הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סנטה קלאוס - 2013

• פותח/ת השרשור
טוב אימון ראשון ליניארית

סקוואט - 90, 105, 120, 130, 150 - האחרון היה לי ממש קשה מאוד נחלשתי
חזה - 80, 90, 105, 120, 130 - האחרון הכאיב לי במפרק
חתירה במכונה - כל הפלטות + פלוס רגל של אחי
לחיצת רגליים במכונה - 5 סטים של 8 חזרות.

אני ישים קרח על האמה הימנית שהתחילה לכאוב

• פותח/ת השרשור
לחיצה?
למה? 😲

השלמה לתרגיל הסקוואט - די נחלשתי בו.

אין מה לזלזל בלחיצות רגליים - תרגיל מצוין.

קראתי עליו דברים מעניינים - ואני רוצה לשלב אותו פעמיים בשבוע כתרגיל עזר.

נערך לאחרונה:
תן בראש..
רק אל תגזים עם הנפח - תעבוד כבד , לדעתי להוסיף תרגילי עזר לתרגילים שאתה נחלש בהם זו לא הדרך לשמר את השריר וסתם יגרום לעייפות.

בחיטוב הקודם נחלשתי ברמות בסקוואט ובדדליפט, ונשארתי במשקלים דומים בלחיצות, איך זה היה אצלך?

תן בראש..
רק אל תגזים עם הנפח - תעבוד כבד , לדעתי להוסיף תרגילי עזר לתרגילים שאתה נחלש בהם זו לא הדרך לשמר את השריר וסתם יגרום לעייפות.

בחיטוב הקודם נחלשתי ברמות בסקוואט ובדדליפט, ונשארתי במשקלים דומים בלחיצות, איך זה היה אצלך?

הוא רק מתחזק בחיטובים 🤡 [אבל אין לי מה לצחוק גם אני 🙄]

• פותח/ת השרשור
תודה גיל וbietarist

בחיטוב הקודם דווקא הצלחתי להתקדם במשקלים - אבל לא יודע עכשיו - בכל מקרה אני ביום רביעי עם גרעון כבד - ופחמימה נמוכה - וכל זה בתקופת בחינות. אני בספק אם ישברו שיאים אבל אם אני אצליח לגרד משקלי שיא זה כבר יהיה הישג גדול עבורי.

אני גם נקי מקריאטין (בגלל בדיקות דם בעבודה)

נערך לאחרונה:
ירדת כבר במשקל? אני לא מבין למה אני תקוע ולא יורד, אני משתדל לשלב אירובי עם אימוני הכוח ותפריט אנורקסי של 1900 קלוריות~.

• פותח/ת השרשור
ירדת כבר במשקל? אני לא מבין למה אני תקוע ולא יורד, אני משתדל לשלב אירובי עם אימוני הכוח ותפריט אנורקסי של 1900 קלוריות~.

כן ירדתי איזה קילו - של נוזלים.

אתה מנסה תפריט דל פחמימה?

כן ירדתי איזה קילו - של נוזלים.

אתה מנסה תפריט דל פחמימה?

יחסית דל פחמימה (סביבות ה6-8 פרוסות לחם מלא ביום כמקור פחמימה עיקרי).
עשיתי קצת אירובי, זה ממש קשה בשילוב אימוני כוח, בייחוד בחיטוב. אני נוטה להאמין שללא אירובי אני לא ארד כמו שאני מצפה.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה מעריך שכל הסיפור הזה יקח לך?

אני מחלק את זה ל2 - חודשיים וחצי ל9 פלוס חודש עד חודש וחצי ל7. (לא סגור סופית אם אמשיך נמוך ל7 אבל בינתייים זו הכוונה)

• פותח/ת השרשור
יחסית דל פחמימה (סביבות ה6-8 פרוסות לחם מלא ביום כמקור פחמימה עיקרי).
עשיתי קצת אירובי, זה ממש קשה בשילוב אימוני כוח, בייחוד בחיטוב. אני נוטה להאמין שללא אירובי אני לא ארד כמו שאני מצפה.

טובה השאלה כמה זמן אתה עושה את הדיאטה? ואם זה דל פחמימה 8 ו6 לדעתי זה הרבה. נסה לצמצם יותר לכיוון ה4.

---------- התגובה התווספה ב 19:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:24 ----------

אימון 2 שבוע 1

אימון קשה בלי הרבה חשק - הגירעון הקלורי והכניסה לדל פחמימה משפיעים.

הכל ל5 חזרות

סקוואט - 90, 110, 120, 120
פרס - 45, 50, 55, 60
דדליפט - 110, 130, 140, 150 - מתיש ביותר כרגיל תרגיל שאני חלש בו

• פותח/ת השרשור
תודה - אני ממש מקוה שלא נכנסתי מהר מדי לתפריט דל פחמימה. ההשפעה על האימונים היא בעייתית בינתיים

פחמימה סתם קקי.. מרגישיםש מורידים מהתפריט אבל תכלס מבחינת ביצועים אני לא מרגיש הבדל בין עם פחמימה ובלי פחמימה

חחחחחחחח... לצערי אתה צודק.. אני יצא צימוק חלש מהצבא =O ....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית