הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לשילוב של יהומבין ביום יום

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
שלום לכולם 😃
התחלתי לקחת יהומבין בשבוע האחרון וקראתי את המאמרים שיש באתר בנושא ושילבתי אותו כך:
כל יום אני מגיע לצבא ב8 ונמצא בבית בד"כ ב5 אחה"צ.
מתעורר ב5 וחצי בבוקר ולוקח 15 מ"ג יהומבין (6 כדורים) שוקל 90 קילו על 188 ס"מ
יוצא ב6 ורבע לריצה קלה של איזה 10 דק' ומתחיל אינטרוולים של ספרינטים 5X200 מסיים ואז רץ חזרה הביתה.
ואז מתחיל את הארוחה הראשונה ב10:30.. ארוחת צהריים בצבא ב12:00.. עוד ארוחה קטנה ב15:00 וארוחה שלפני אימון ב17:00 .. ב18:00 לוקח 2 כדורים של OXYELITE (יודע שזה מיותר אבל מה לעשות כבר קניתי מזמן) ב18:30 מתחיל אימון FBW מסיים בערך ב19:30 שותה גיינר+אומגה 3+מולטי ויטמין ב20:30/21:00 אוכל ארוחת לילה טוב
בימים שאני לא עובד עם משקולות אני יוצא באותם שעות לשחק כדורסל, לא לוקח יהומבין ומתעורר ב7 ואוכל רגיל.
מכניס 2500 קלוריות ביום פחות או יותר

אפשר לשלב את היהומבין בצורה טובה יותר?

ד"א אני מניח שזה בסדר שאני עושה את זה כשאני בערך ב12%-13% שומן הנה תמונה להמחשה: http://up351.siz.co.il/up2/nmtin2et1ymi.jpg

מצפה בקוצר רוח לתגובה 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
להשלים ערכים..
מה קשור בכלל?
אה ועוד שאלה, אם אפשר לשלב קריאטין? כי נשארה לי קופסא מהמסה

נערך לאחרונה:
טיפים כאחד שעבר\עובר חיטוב ברמה לא רעה בכלל:

1. גיינר לא ככ מתאים לתקופת החיטוב
2. יהומבין - דיברו המון עליו כדאי להריץ חיפוש ולקרוא אשכולות. מה שכן כאדי לשלב אותו עם טירוזין וקפאין.
3. אתה קולח גיינר וOXYELITE - סוג של אליה וקוץ בה - יש לי בבית אנטיביוטיקה - אז סימן שאני צריך לקחת כי זה יעשה אותי חסין ?
4. ריבוי ארוחות לא כזה חשוב - כדאי להקפיד על צריכת חלבון.
5. ממליץ בחום לבצע תוכנית כוח כמו הליניארית.
6. אירובי די מיותר בחיטוב. אפילו הייתי נמנע ממנו כי הוא עלול לפגוע בהתאוששות (דווקא במסה כדאי לבצע אירובי\לא מדבר על השומן העיקש)

• פותח/ת השרשור
טיפים כאחד שעבר\עובר חיטוב ברמה לא רעה בכלל:

1. גיינר לא ככ מתאים לתקופת החיטוב
2. יהומבין - דיברו המון עליו כדאי להריץ חיפוש ולקרוא אשכולות. מה שכן כאדי לשלב אותו עם טירוזין וקפאין.
3. אתה קולח גיינר וOXYELITE - סוג של אליה וקוץ בה - יש לי בבית אנטיביוטיקה - אז סימן שאני צריך לקחת כי זה יעשה אותי חסין ?
4. ריבוי ארוחות לא כזה חשוב - כדאי להקפיד על צריכת חלבון.
5. ממליץ בחום לבצע תוכנית כוח כמו הליניארית.
6. אירובי די מיותר בחיטוב. אפילו הייתי נמנע ממנו כי הוא עלול לפגוע בהתאוששות (דווקא במסה כדאי לבצע אירובי\לא מדבר על השומן העיקש)

אמרת המון דברים חכמים מאוד אני בטוח בזה 😃 אבל לא ענית לי על השאלות הספציפיות ..

לגבי ריבוי הארוחות, ככה אני רגיל לאכול ואם זה לא כזה חשוב זה עדיין חשוב במידת מה.
אני מעדיף לעשות תכניות כח במסה כדי לא להפצע אני לא כלכך מבין בעניין אז אני לא אדבר יותר מדיי,
ועשיתי את התכנית ד"א =]
לגבי הגיינר, אני לא מבין מה הבעיה בלקחת אותו כשבסופו של דבר ביממה אני צורך 2500 קלוריות בערך אפילו בעצמך אמרת שריבוי ארוחות לא כזה חשוב כל עוד הכנסתי לגוף מספיק חלבון/שומן/פחמימות וכו'..
אני אכן חושב לשלב קפאין עם היהומבין..
בנוגע לאירובי - אם אני לא אעשה אירובי מה אני אעשה עם היהומבין?

תודה רבה אני אקח את הטיפים ברצינות ואם אני עדיין טועה אז אשמח אם תתקן אותי 😃

תקשיב למתאמן בשיטת הסייבורג הוא יודע מה הוא אומר 😃

מקשיב לו תאמין לי 😃

נערך לאחרונה:
למה ? לא מסתדר לי משום מה ..

רשמתי שהוא פוגע בהתאוששות וכאשר המאזן שלילי חזק וזה גם די מיותר להגדיל עוד את הגירעון.

לא מדבר על פרוטוקולים של שומן עיקש.

במאסה הסיפור אולי קצת שונה עם אירובי בעצימות נמוכה

• פותח/ת השרשור
רשמתי שהוא פוגע בהתאוששות וכאשר המאזן שלילי חזק וזה גם די מיותר להגדיל עוד את הגירעון.

לא מדבר על פרוטוקולים של שומן עיקש.

במאסה הסיפור אולי קצת שונה עם אירובי בעצימות נמוכה

אתה צודק שזה מיותר בינתיים.. אבל כאשר אגיע לרמה של 10-11 אחוז שומן זה יהיה נחוץ מאוד (פרוטוקולי השומן העיקש)

טוב כנראה אני אמשיך איך שעשיתי את השבוע האחרון ואוריד את הצריכה ל2000 קלוריות

לא עושים אינטרוואלים עם יהומבין כי הוא גם ככה מעלה את הלחץ דם. (אלא אם כן בא לך על התקף לב אז לך על זה)
בקשר לגיינר, זה ממש דפוק לקחת גיינר בחיטוב, תשתה אבקת חלבון.
אני דווקא חושב שבחיטוב הליכה על קצב נורמלי יכולה להואיל אבל הכל תלוי איזה חיטוב אתה עושה ומה האחוז שומן שלך ובכלל בגנטיקה שלך.
לא יודע במה אירובי במסה יכול להואיל לך.. אלא אם כן אתה עובד על סיבולת לב ריאה.
אם אתה סתם עושה הליכה כשאתה במסה אז זה קצת דפוק כי תצטרך להשלים את הקלוריות בדחיפת אוכל.
אם כבר בסוף מסה לקראת חיטוב להתחיל אירובי כדי שהגוף יוכל להתאושש מהר יותר ואז בחיטוב הגוף כבר רגיל ולא יהיו בעיות DOMS. (בחיטוב קשה להתאושש)
השילוב של יהומבין כבר ענו לך.

לא עושים אינטרוואלים עם יהומבין כי הוא גם ככה מעלה את הלחץ דם. (אלא אם כן בא לך על התקף לב אז לך על זה)
בקשר לגיינר, זה ממש דפוק לקחת גיינר בחיטוב, תשתה אבקת חלבון.
אני דווקא חושב שבחיטוב הליכה על קצב נורמלי יכולה להואיל אבל הכל תלוי איזה חיטוב אתה עושה ומה האחוז שומן שלך ובכלל בגנטיקה שלך.
לא יודע במה אירובי במסה יכול להואיל לך.. אלא אם כן אתה עובד על סיבולת לב ריאה.
אם אתה סתם עושה הליכה כשאתה במסה אז זה קצת דפוק כי תצטרך להשלים את הקלוריות בדחיפת אוכל.
אם כבר בסוף מסה לקראת חיטוב להתחיל אירובי כדי שהגוף יוכל להתאושש מהר יותר ואז בחיטוב הגוף כבר רגיל ולא יהיו בעיות DOMS. (בחיטוב קשה להתאושש)
השילוב של יהומבין כבר ענו לך.

1. אחד המאמרים שאני הכי אוהב - פרוטוקולים לשומן העיקש. מאפשר לבצע אימוני אינטרוולים עם יהומבין (בשילוב עם חומרים נוספים).
2. פעילות אירובית לצורך הרזייה בחיטוב שלא לצורך לב-ריאה או הורדת שומן עיקש היא די מיותרת.
בייחוד עם יש גירעון שלילי גדול.
3.דווקא במסה כדאי לבצע אירובי מסוים. מאמר על זה יפורסם בקרוב.

---------- התגובה התווספה ב 08:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:55 ----------

לא עושים אינטרוולים עם יהומיבין

http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/

1. אחד המאמרים שאני הכי אוהב - פרוטוקולים לשומן העיקש. מאפשר לבצע אימוני אינטרוולים עם יהומבין (בשילוב עם חומרים נוספים).
וואלה? תודה על החידוש, משום מה אני זכרתי שאפשר "לעקוף" את הHIIT ע"י אירובי בעצימות נמוכה+יהומבין.
אני אקרא את המאמר שוב כניראה שפספסתי משהו.
2. פעילות אירובית לצורך הרזייה בחיטוב שלא לצורך לב-ריאה או הורדת שומן עיקש היא די מיותרת.
מסכים איך במידה מסויימת, למה? כן יש אנשים שהגנטיקה שלהם מקשה מאוד לרדת מאחוזי שומן 14-12.
עד הא.ש הזה אני מסכים איתך שאין צורך ניכר באירובי בייחוד אם זה חיטוב PSMF וכדומה.
בייחוד עם יש גירעון שלילי גדול. +1
מחכים בקוצר רוח 😃

---------- התגובה התווספה ב 08:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:55 ----------

...

• פותח/ת השרשור
בייחוד עם יש גירעון שלילי גדול.

פורסם במקור על ידי MOONLight
וואלה? תודה על החידוש, משום מה אני זכרתי שאפשר "לעקוף" את הHIIT ע"י אירובי בעצימות נמוכה+יהומבין.
אני אקרא את המאמר שוב כניראה שפספסתי משהו.
מסכים איך במידה מסויימת, למה? כן יש אנשים שהגנטיקה שלהם מקשה מאוד לרדת מאחוזי שומן 14-12.
עד הא.ש הזה אני מסכים איתך שאין צורך ניכר באירובי בייחוד אם זה חיטוב PSMF וכדומה.
בייחוד עם יש גירעון שלילי גדול. +1
מחכים בקוצר רוח
smile.gif

http://www.kilogram.co.il/782/%D7%A4...9%D7%A7%D7%A9/
אמרתי לך 😃 (בדיוק שם קראתי שאפשר לקחת יהומבין עם אינטרוולים בשיטה הזו וראיתי עוד כמה שיטות באתרים אחרים )
חוץ מזה עד עכשיו לא הייתה לי אפילו הרגשה שקרובה להתקף לב ברוך השם

נערך לאחרונה:
אמרתי לך 😃 (בדיוק שם קראתי שאפשר לקחת יהומבין עם אינטרוולים בשיטה הזו וראיתי עוד כמה שיטות באתרים אחרים )

קוראים לסוג הזה - פרוטוקולים של השומן העיקש. זה כתוב כבר בהודעה הראשונה שלי אליך.

זה נכון שהשימוש ביהומבין צריך להיות ממושך לאורך זמן? זאת אומרת חודש למשל?
שבועיים של יהומבין (5 ימים בשבוע נומר - בס"הכ 10 פעמים) לא מומלצים?

זה נכון שהשימוש ביהומבין צריך להיות ממושך לאורך זמן? זאת אומרת חודש למשל?
שבועיים של יהומבין (5 ימים בשבוע נומר - בס"הכ 10 פעמים) לא מומלצים?

אני חושב שכל חודש-חודש וחצי רצוי לעשות הפסקה

לא לזה התכוונתי
התכוונתי לשאול אם לקחת יהומבין שבועיים יהיה שווה משהו או שרק שימוש ממושך יותר יעבוד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית