נק' מוניטין:
8,412
- 2,694
- 1,160
עכשיו אני מרוצה 😃
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהרמות אולימפיות זה עוד יותר חשוב להחזיק גב, כי אי אפשר לעשות בלי להחזיק גב כמו שצריך.
העניין של לא להחזיק גב זה סתם הרגל רע שיכול להעלות לך בפציעה מיותרת.
לפי מה שראיתי בסרטון הבעיה אצלך זה שאתה לא נכנס לסטאפ כמו שצריך עם הגב, אתה לא תחזיק גם עם מוט ריק.
הנקודה שלי שלא משנה באיזה סגנון אתה מרים או איזה משקל קודם כול תשמור על הגב שלך.
גם אני מושך עם גב לא 100% ישר בסטאפ (כמוהו בערך)הנקודה שלי שלא משנה באיזה סגנון אתה מרים או איזה משקל קודם כול תשמור על הגב שלך.
מחזיק גב, לא מחזיק גב זה כרגע לא רלוונטי ממש כי לא אני מתכנן עוד לעשות דדליפט בזמן הקרוב
כמו שרשמתי למעלה: אני הגעתי למטרה שלי בדדליפט, מה שאפשר לעשות עכשיו זה או לפצל את הדדליפט לטווחי תנועה שונים (אין צורך בזה כי אני לא מחפש להתחזק עוד בדדליפט) או להתחיל לשלב כמה הרמות אולימפיות מה שנראה לי די נחמד עכשיו
הגעתי למשקל מטרה שלי בדדליפט וזה מה שחשוב לי
גם אני מושך עם גב לא 100% ישר בסטאפ (כמוהו בערך)
ככה יותר קל לי להרים (ולפעמים אני מנסה עם גב ישר כמו קרש וזה מקשה על המשקל)
כבר הרבה זמן שאני אוהב ככה לשיאים.
לא כואב לי הגב או משהו, אבל לא ניראה לי שחד משעמי - אתה תהרוס את הגב!
לא הבנתי מה הקשר למוניטין שלילי?נתתי לך מוניטין חיובי בטעות, רציתי לתת שלילי. חד משמעית, אתה מסתכן בפציעה.
מחזיק גב, לא מחזיק גב זה כרגע לא רלוונטי ממש כי לא אני מתכנן עוד לעשות דדליפט בזמן הקרוב
כמו שרשמתי למעלה: אני הגעתי למטרה שלי בדדליפט, מה שאפשר לעשות עכשיו זה או לפצל את הדדליפט לטווחי תנועה שונים (אין צורך בזה כי אני לא מחפש להתחזק עוד בדדליפט) או להתחיל לשלב כמה הרמות אולימפיות מה שנראה לי די נחמד עכשיו
הגעתי למשקל מטרה שלי בדדליפט וזה מה שחשוב לי
כל הכבוד על הדד ליפט, מטורף. איך אתה מתכנן לשלב את ההרמות האולימפיות באימונים מעכשיו?
הבעיה שאתה ורמי עובדים לא טוב לאורך כל הזמן
אתם לא נכנסים או מנסים אפילו להכנס לסט אפ
המשקלים שלכם מכובדים ביותר, אבל תלמדו להרים