הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה תמונות

איפה נכנס פה גורם ההפתעה? אף פעם לא הבנתי את הקטע שהבילדרים רוצים לרדת למחתרת ואז לחשוף את עצמם בתחרות. אני מבין את הקטע שהם מעדיפים להרדים את המתחרים שלהם שלא ידעו באיזה מצב הם נמצאים, אבל לדעתי זה לא כזה משפיע, אשמח להבין בכל זאת למה.

אחי, זה היפרטרופי....לבלבל\להפתיע את השריר == להפתיע את הבילדר המתחרה שלך == לעשות נזקים לסיבים העמוקים של הבמה.

בכל מקרה-
לדני יש גנטיקה מעולה, אני לא נכנס ללוקח\ לא לוקח , אבל אני יכול להביא הרבה דוגמאות לאנשים מאוד מבינים שלקחו ולא הגיעו לאן שהוא הגיע. כל הדיון הזה לא רלוונטי ומטופש ( וכמובן בעל אופי סוציאליסטי מובהק ).

הידיים קצת בפיגור.

מה שכן, אנטון צודק - תשאר על פרופיל נמוך, זה רק יעזור לך להתרכז במה שאתה רוצה להשיג.

אתה משלב ארובי במהלך "המאסה"?

• פותח/ת השרשור
אחי, זה היפרטרופי....לבלבל\להפתיע את השריר == להפתיע את הבילדר המתחרה שלך == לעשות נזקים לסיבים העמוקים של הבמה.

בכל מקרה-
לדני יש גנטיקה מעולה, אני לא נכנס ללוקח\ לא לוקח , אבל אני יכול להביא הרבה דוגמאות לאנשים מאוד מבינים שלקחו ולא הגיעו לאן שהוא הגיע. כל הדיון הזה לא רלוונטי ומטופש ( וכמובן בעל אופי סוציאליסטי מובהק ).

הידיים קצת בפיגור.

מה שכן, אנטון צודק - תשאר על פרופיל נמוך, זה רק יעזור לך להתרכז במה שאתה רוצה להשיג.

אתה משלב ארובי במהלך "המאסה"?

כימעט ולא
ותודה אתה תותח שאין דברים כאלו אמרתי לך את זה כבר

אשששששש עלייך ידני ריספקט
תודה
תודה אח שלי

איפה נכנס פה גורם ההפתעה? אף פעם לא הבנתי את הקטע שהבילדרים רוצים לרדת למחתרת ואז לחשוף את עצמם בתחרות. אני מבין את הקטע שהם מעדיפים להרדים את המתחרים שלהם שלא ידעו באיזה מצב הם נמצאים, אבל לדעתי זה לא כזה משפיע, אשמח להבין בכל זאת למה.
יש בזה הרבה מרכיבים-החשוב בינייהם זה שבמקום להתעסק במה שצריך להתעסק-יושבים בפורומים כדי לשמע כמה הם מדהימים ונרדמים בעצמם בזמן שהמיתחרים תוכנים קרדיו בשטח מהפניקה שהשאר עושים אותו הדבר. אבל כמו שרשמתי- הרוב מעדיפים להתנחל בפייסבוק ולחלק אחד לשני-"אששששש,אחשלליי קקקקק צצצצ"

• פותח/ת השרשור
יש בזה הרבה מרכיבים-החשוב בינייהם זה שבמקום להתעסק במה שצריך להתעסק-יושבים בפורומים כדי לשמע כמה הם מדהימים ונרדמים בעצמם בזמן שהמיתחרים תוכנים קרדיו בשטח מהפניקה שהשאר עושים אותו הדבר. אבל כמו שרשמתי- הרוב מעדיפים להתנחל בפייסבוק ולחלק אחד לשני-"אששששש,אחשלליי קקקקק צצצצ"
הרגתה אותייי!!

תגיד דני כמה זמן אתה מתאמן כבר? או בוא נגיד ככה, כמה זמן "רציני". כי זכור לי שהתלוננת שבאימונים בבית לא ראית תוצאות.

• פותח/ת השרשור
תגיד דני כמה זמן אתה מתאמן כבר? או בוא נגיד ככה, כמה זמן "רציני". כי זכור לי שהתלוננת שבאימונים בבית לא ראית תוצאות.
במכון כושר שנה וחצי
בבית התאמנתי שנה
השינוי האמיתי עשיתי אחרי מר דרום 8 חודשים..
כמה אוכל אתה מכניס ביום? [בטח כל המשכורת הולכת על אוכל)
אוכל מנסה להכניס כמה שיותר
ואללה כול הכסף שלי עף על זה הויזה שלי יורקדת דם אחי

שמע דני
אתה נראה מצוין
מפתיע אותי כל פעם מחדש
אתה חזיר אמיתי!

במכון כושר שנה וחצי
בבית התאמנתי שנה
השינוי האמיתי עשיתי אחרי מר דרום 8 חודשים..

אוכל מנסה להכניס כמה שיותר
ואללה כול הכסף שלי עף על זה הויזה שלי יורקדת דם אחי
כל הגודל הזה ב 8 חודשים?
יש לך תמונה לפני להמחשת השינוי?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן תמונות צולמו ב29/5/2010
משקל 86 אחרי שעליתי 10 קילו של זבל מהתחרות בגלל קיאנפי פיל FAKE!!
http://www.siz.co.il/my/ydzzd45eidyn.jpg

http://www.siz.co.il/my/ftzhhlzmn0gm.jpg

http://www.siz.co.il/my/nzmnmmyl2ywt.jpg

http://www.siz.co.il/down.php?i=mxhozmmmvvwn.jpg

כול מי שאומר לכם שקיאנפי זה עובד זה סיפור כיסוי
עם משלווים את זה עם חומרים עולים איכותי אבל ככה טבעי
לא תראו שום דבר מיוחד.. על תבזבזו תכסף שלכם חברה
חוץ משומן מים ולחץ דם לא ראיתי שום דבר..

מזה קיאנפי?

והשינוי שעשית על גבול הלא יאומן... סחטיין בנאדם!

דרך אגב איזה תוכנית אימונים אתה עושה?

אנטון לפחות אתה מקורי
מצלם את הארוחות שלך 👑

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית