הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום לכולם, מתאמן מתחיל...

• פותח/ת השרשור ah-E
  • פורסם בתאריך

ah-E

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם, אני מתאמן מתחיל בן 21 (משוחרר טרי מהצבא) מהדרום הרחוק - אילת.
התחלתי להתאמן לפני כשבועיים וכבר הספקתי להיתפס בכל הגוף וכמובן לשחרר כבר את השרירים.

אני בגובהה בערך 1.87 (בחור גדול) ושוקל בערך 110.

המאמן כושר רשם לי תוכנית שבועית של אימון על כל הגוף.

עכשיו דוד שלי לפני כמה זמן עזב את הארץ, והוא גם היה בתחילת אימונים, אז הוא השאיר לי את החלבון שהוא קנה לפני שהוא עזב למקרה שאני אצטרך אותו.

החלבון הוא :
Elite
Whey Protein Isolate
אבקת חלבון מי גבינה להכנת משקה - בטעם טופי קרמל.

האם להשתמש בו ? ומה החלבון הזה עושה ? בונה שריר ? מעצב שריר ?

ואם אפשר על הדרך ככה טיפים למתאמן מתחיל.

תודה רבה, וסופ"ש נעים לכולנו שיהיה.

מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לפורטל המאמרים ולהתחיל לקרוא. על כל שאלה שתהיה לך כאן ישנו מאמר שלם שמוכן ונוסח בשביל אנשים כמוך.

ולכל האחרים, אל תתחילו לענות לו ולטחון מים. חבל על כל המאמרים שכתבנו אם אתם תצטרכו לשבת כאן ולענות על אותם הדברים שהם עונים עליהם שוב ושוב.

• פותח/ת השרשור
מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לפורטל המאמרים ולהתחיל לקרוא. על כל שאלה שתהיה לך כאן ישנו מאמר שלם שמוכן ונוסח בשביל אנשים כמוך.

ולכל האחרים, אל תתחילו לענות לו ולטחון מים. חבל על כל המאמרים שכתבנו אם אתם תצטרכו לשבת כאן ולענות על אותם הדברים שהם עונים עליהם שוב ושוב.

קודם כל אני מבין את הטענה שלך, אבל תסכים איתי שפורטל המאמרים מתייחס לאיזשהו נושא ספציפי וכל מה שמסביבו.

אני מבקש ייעוץ בישביל עצמי, לא כמתאמן מתחיל אלא בנוגע לחלבון וסתם טיפים להתחלה.

זה לא פוסל את זה שמישהו יבוא יתן לי איזה עצה או חוות דעת ועל הדרך יפנה אותי למאמר בנושא.

קודם כל שאלת על תוסף תזונה \ על חלבון בפרט, זה נושא ספציפי ואתה גם יכול למצוא מאמרים על זה בקילוגרם.
חוץ מזה, שאלת על טיפים למתחילים בנוגע לאימונים.
כנס לפורום אימונים, ותראה בנעוץ נושא שנקרא תוכניות אימון, מאמרים, מדריכים, מאגר תרגילים, כל המידע למתחילים תתחילו מכאן

לא סתם אומרים לחפש.

קודם כל אני מבין את הטענה שלך, אבל תסכים איתי שפורטל המאמרים מתייחס לאיזשהו נושא ספציפי וכל מה שמסביבו.

אני מבקש ייעוץ בישביל עצמי, לא כמתאמן מתחיל אלא בנוגע לחלבון וסתם טיפים להתחלה.

זה לא פוסל את זה שמישהו יבוא יתן לי איזה עצה או חוות דעת ועל הדרך יפנה אותי למאמר בנושא.

לא הבנתי מה אתה רוצה. יש מאמרים עם תשובות ישירות לשאלות הספציפיות שלך. כן כן, יש מאמרים שממש מסודרים בתור שאלה ותשובה.

אז למה שמישהו יחזור שוב על מה שנוסח והורחב והוסבר כבר בצורה הכי טובה שיכולנו למצוא? יש מאמר שמדבר על תוספי תזונה, כולל אבקות חלבון. ויש מאמר שלם המוקדש לאבקות חלבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית