקרות בכל מצב, כשאתה בא להשתין ולהוריד את המכנס *כחחקק* הכתף יוצאת, כשאתה בא לשתות קפה *כחחקק" הכתף יוצאת, מעצבן)
בטאקי היד בזווית ככה שהכתף לא יכולה להתפרק ולנזול מהיד

• פותח/ת השרשור
כי אם תמשיך באימונים לרוב מה שנוצר זה פגיעה כרונית ביד שתגרום לכך שבאמצע שום מקום הכתף שלך תצא מהמקום (יכול לקרות בכל מצב, כשאתה בא להשתין ולהוריד את המכנס *כחחקק* הכתף יוצאת, כשאתה בא לשתות קפה *כחחקק" הכתף יוצאת, מעצבן)
בטאקי היד בזווית ככה שהכתף לא יכולה להתפרק ולנזול מהיד
איך אתה יודע?

משה העלה כתבה על כך בפורטל מאמרים אני חושב שהוא נקרא "taki trolling"

• פותח/ת השרשור
היה מחקר גדול בנושא, תחפש. הכותרת היא
On the effectiveness and safety of Taki training for the mentally handicapped

משה העלה כתבה על כך בפורטל מאמרים אני חושב שהוא נקרא "taki trolling"

אני רואה שיש בפורום 2 טרולים מנוסים 😃
עכשיו במקום לבזבז את הזמן שלי ושלכם, תגיבו ברצינות או שתעופו מהאשכול?

השאלה היא פשוטה, האם לקחת הפסקה מהאימונים בכדי להחלים יותר מהר, או להמשיך להתאמן ולהחלים יותר לאט או בכלל לא להחלים? :|

שורה תחתונה, המסר שאנשים מנסים להעביר לך הוא שאף אחד לא יכול לנבא את העתיד ולהגיד לך לעשות הפסקה וזה יעבור או שתמשיך להתאמן וזה יעבור.

אתה המשכת להתאמן ולא עבר? תמשיך לשלב הבא.
ניסית את הפרוטוקול פציעות ולא עבר? תמשיך לשלב הבא.
ניסית משחות\כדורים אנטי דלקטיים? (חומר פעיל איבופרופן) לא עבר?

הפסקה עד שיעבור.

• פותח/ת השרשור
כל יום הכאב נחלש ועכשיו הוא ממש חלש, אני מנסה לאכול יותר בשר, והורדתי את היד קדמית ואחורית כדי שיחלים יותר מהר..
תודה רבה! Wonder Land.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית