הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית חוזר להתאמן אחרי שנה וחצי. קצת עזרה עם תוכנית בסיסית

• פותח/ת השרשור GODOG
  • פורסם בתאריך

GODOG

משתמש מתחיל
182
27
נק' מוניטין:
390
182
27
שלום לכם אנשי הפורום.
הפסקתי להתאמן לפני שנה וחצי שהתגייסתי( התחלתי להתאמן בדברים אחרים)
עכשיו יש לי קצת זמן וגישה לחד"כ אז החלטתי לחזור. תעזרו לי קצת עם התוכנית זה יהיה נחמד
חשבתי לרוץ עם זה. משהו בסיסי ממה שאני זוכר. תקנו אותי.

FBW
בנצX4
מטח פלוס משקלX4
אובר הד פרסX3
סקווטX4

ראשון שלישי חמישי.שבשלישי מחליף דד ליפט ב סקווט. אני לא עושה SS ולא נותן עומס גדול לרגליים בגלל קצת בעיות ברכיים עקב השירות

ובלי קשר אני צריך קצת הסבר למה עושים שניתקעים. איך בדיוק לעשות רילואוד או איך שלא קוראים לזה
תודה:)

אתה יכול לקרוא בפורטל מאמרים על אופן התכנון של תכנית אימונים ואתה יכול למצוא שם תכניות שונות. ומצד אחד אתה במצב שבו אתה יכול לעשות סקוואט ומצד שני אתה אומר שאתה לא יכול לתת עומס גדול לרגליים. זה לא מסתדר. או שאתה לא יכול לעשות סקוואט בכלל בגלל בעיה רצינית או שאתה עושה סקוואט ומתקדם וזה יחזק לך את הברכיים ואולי יעזור לך להתגבר על פציעות ישנות. גם על יש מאמר בפורטל.

ואם כבר אתה עושה סקוואט, למה לא לעשות SS?

• פותח/ת השרשור
אני במצב ששנה וחצי זיינתי לעצמי את הרגליים. אני לא יודע איזה כאבים יצוצו לי מסקוואטים. אם אני יוכל אני יעשה יותר. אבל אני לא יכנס לתוכנית עם עומס של SS אחרי שכרגע במדסים אני מרגיש את הברכיים. ראיתי את התוכנית של האתר ולפי קוים מנחים בניתי משהו שמתאים לי ( מכול מני סיבות.ברכיים.חשק)
זה הכול. אם יש עצות לשיפור....(לא תעשה SS)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית