לא מאמינים באלוהים? חבל

אם התכוונת אליי, אני גם לא טענתי שיש אלוהים.
תבואו עם ראש פתוח.להגיד הלוואי שלא הייתה מדינה ולא הייתה שואה זה ממש לא הגיוני.

אם לא הייתה לנו מדינה הפוגרומים ברוסיה היו מתפשטים על כל העולם, יהודים היו סובלים מחוסר זכויות, השפלות, סכנה תמידית. אין מה לעשות, נהרגו 6 מיליון, אי אפשר להחזיר אותם לחיים. אבל המוות שלהם לא היה סתמי, עובדה שיש לנו מדינה משגשגת והיהודים דווקא כן מצליחים בעולם. אתם חושבים שזה היה קורה אם היינו חיים בגלות?

אני לא מאמין באלוהי ישראל,שדים רוחות וחרטות למינהן אבל לבוא ולהגיד אין כוח עליון זאת הצהרה גדולה מדי בשבילי. יכול להיות שאני טועה ויכול להיות שלא..בכל מקרה אני לא חושב שהעולם יכול להיווצר יש מאין.

אני סיימתי להגיב בדיון הזה
אני חושב שאתה צריך ללמוד קצת היסטוריה. הקונגרס הציוני הראשון התקיים כ-50 שנה לפני השואה והרעיון הציוני בכלל לא קשור לשואה. מס' האנשים שעלו לא"י לפני השואה גדול משמעותית ממספר האנשים שעלו לא"י בתקופה שבין אחרי השואה להקמת המדינה. המדינה לא קמה בגלל השואה (כמו שהדתיים רוצים שתאמין), היא היתה קמה בכל מקרה.

יאללה, חוב לראק לכל המאמינים. אני רוצה שתצלמו סיאנס ולראות דברים זזים.

LOL
אבל תעמדו מאחורי זה. זה יהיה גדול.

---------- התגובה התווספה ב 22:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:13 ----------

שמע, הכוס זזה. תסיק מזה מה שאתה רוצה

שמע, הלוגיקה שלך אולי קצת גדולה עליי. גם אם נקבל את זה שהכוס זזה, איך זה מוכיח שיש נשמה?

גם אצלי בבית יש כוסות זזות. אתמול התעוררתי באמצע הלילה לנקות שברי זכוכית מכוס שנפלה ממנשא הכלים. זו הוכחה לקיומן של ישויות אור או חייזרים?

שמע, הכוס זזה. תסיק מזה מה שאתה רוצה

אולי חייזרים מזיזים אותה? או משהו מיקום מקביל? מעולם לא שמעתי שכוס זזה = הוכחה שיש נשמה.

אם לא הייתה לנו מדינה הפוגרומים ברוסיה היו מתפשטים על כל העולם, יהודים היו סובלים מחוסר זכויות, השפלות, סכנה תמידית. אין מה לעשות, נהרגו 6 מיליון, אי אפשר להחזיר אותם לחיים. אבל המוות שלהם לא היה סתמי, עובדה שיש לנו מדינה משגשגת והיהודים דווקא כן מצליחים בעולם. אתם חושבים שזה היה קורה אם היינו חיים בגלות?

אני לא מאמין באלוהי ישראל,שדים רוחות וחרטות למינהן אבל לבוא ולהגיד אין כוח עליון זאת הצהרה גדולה מדי בשבילי. יכול להיות שאני טועה ויכול להיות שלא..בכל מקרה אני לא חושב שהעולם יכול להיווצר יש מאין.

לא התכוונתי אליך אלא לבנדה, אבל אתה בטוח רואה את הכשל הלוגי בטענה שלך.

אני פשוט נחרד מתהליך החשיבה כאן. מה מלמדים בבצפר, מה??

על דמוקרטיה יהודית? 😍

כן תראה את היהודים שלא חיים בישראל היום. הם כולם מסכנים חסרי זכויות נרדפים ונרצחים. איזה כיף לשש מיליון האלה, בזמן שהם נשרפו במשרפות הם בטח חשבו שאולי זה לא לשווא ויש סיכוי שהמוות שלהם יתרום בצורה עקיפה להקמה של מדינה פשיסטית חדשה. הידד!

הדבר הכי חכם שאמרת עד עכשיו.

אולי חייזרים מזיזים אותה? או משהו מיקום מקביל? מעולם לא שמעתי שכוס זזה = הוכחה שיש נשמה.

לא התכוונתי אליך אלא לבנדה, אבל אתה בטוח רואה את הכשל הלוגי בטענה שלך.
מר לטימוס יקר.

שאתה עושה סיינס אתה מבקש לעלות נשמה של מישהו ע"י שמה, ובמידה והנשמה עולה אתה יכול לדבר איתה בהמצאות הכוס, עד כמה שזה נשמע לא הגיוני ולא נתפס. אתה שם אצבע על הכוס, שואל שאלה והכוס זזה.

רוצה לדעת שאתה מדבר 100 % אם הנשמה?... תבקש לעלות מישהו שאתה מכיר שנפטר, ובמידה והוא יעלה תשאל אותו משהו מסוים והוא יענה לך, ותדע.

סיינס זה גילגול נשמות, וזה אסור מכל הבחינות. אבל אם אתם כל כך גברים ולא מפחדים ובטוחים שאין אלוהים, במקום לחפור על זה כאן תוחיכו לעצמכם את זה ותעשו סיינס, ותשאלו את הנשמה אם יש אלוהים או אין מה הבעיה?..

קרובת משפחה שלי היית עושה סיינים על ימין ושמאל, ובוא נגיד שרק טוב לא יצא לה מזה.

קל להגיד אין דבר כזה זה לא מוכח וכו'.. אז תוכיח לעצמך קח לוח וכוס, ותנסה 😉

מר לטימוס יקר.

שאתה עושה סיינס אתה מבקש לעלות נשמה של מישהו ע"י שמה, ובמידה והנשמה עולה אתה יכול לדבר איתה בהמצאות הכוס, עד כמה שזה נשמע לא הגיוני ולא נתפס. אתה שם אצבע על הכוס, שואל שאלה והכוס זזה.

רוצה לדעת שאתה מדבר 100 % אם הנשמה?... תבקש לעלות מישהו שאתה מכיר שנפטר, ובמידה והוא יעלה תשאל אותו משהו מסוים והוא יענה לך, ותדע.

סיינס זה גילגול נשמות, וזה אסור מכל הבחינות. אבל אם אתם כל כך גברים ולא מפחדים ובטוחים שאין אלוהים, במקום לחפור על זה כאן תוחיכו לעצמכם את זה ותעשו סיינס, ותשאלו את הנשמה אם יש אלוהים או אין מה הבעיה?..

קרובת משפחה שלי היית עושה סיינים על ימין ושמאל, ובוא נגיד שרק טוב לא יצא לה מזה.

ולי יש אקסית שמאמינה בקריאה בקלפים ובוודו.
אגב, גם אני ראיתי את אלוהים פעם...אחרי לילה של הוללות בהשפעת אקסטזי, ואחרי שההשפעה שלו נגמרה, אלוהים נגלה אליי בחלום. 🤡

מר לטימוס יקר.

בנדה היקר, כאשר אתה לוקח אקמול אתה למעשה מבצע פולחן מאגי ומבקש מחילה מאסקלפיוס על מעשיך הרעים.
במידה והחום שלך אכן יורד לאחר מכן, זה אומר שהאל שעה לתפילותיך, עד כמה שזה נשמע לא הגיוני ולא נתפס. אתה בולע כדור, והחום יורד.

אני קצת מתבייש להודות בכך, אבל ניסיתי את השטות הזאת מספר פעמים בחיי. באופן מפתיע, לא קרה דבר חוץ פרט להרגשת "חתיכת אידיוט, מה אתה יושב עם אצבע על הכוס ומנסה לדבר עם רוחות רפאים?!".

נערך לאחרונה:
סלחו לי אבל לא הצלחתי להתאפק, תגידו לי הבן אדם חייב לדעת בעודו בחיים שלמוות שלו יש תכלית?!!? למה אנשים שמתו מתאונת דרכים לא השפיעו לטובה/לרעה על הקרובים שלהם?!! אל תשחקו אותה ראש קטן!

מי אמר לכם שהמדינה הייתה קמה גם בלי השואה? אתם בעצם אומרים שהשואה לא השפיעה בכלל על מדינת ישראל? השואה השפיעה לא רק על הקמת המדינה אלא גם על האוכלוסיה! מי שקורא בדפים המלוכלכים של ההיסטוריה שלנו יגלה שמדינת ישראל תוכננה רק לעלייה של עדות אשכנז. אחרי מוות של שישה מיליון חייבים לייבא עוד יהודים, לא משנה כמות ואיכות. אז גם אם נצא מנקודת הנחה שמדינת ישראל הייתה קמה בארץ ישראל גם בלי קשר לשואה(שזה ממש לא 100% נכון) הנה השפעה משמעותית על המדינה.

קולדפייר, העובדה שליהודים בגלות יש יותר זכויות מפעם לא אומרת שגם בלי מדינה היינו מסתדרים שם. כל המעשים שנעשו ביהודים לא עניינו כל כך את הממשלות בארצות השונות. היום יש למדינות אינטרס כזה או אחר לשמור על יחסים טובים עם היהודים, וזה עוד בלי להתייחס לעובדה שעדיין קיימת אנטישמיות בעולם.

כן, אתה צודק. מדינות העולם כל כך מפחדות מישראל, או לחילופין ישראל כל כך חשובה להן שהם נותנים זכויות ליהודים.

תזכיר לי, למה הקמה של מדינת ישראל זה כל כך חשוב?

כן, אתה צודק. מדינות העולם כל כך מפחדות מישראל, או לחילופין ישראל כל כך חשובה להן שהם נותנים זכויות ליהודים.

כי אחרת איך החרדים יתקיימו?

זה מה שחלק מהיהודים הרגישו בשואה כלפי השם.
מצוטט מתוך הסרט התנגדות שמבוסס על סיפור אמיתי:
Merciful God, we commit our friends - Ben Zion and Krensky - to You. We have no more prayers, no more tears; we have run out of blood. Choose another people. We have paid for each of Your commandments; we have covered every stone and field with ashes. Sanctify another land. Choose another people. Teach them the deeds and the prophesies. Grant us but one more blessing: take back the gift of our holiness. Amen

נערך לאחרונה:

תמצא לי מקרה אחד בהיסטוריה ששליט עזר לשליט אחר בלי אינטרס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית