הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Primobolan Depot-Schering

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
המוצר הרפואי של שרינג אירופה-טורקיה, 100 מ"ג ל 1 מ"ל, אמפולה של 1 מ"ל, סטרואיד יקר בטירוף, נמכר באירופה לא פחות מ 15 דולר לאמפולה.

dscn0643vd3.jpg

dscn0646sc2.jpg

dscn0648hi6.jpg

שונא פרימו יחיה,אחד הסטרואידים הכי מיותרים לגברים בעייני,הוא לא עושה שום דבר ששימוש משכיל בחומרים אחרים וזולים יותר לא יכול לתת .

בנוסף אחד הסטרואידים הכי פחות כלכליים בעולם ,שחכת לציין שמינון אפקטיבי שלו מתחיל באיזה 500-400 מ"ג לשבוע ,חומר חלש וחסר תועלת ל90 אחוז מהסייקלים

העיקר הרבה אנשים מפגרים דוחפים אותו סתם לסייקלים "כי ארנולד היה לוקח" או שקר כלשהו כזה.

בTNATION היום יש כתבה נוסטאלגית עם מישהו מתקופת ארנולד
http://www.t-nation.com/free_online...rviews/the_black_prince_robby_robinson_speaks
בכל אופן, ציטוט רלוונטי:

RR: I took one shot of Primobolan Depot or Durabolin-50 — I remember the guy saying it was one of the two — and I won the Mr. World and all the body parts. [Some bodybuilding contests gave trophies for best arms, best chest, etc.]
So that tells me how potent that stuff is.

TM: And you saw a big change?
RR: A huge change. I looked like something from another planet. When I see pictures of myself, I couldn't believe that you could look like that within two weeks on one shot.

בTNATION היום יש כתבה נוסטאלגית עם מישהו מתקופת ארנולד
http://www.t-nation.com/free_online...rviews/the_black_prince_robby_robinson_speaks
בכל אופן, ציטוט רלוונטי:

RR: I took one shot of Primobolan Depot or Durabolin-50 — I remember the guy saying it was one of the two — and I won the Mr. World and all the body parts. [Some bodybuilding contests gave trophies for best arms, best chest, etc.]
So that tells me how potent that stuff is.​

TM: And you saw a big change?
RR: A huge change. I looked like something from another planet. When I see pictures of myself, I couldn't believe that you could look like that within two weeks on one shot.​

לא ,הוא לא מזיין את המוח בכלל
מדהים איך כשהחבר'ה מפעם מדברים לכולם יש גנטיקת על והם גדלו כמעט בלי לקחת חומרים והגיעו לאיזה 6-5 אחוז שומן רק מללכת ברחוב להיות PIMPIN' לגמרי

שטויות במיץ עגבניות

• פותח/ת השרשור
אני לא משתמש בפרימו, אני גם חושב שזה בזבוז כסף, אבל מה לעשות שיש כאלו שכן רוצים להשתמש.
זה באמת חומר, עד עכשיו לא הבנתי מה הוא יכול לתרום בסייקל, מקצת כוח ומסה.

אני לא משתמש בפרימו, אני גם חושב שזה בזבוז כסף, אבל מה לעשות שיש כאלו שכן רוצים להשתמש.
זה באמת חומר, עד עכשיו לא הבנתי מה הוא יכול לתרום בסייקל, מקצת כוח ומסה.

שמח שאנחנו מסכימים
פרימו זה חומר מעולה ,לבחורות.

• פותח/ת השרשור
תתפלא, אבל בארה"ב משום מה יש הערכה גבוהה לפרימו, למה? גם אני מנסה להבין מה הקטע של הפרימו.
אם כבר הייתי לוקח אותו בסייקל יבש לחיטוב, אבל במסה בטוח שלא.

תתפלא, אבל בארה"ב משום מה יש הערכה גבוהה לפרימו, למה? גם אני מנסה להבין מה הקטע של הפרימו.
אם כבר הייתי לוקח אותו בסייקל יבש לחיטוב, אבל במסה בטוח שלא.

פרימובולן יושב על אותה משבצת של בולדנון מבחינתי ,הוא סטרואיד קוסמטי ,הוא נותן מראה טוב אבל מעט מאוד תוצאות בשטח,הרבה אמריקאיים אוהבים את הקטע שהם נראים בן זונה במהלך הסייקל ,אבל מתבאסים שהם נשארים עם הזין ביד בסוף הסייקל עם מעט מאוד תוצאות

הדרך היחידי שאתה תוכל לעלות כמות שריר משמעותית עם פרימו זה במינונים ממש גבוהים ,ואני בספק אם מישהו פה שדד בנק לאחרונה (לא שזה ייתן הרבה עם המיתון הנוכחי) כדי לאפשר מינונים כאלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית