הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריכת קריאטין - מתי יתחיל להיות אפקטיבי?

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
אהלן.
קיבלתי הים את הקריאטין סוף סוף, והוא הגיע קצת באיחור ממה שציפיתי.
הסיטואציה היא כזאת:
יש לי משחק פוטבול בשבת בערב (עוד שלושה ימים בדיוק), ורציתי לדעת האם התחלת צריכה שלו היום בכמויות מאסיביות (אני שוקל 115 קילו~) היא מספיק מוקדם כדי לקבל את האפקט של הקריאטין עד יום שבת. אם כן, איזה כמויות לקחת והאם לחלק ולכמה פעמים ביום?

תודה מראש

אם אתה תצליח לקחת 20 גרם ביום בלי כאבי בטן בהצלחה. זה הכי הרבה שאני הצלחתי, לא משנה אם חילקתי או לא.

לא חושב שתספיק להגיע לרוויה, אבל תנסה. הייתי מתחיל מ10-15 ובודק שאין שלשולים (אתה לא רוצה להיות מיובש וגמור לפני משחק).

• פותח/ת השרשור
השאלה היא האם באמת יש טעם לקחת 15-20 גרם ביום?
צריך גם לפצל ל4 מנות של 5גרם לדוגמא בהנחה ומדובר על 20?

• פותח/ת השרשור
אקיצר התחלתי להרביץ 20 גרם ביום. אם זה לא ייתן עכשיו אז עד שזה ייתן אני אינשאללה אתחיל כבר להתאמן בחזרה כמו בנאדם

יכול להיות שאני טועה, אבל השיא שלו לא מגיע משהו כמו 35 יום אחרי? לא מאמין שזה ממש משנה עם העמסה או בלי בטווח של שלושה ימים.

יכול להיות שאני טועה, אבל השיא שלו לא מגיע משהו כמו 35 יום אחרי? לא מאמין שזה ממש משנה עם העמסה או בלי בטווח של שלושה ימים.

מצאתי מאמר נחמד על קריאטין עם רפרנסים, עושה רושם רציני
רשום שם שהשיא אכן מגיע אחרי חודש אבל רוב ההשפעה מורגשת אחרי שבוע עד שבועיים בלבד

http://articles.muscletalk.co.uk/article-creatine.aspx

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית