הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני יכול לשמור על המשקל שלי

Mamadu

משתמש פעיל
337
2
נק' מוניטין:
1,318
337
2
שלום לכולם,

בקיצור הסיפור שלי הוא ככה:
אני בקרוב אהיה בן19, לפני כמה חודשים הייתי ממש שמן, כאשר הייתי בכיתה י"ב שקלתי 93 ק"ג והגובה שלי היה פחות מ1.77 מטר, מתחילת חודש יולי הרזיתי כמה קילוגרמים עד שהגעתי ל88, והמשכתי ככה עד שהגעתי ל82 לפני חודשיים, אחרי זה נרשמתי למכון ועכשיו אני שוקל 72 ומשהו, אחוז השומן שלי ירד מ23.4 ל21.9, אז בקיצור נמאס לי מהתפריט שהיה לי, ואני רוצה כרגע לשמור על המשקל הזה ולהוריד את אחוזי השומן וגם לסדר את הגוף שלי, קחו בחשבון שאני עדיין מתאמן במכון שלושה ימים בשבוע.

תודה מראש!

דבר ראשון אם ירדת כמעט 20 קילו אני מאמין שזה טיפה יותר מ1ץ5% שומן..דבר שני אתה צריך להיות על מאזן נייטרלי כשי לשמור משקל

אתה רוצה גם לשמור על המשקל וגם לרדת באחוזי השומן?
זה כמו שתגיד אני רוצה לאכול את העוגה והלשאיר אותה שלמה....

אם אתה מוריד אחוזי שומן, סימן שאתה עושה חיטוב/דיאטה, סימן שאתה מרזה כי אתה מוריד מסת שומן מהגוף.
אז בקיצור תעשה חיטוב ככה לחורף, ואתה יכול לבנות לעצמך תפריט במדריך של משה..

דבר אחד לא הבנתי, לפי דברייך:
ירדת 21 קילו והורדת רק 1.5% שומן? ממש לא הגיוני

זה אפשרי אבל קשה לשלוט על זה ולא נראה לי ריאלי.
הכוונה היא לעלות במסה ולהיות במאזן נטראלי ואפילו שלישי ב100-200 קלוריות עם אימוני אירובי, נסה אולי יעזור לך לא מבטיח ההתקדמות תיהיה נורא איטית ורוב הסיכויים שתתיאש לפני שיקרה נס.
אתה מודד כנראה שומן במכשירים החשמליים שמחזיקים את הידיים, אל תסתכל עליהם יותר הם לא מדוייקים בעליל.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה גם לשמור על המשקל וגם לרדת באחוזי השומן?
זה כמו שתגיד אני רוצה לאכול את העוגה והלשאיר אותה שלמה....

אם אתה מוריד אחוזי שומן, סימן שאתה עושה חיטוב/דיאטה, סימן שאתה מרזה כי אתה מוריד מסת שומן מהגוף.
אז בקיצור תעשה חיטוב ככה לחורף, ואתה יכול לבנות לעצמך תפריט במדריך של משה..

דבר אחד לא הבנתי, לפי דברייך:
ירדת 21 קילו והורדת רק 1.5% שומן? ממש לא הגיוני

אחוז השומן היה 23.4 כאשר שקלתי 82 ולא בזמן שהייתי שוקל 93 .....

ואשמח לעוד הצעות...

אין עוד הצעות, אין פה קסם שיכול לעזור לך או שיטה - יש בסיס ועל פניו פועלים.
מאזן נטראלי = לא יורד ולא עולה במשקל
מאזן חיובי = עולה במשקל
מאזן שלילי = יורד במשקל

כאשר אתה רוצה להוריד מסה מסויימת מהגוף שלך או לעלות אתה חייב לבחור בחיובי או שלילי, אם אתה לא רוצה שהמשקל יזוז ולא להוריד שום מסה משום תצורה אתה עושה נטראלי, זה כל הסוד ואין הסתיגויות תקח את זה כאקסיומה

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי, אבל יש לכם תפריטים מתאימים לי? כמו שאמרתי הגובה הוא 1.77 והמשקל 73, הגיל כמעט 19......

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית