הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עליה בכח וצבירת מסת שריר+כמה שאלות.

• פותח/ת השרשור Doodle
  • פורסם בתאריך

Doodle

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום,
אני חדש פה בפורום, אבל לא חדש בתחום...יש לי מספר שאלות.

עד היום התאמנתי ב2 תכניות: SS, וAB בסיגנון SS + תרגילי עזר.

הייתי מאוד מרוצה מהתוצאות בSS בתחילת האימונים שלי...העלתי פי-2 ממשקלי העבודה שהתחלתי איתם.
ואז התחילו כל הבעיות...המכון שהתאמנתי בו דרש יותר מדי כסף, לכן נאלצתי לחפש משהו יותר זול [אני צריך להזכיר שאני לא גר בארץ].
מצאתי חדר כושר קטן [בערך 6X6 מטר ], החלטתי שאני רוצה להחליף תכנית אימונים...הבעיה היא כזאת:
אני רואה כמה שינויים שמאוד מעצבנים אותי...
1)הידיים\אמות\כפתיים\בייפס ב-כ-ל-ל לא מפותחים בלהתחשב ברגליים, זה עושה לי מראה מגוחך של רגליים גדולות חלק גוף עליון קטן.
2)משקלי העבודה שלי לא גדלים יותר [טוב לפחות כי אני רוצה בכך...אסביר בהמשך אם צריך.]
3)אין מספיק מקום בחדר כושר כי יש יותר מדי ימים עמוסים.

אני מעונין לפתח כח אבל באותו הזמן גם לפתח מסת שריר, ואני מחפש איזושהי תכנית מוצלחת כדי להצליח במטרה שלי....ואני מבקש, לא לדחוף לי SS, מציתי אותה.

גובה:165-66
משקל:66
אחוז שומן:אני על אחוז שומן די גבוה 13~14
משקלי עבודה:
מעודכנים לשבוע שעבר:
סקוואט-100-90 קילו לחמישיה
דדליפט-110-100 לחמישיה
הבנץ' שלי ממש גרוע מבחינת המשקל:65 קילו לחמישיה.

כרגע אני בלי תכנית אימונים מסוגרת אז זה דיי דחוף.

תודה רבה לעוזרים!!!😃

עריכה :מצתער לא ראיתי איפה פתחתי את האשכול, אשמח אם משהו יוכל להעביר אותו לקטגוריה הדרושה, תודה.

נערך לאחרונה:
הלחיצות שלך התקדמו ?
הוספת מתח בסופיניצה ?
אתה עושה פאוורקלין ואם לא אז מה במקום ?

• פותח/ת השרשור
הלחיצות שלך התקדמו ?
הוספת מתח בסופיניצה ?
אתה עושה פאוורקלין ואם לא אז מה במקום ?

לא, אני יכל לעשות מתח רק באולם ספורט אשר נמצא אצלי בב"ס, בחדר כושר אני לא יכל משום שהמתח נמצא ממש גבוה, ואני די נמוך+אין אופציה לתוספת משקל.

וכרגע אין לי תכנית אימונים, לכן אני לא עושה פאוורקלין [וכנראה שלא אוכל לעשות מהסיבה שאני בחדר כושר קטן והמאמן דואג לכל הציוד, לכן זה נגד החוקים "להקפיץ" מוטות וכד'...]
ובכללי פאוורקלין זהו תרגיל קשה לביצוע, ואין מי שילמד אותי לעשות אותו.

פעם הבאה פרסם את זה בפורום המתאים.

אוקיי,תודה רבה.

הוספתי.😃

נערך לאחרונה:
עם משקלי העבודה הנמוכים האלה הדבר האחרון שהייתי אומר זה שמיצית SS. רק התחלת. אתה כנראה עוד מקרה של אחד שלא אוכל ולא מתאמן כמו שצריך ועדיין אומר שהוא עושה SS ואז הוא נתקע ולא מתקדם ולא גדל ונוטש את התכנית ובא לכאן ומצהיר ש-SS הוא לא יעשה יותר בחיים כי זה לא עובד ודורש בתקיפות תכנית אחרת.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
עם משקלי העבודה הנמוכים האלה הדבר האחרון שהייתי אומר זה שמיצית SS. רק התחלת. אתה כנראה עוד מקרה של אחד שלא אוכל ולא מתאמן כמו שצריך ועדיין אומר שהוא עושה SS ואז הוא נתקע ולא מתקדם ולא גדל ונוטש את התכנית ובא לכאן ומצהיר ש-SS הוא לא יעשה יותר בחיים כי זה לא עובד ודורש בתקיפות תכנית אחרת.

בהצלחה.

אתה אחד מהאנשים שאני נתקל בהם בכל פורום בנושא הזה.
אז כן, מציתי!, אני רק ילד בן 16, אני מתאמן עם ילד בן 15, אתה מצפה ממני להרים רבע טון דדליפט?!.
יש לי בעיות משלי שאני מעדיף לא לציין למה אני לא רוצה להוסיף משקל למוט [בעיה רפואית].
עכשיו כן אני מציתי את SS משום שהמשקלים האלה בסדר גמור לילד בן 16, וד"א המשקלים האלה כמעט פי 2 ממשקל גופי.
מה עוד אתה רוצה לדעת?

בכל פורום שאני פותח אשכול על SS כולם מתנפלים עליי שמשקלי העבודה שלי "נמוכים" וכשאני צריך להגיע לאינסוף משקל בלה בלה בלה.
אני מכיר מספיק אנשים בגילי שהתפתחו מאוד מתכניות עם VOLUME נמוך יותר.
אני מבין שיותר משקל על המוט=יותר מסת שריר, אבל המטרה שלי בנתיים היא לא לעשות רבע טון דדליפט ו 150 קילו סקוואט.

תודה רבה..

אני לא ממש מבין אותך מצד אחד אתה אומר שאתה רוצה כח ומסת שריר מצד שני יש לך מגבלה רפואית.אם יש לך מגבלה רפואית אז אני בכלל לא רואה צורך להוסיף פלטות עך המוט

• פותח/ת השרשור
אני לא ממש מבין אותך מצד אחד אתה אומר שאתה רוצה כח ומסת שריר מצד שני יש לך מגבלה רפואית.אם יש לך מגבלה רפואית אז אני בכלל לא רואה צורך להוסיף פלטות עך המוט

לא ממש הבנתי איך מה שאמרת קשור לנושא?, יש לי מגבלה רפואית אשר מונעת ממני להרים משקל כבד,או להוסיף משקל על המוט.
הבעיה היא שבכל פורום בישראל, כשהם רואים משקל מתחת ל100, שמים ז*ן על הגיל, וישר אומרים שהמשקל נמוך מדי, ושצריך להמשיך SS.
די מציתי את כל זה באמת...אם גם אף אחד בפורום הזה לא מסוגל לעזור לי...אז אני מעדיף לעשות מה שאני חושב טוב לעשות.

באתי לקבל עצה מאנשים שמבינים יותר ממני, אבל במקום עצות איך להתקדם קדימה...מחזירים אותי אחורה.

אתה אחד מהאנשים שאני נתקל בהם בכל פורום בנושא הזה.
אז כן, מציתי!, אני רק ילד בן 16, אני מתאמן עם ילד בן 15, אתה מצפה ממני להרים רבע טון דדליפט?!.
יש לי בעיות משלי שאני מעדיף לא לציין למה אני לא רוצה להוסיף משקל למוט [בעיה רפואית].
עכשיו כן אני מציתי את SS משום שהמשקלים האלה בסדר גמור לילד בן 16, וד"א המשקלים האלה כמעט פי 2 ממשקל גופי.
מה עוד אתה רוצה לדעת?

בכל פורום שאני פותח אשכול על SS כולם מתנפלים עליי שמשקלי העבודה שלי "נמוכים" וכשאני צריך להגיע לאינסוף משקל בלה בלה בלה.
אני מכיר מספיק אנשים בגילי שהתפתחו מאוד מתכניות עם VOLUME נמוך יותר.
אני מבין שיותר משקל על המוט=יותר מסת שריר, אבל המטרה שלי בנתיים היא לא לעשות רבע טון דדליפט ו 150 קילו סקוואט.

תודה רבה..

ואתה אחד מהאנשים שתמיד צצה להם בעיה רפואית אחרי שהם קיבלו חוות דעת שהם לא אוהבים. אם יש לך בעיה רפואית אתה לא חושב שזה הכרחי לציין את זה בפתיחת הנושא? אני או האחרים כאן אמורים לנחש את זה?

ומה הקשר רבע טון דדליפט? אתה רוצה להיות חזק וגדול בצורה הכי יעילה וטובה? קיבלת חוות דעת. ו-SS ממצים כשלא מצליחים להתקדם יותר למרות שכל התנאים והדרישות של התכנית במיוחד בהיבט התזונתי ממולאים. SS לא ממצים כשחושבים שיש משקלים סבבה יחסית לגיל ולבעיות האישיות ולבעיות הרפואיות ומה לא.

אם אתה לא רוצה להוסיף משקל למוט, תגיד מלכתחילה שאתה לא רוצה להוסיף משקל למוט. אל תהיה ילד קטן ותצפה מאנשים לנחש שזה מה שאתה רוצה.

ואם זה מה שאתה רוצה, אף אחד כאן לא יתן לך תכנית שבה לא תוסיף משקל למוט.

לא ממש הבנתי איך מה שאמרת קשור לנושא?, יש לי מגבלה רפואית אשר מונעת ממני להרים משקל כבד,או להוסיף משקל על המוט.
הבעיה היא שבכל פורום בישראל, כשהם רואים משקל מתחת ל100, שמים ז*ן על הגיל, וישר אומרים שהמשקל נמוך מדי, ושצריך להמשיך SS.
די מציתי את כל זה באמת...אם גם אף אחד בפורום הזה לא מסוגל לעזור לי...אז אני מעדיף לעשות מה שאני חושב טוב לעשות.

באתי לקבל עצה מאנשים שמבינים יותר ממני, אבל במקום עצות איך להתקדם קדימה...מחזירים אותי אחורה.

לך ותעשה את מה שאתה חושב שטוב בשבילך לעשות. באת לקבל עצה מאנשים שמבינים יותר ממך, אבל במקום לקבל את העצות וללמוד ולנסות ליישם ולהתקדם, אתה מתחיל להתבכיין ולהיכנס למגננה בלי שום סיבה.

בהצלחה.

ילד אני לא מבין מה אתה לא מבין.
אתה לא רוצה לעשות SS אל תעשה אף אחד לא מכריח אותך תעשה ABCD אם אתה רוצה זה בסדר הנה קיבלת את האישור, זה הגוף שלך. אבל אתה חייב להבין עקרון מאד פשוט. אתה רוצה להיות חזק וגדול יותר אתה חייב להוסיף משקל למוט. אתה זה שאמרת שהפלג גוף עליון שלך חלש וקטן. הרי ברור שהוא יהיה חלש וקטן עם בנץ' של 65.
זה לא משנה איך תעשה את זה העיקר שתעלה משקל. SS זאת פשוט הדרך הכי יעילה וקצרה להגיע למטרה שלך. לא רוצה לא צריך - ביקשת עצה מועילה - קיבלת. אני לא מבין מה עוד אתה רוצה?

בהצלחה.

למה אתה אומר את זה? יש לו משקלים טובים למשקל גוף שלו

בנץ' כמו משקל גוף
סקוואט כמעט כמו פי 1.5 ממשקל גוף
ודדליפט עוד מעט פי 2 ממשקל גוף.

תפסיק להגיב כמו ילד בן 4

בנץ' כמו משקל גוף

תפסיק להגיב כמו ילד בן 4

בהסתכלות על יחס יבש תמיד יהיה bias כלפי גמדים ואנשים קטנים. בגלל זה אם כבר עדיף להסתכל על סטנדרטים של כח כמו זה, ועל פיו פותח האשכול עדיין מוגדר כ-novice.

תראה, אתם צודקים באיזה שהוא מקום אבל בכל זאת לא כל מי שבא לפה צריך לדפוק לו ישר SS, גם אם הוא אומר שהוא לא רוצה.
וגם יהיה לו קשה להתקדם לינארית, תסתכל על הנתונים- הוא כבר לא מתאמן מתחיל.

בנץ' כמו משקל גוף

תפסיק להגיב כמו ילד בן 4

קודם כל Cygnus ממש לא מגיב כמו ילד. הבנץ' של Doodle חרא אז מה עם זה משקל גוף?

אני אשמח אם השאלה של רן תקבל מענה.

הוא כבר החליט שהוא לא רוצה SS או ליניארית. מה אתה מצפה שהוא יעשה גלן או ABC?? אני מתאמן 4 שנים ואני מגדיר עצמי מתאמן בינוני ואולי טיפה מתקדם (בגלל הABC שנתתי לזמן קצר). למה כי זה הרמה של התוכניות שאני מבצע ורמת ההבנה לגבי היכולת שלי

התוכניות האלה יעלו לו את מסת הגוף ואיתם גם המשקלים. עם משקל גוף של 65 הוא מתאמן מתחיל נקודה.

נערך לאחרונה:
קודם כל Cygnus ממש לא מגיב כמו ילד. הבנץ' של Doodle חרא אז מה עם זה משקל גוף?

אני אשמח אם השאלה של רן תקבל מענה.

הוא כבר החליט שהוא לא רוצה SS או ליניארית. מה אתה מצפה שהוא יעשה גלן או ABC?? אני מתאמן 4 שנים ואני מגדיר עצמי מתאמן בינוני ואולי טיפה מתקדם (בגלל הABC שנתתי לזמן קצר). למה כי זה הרמה של התוכניות שאני מבצע ורמת ההבנה לגבי היכולת שלי

התוכניות האלה יעלו לו את מסת הגוף ואיתם גם המשקלים. עם משקל גוף של 65 הוא מתאמן מתחיל נקודה.

הוא אומר לרוב דברים נכונים אבל הוא מתנסח כמו ילד ומוסיף הערות שלא עוזרות.
ואתה לא חושב שיהיה לו ( לפותח האשכול) קצת קשה להתקדם בSS עם הנתונים האלה?

הוא אומר לרוב דברים נכונים אבל הוא מתנסח כמו ילד ומוסיף הערות שלא עוזרות.
ואתה לא חושב שיהיה לו ( לפותח האשכול) קצת קשה להתקדם בSS עם הנתונים האלה?

ולי קל? הוא גם שלל לינארית. מה קרה זה קשה???

"קשה" לא תופס

נו, אתה הבנת טוב מאוד למה התכוונתי.
קשה זה תמיד טוב
אני התכוונתי שהוא יפסיק להתקדם אחרי כמה אימונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית