סרטון 230ק"ג דדליפט ל1rm על משקל גוף של 90ק"ג

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם!

חח רמי זה ממש לא מפריע לי 😃

---------- התגובה התווספה ב 23:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:58 ----------

מרשים מאוד, אתה יכול יותר. זה PR והכל, אבל תשמור על הגב.

לא אני לא יכול יותר, לפחות לא כרגע.
וגם האחיזה זה בעיקר מה שמגביל אותי
בקשר לגב, כמו שאמרת זה PR אז אני לא כל כך דואג לזה.

לפחות לפי איך שהרמת נראה שיכולת יותר. ואני יודע שזה PR לא ניסיתי להעיר לך על הטכניקה, כי זה לא רלוונטי כל כך. רק דאגתי על הגב 😛

• פותח/ת השרשור
תודה לכם

יכול להיות שזה נראה שהמשקל עולה יחסית מהר
אבל כמו שאמרתי מקודם, מה שמגביל אותי זה האחיזה
בכל מקרה, אני מאוד מרוצה מהמשקל הזה ואפשר להגיד שהגעתי למטרה שלי
מה שאפשר לעשות עכשיו זה לעבוד על הדדליפט בחלקים: ראק פולס, משיכות עד לגובה ברכיים או אפילו להתחיל לשלב כמה הרמות אולימפיות

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, רק חבל שלא נעלת עד הסוף.

נעלתי ועוד איך נעלתי
אני גם לא צריך שמישהו יגיד לי אם כן או לא
כי אני בעצמי יודע שכן נעלתי
ואם לא הייתי נועל לא הייתי מעלה את הסרטון הזה

0:18

אני גם רוצה להוסיף בקשר לגב.
אם הגב היה מגיע לכשל באמצע התרגיל כי זה RM1, אז אפשר להגיד בסדר כי בכול זאת RM1. אבל אתה אפילו לא נכנסת לסטאפ מההתחלה אז גם אם הגב שלך מספיק חזק כדי לא להשבר זה לא משנה כי אתה לא מחזיק גב מההתחלה.

• פותח/ת השרשור
אני גם רוצה להוסיף בקשר לגב.
אם הגב היה מגיע לכשל באמצע התרגיל כי זה RM1, אז אפשר להגיד בסדר כי בכול זאת RM1. אבל אתה אפילו לא נכנסת לסטאפ מההתחלה אז גם אם הגב שלך מספיק חזק כדי לא להשבר זה לא משנה כי אתה לא מחזיק גב מההתחלה.

מחזיק גב, לא מחזיק גב זה כרגע לא רלוונטי ממש כי לא אני מתכנן עוד לעשות דדליפט בזמן הקרוב
כמו שרשמתי למעלה: אני הגעתי למטרה שלי בדדליפט, מה שאפשר לעשות עכשיו זה או לפצל את הדדליפט לטווחי תנועה שונים (אין צורך בזה כי אני לא מחפש להתחזק עוד בדדליפט) או להתחיל לשלב כמה הרמות אולימפיות מה שנראה לי די נחמד עכשיו

הגעתי למשקל מטרה שלי בדדליפט וזה מה שחשוב לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית