הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סנטה קלאוס - 2013

שבת בלי העמסה? חריג לאנורקסיה.
רגילים לפוסטים מטורפים כמו: "היום אכלתי קילו שוקולד עם שבע קילו גלידה שוקולד עם 500 נשיקות ולקינוח אכלתי שתי קילו בורגר עם שבע קילו צ'יפס עם אנטריקוט מדיום"
שכחת 10 מגשים ו-2 ק"ג אבקת חלבון, בלי נוזל רק אבקה בשביל ההארדקוריזם
יש לך עתיד בבנץ', כל הכבוד על ההתקדמות.
אין מצב, הוא בילדר... :(

ואם ברצינות באמת בנץ' מפלצתי- בנץ' כל כך קרוב לדדליפט/סקוואט זה משהו נדיר, נראה שיש לך גנטיקה חלומית ביידים ובחזה.
או פשוט חרא רגליים וגב 🖕

חרא רגליים וגב. ברור.

תודה. למרות שאני דוגל בפיתוח גוף :(

האימון היום:

סקוואט: 60 80 100 130 150 - הכל 5

חתירה: 60 80 90 100 (5) 105 (3)

יד קדמית (כפיפה במוט): 40 50 60 (5) 70 (5) PR

מתח (מ.ג): 20 10

סחטיין על המשקל!!!

איך אתה ממליץ לעבוד על הבייספס בצורה אופטימלית?
אני משלב בסוף האימון הראשון והאחרון של השבוע ורציתי לדעת באיזה צורה הכי מומלץ (איזה מוט, אחיזה רחבה/צרה, סטים/חזרות).

תודה רבה ושוב סחטיין!

אני שם לב שאתה לא מנסה לעלות מעל 150 ק''ג בסקוואט לחמישייה , יש סיבה ?
אני מתאר לעצמי שאין כל כך צורך לעלות משקלים בחיטוב כדי להימנע מפציעה מכיוון שהמשקל עדיין עצמים כדי לשמור על מסת שריר .
אני אימון אחרון עשיתי 156 לחמישייה על 67ק''ג ואני מרגיש שאני לפני כשל והברכיים יום אחרי לא הרגישו במיטבם , מה אתה חושב כדי להישאר על המשקל הנוכחי ולהתקדם בשאר ?

מי שמכיר את ליאור aka "ירח-מלא בוהק" יודע שהוא עובד נקי. 🙌

תודה חברים.

אני משתדל לעבוד כמו שצריך גם ביד הקדמית. ת'אמת לי ציפתי לככ הרבה תגובות.

למי שמתעניין, החזרה האחרונה הייתה קצת קשה אבל עלתה.

בתרגיל סקוואט\דדליפט\בנצ' אני משתדל להתקדם כל פעם כמה שאני יכול\לפעמים גם זה יותר מדי ואז חוזר אחורה ושוב אולי צעד קטן קדימה בכל זאת אני ללא פחמימה. אבל עם גרעון ממש קטן כרגע (נייטראלי-)

הרמתי 60 קילו. וכן אני יודע אני חלש בזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית