ייעוץ בנוגע לשילוב של יהומבין ביום יום

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
שלום לכולם 😃
התחלתי לקחת יהומבין בשבוע האחרון וקראתי את המאמרים שיש באתר בנושא ושילבתי אותו כך:
כל יום אני מגיע לצבא ב8 ונמצא בבית בד"כ ב5 אחה"צ.
מתעורר ב5 וחצי בבוקר ולוקח 15 מ"ג יהומבין (6 כדורים) שוקל 90 קילו על 188 ס"מ
יוצא ב6 ורבע לריצה קלה של איזה 10 דק' ומתחיל אינטרוולים של ספרינטים 5X200 מסיים ואז רץ חזרה הביתה.
ואז מתחיל את הארוחה הראשונה ב10:30.. ארוחת צהריים בצבא ב12:00.. עוד ארוחה קטנה ב15:00 וארוחה שלפני אימון ב17:00 .. ב18:00 לוקח 2 כדורים של OXYELITE (יודע שזה מיותר אבל מה לעשות כבר קניתי מזמן) ב18:30 מתחיל אימון FBW מסיים בערך ב19:30 שותה גיינר+אומגה 3+מולטי ויטמין ב20:30/21:00 אוכל ארוחת לילה טוב
בימים שאני לא עובד עם משקולות אני יוצא באותם שעות לשחק כדורסל, לא לוקח יהומבין ומתעורר ב7 ואוכל רגיל.
מכניס 2500 קלוריות ביום פחות או יותר

אפשר לשלב את היהומבין בצורה טובה יותר?

ד"א אני מניח שזה בסדר שאני עושה את זה כשאני בערך ב12%-13% שומן הנה תמונה להמחשה: http://up351.siz.co.il/up2/nmtin2et1ymi.jpg

מצפה בקוצר רוח לתגובה 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא לזה התכוונתי
התכוונתי לשאול אם לקחת יהומבין שבועיים יהיה שווה משהו או שרק שימוש ממושך יותר יעבוד?

כל שימוש "יעבוד", השאלה מה יצא לך מלהפסיק סתם אם אתה יכול להמשיך ולהשיג עוד. במחקר על השחקני כדורגל הם לקחו פעמיים ביום 10 מ"ג (סה"כ 20 מ"ג ביום) למשך 3 שבועות.

• פותח/ת השרשור
כל שימוש "יעבוד", השאלה מה יצא לך מלהפסיק סתם אם אתה יכול להמשיך ולהשיג עוד. במחקר על השחקני כדורגל הם לקחו פעמיים ביום 10 מ"ג (סה"כ 20 מ"ג ביום) למשך 3 שבועות.

ושכחת את ההמשך.. שהם ירדו מ9% שומן ל7%

1. אחד המאמרים שאני הכי אוהב - פרוטוקולים לשומן העיקש. מאפשר לבצע אימוני אינטרוולים עם יהומבין (בשילוב עם חומרים נוספים).
2. פעילות אירובית לצורך הרזייה בחיטוב שלא לצורך לב-ריאה או הורדת שומן עיקש היא די מיותרת.
בייחוד עם יש גירעון שלילי גדול.
3.דווקא במסה כדאי לבצע אירובי מסוים. מאמר על זה יפורסם בקרוב.

---------- התגובה התווספה ב 08:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:55 ----------

http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/

עברתי על הפרוטוקול והדבר היחידי שמצאתי שאולי מאפשר שימוש ביהומבין+קפאין+ל-טירוזין היה בפרוטוקול הרביעי שרשום שם "בלה בלה בלה ושימוש בתוספים שהוזכרו 30-60 דק' לפני אימון"
השאלה על איזה תוספים מדובר? על יהומבין+קפאין+ל טירוזין או על קפאין+ל טירוזין?

אני חושב שזה מידע קריטי.
לא בא לי לקבל התקף לב בגיל כזה 🙄

וונדרלנד - לא יודע מה כתוב במאמר אבל כל הפרוטוקולים בספר של לייל יכולים להיעשות עם יהומבין.

טוב... תודה.
ואתה לא חושב שחשוב שיהיה רשום במאמר של הפרוטוקול?

אגב בקשר לפרוטוקול, יש לו איזה EBOOK?
אני יודע שלפרוטוקול החדש שלו אין EBOOK אלא אם כן מישהו צילם וסרק.

• פותח/ת השרשור
טוב... תודה.
ואתה לא חושב שחשוב שיהיה רשום במאמר של הפרוטוקול?

אגב בקשר לפרוטוקול, יש לו איזה EBOOK?
אני יודע שלפרוטוקול החדש שלו אין EBOOK אלא אם כן מישהו צילם וסרק.

לא קראת פה את המאמר על יהומבין ?
רשום גם שם שאפילו רצוי לקחת יהומבין ולעשות אינטרוולים

לא קראת פה את המאמר על יהומבין ?
רשום גם שם שאפילו רצוי לקחת יהומבין ולעשות אינטרוולים

הפרוטוקול היחידי שרשום חהשתמש ביהומבין הוא הפרוטוקול השני אם אני לא טועה ובפרוטוקול הרביעי רשום "להשתמש בתוספים המוזכרים" והוזכרו יהומבין+קפאין+ל טירוזין אבל גם הוזכרו קפאין+ל טירוזין אז בגלל זה אני שאלתי.
לא הייתי שואל אם זה היה ברור ב100%

ולא הבנתי מה הקשר לתגובה שלך ולזה ששאלתי אם יש את הפרוטוקול בEBOOK ?
מה שיש במאמר זה תמציט ואני הייתי רוצה לקרוא את הפרוטוקול המלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית