הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בסקוואט

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב הנה עוד סרטון של טכניקה בסקוואט
אני חושב שהתחלתי לקלוט את התנועה וזה יותר זורם.

המשקל אכן קל לי ואני יכול יותר זה היה רק לתרגול

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קודם כל המצלמה, תצלם מנקודה רחוקה יותר ותצלם את הפרופיל שלך ישירות. שנית כל תוציא את המוט מנקודה נמוכה יותר. אתה מיישר את הרגליים ומתרומם עם קצות האצבעות כדי להוציא את המוט וזה צריך להיות הפוך. אתה נכנס מתחת למוט כשהמוט בערך בגובה החזה וכשאתה נעמד המוט יוצא ממקומו.

הסקוואט עצמו נראה לי טוב, אתה מוציא ברכיים לצדדים, עוצר אותם בנקודה מסויימת כציר, שובר מקביל, עולה עם התחת. רק חסרה קצת יציבות שאני מניח שהיא תבוא עם משקלים יותר כבדים.

רק תרים את המרפקים הרבה יותר מאשר איך שאתה מרים אותם כרגע.

קודם כל המצלמה, תצלם מנקודה רחוקה יותר ותצלם את הפרופיל שלך ישירות. שנית כל תוציא את המוט מנקודה נמוכה יותר. אתה מיישר את הרגליים ומתרומם עם קצות האצבעות כדי להוציא את המוט וזה צריך להיות הפוך. אתה נכנס מתחת למוט כשהמוט בערך בגובה החזה וכשאתה נעמד המוט יוצא ממקומו.

הסקוואט עצמו נראה לי טוב, אתה מוציא ברכיים לצדדים, עוצר אותם בנקודה מסויימת כציר, שובר מקביל, עולה עם התחת. רק חסרה קצת יציבות שאני מניח שהיא תבוא עם משקלים יותר כבדים.

רק תרים את המרפקים הרבה יותר מאשר איך שאתה מרים אותם כרגע.

🤘

ותאכל... אתה רעב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית