בשבילזה אתה פה תדריך אותי...
וזה לא ליקוקים אני יסביר לך מה זה פעם הבאה
"תבוא קטן , תצא גדול"
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשבילזה אתה פה תדריך אותי...
וזה לא ליקוקים אני יסביר לך מה זה פעם הבאה
איפה נכנס פה גורם ההפתעה? אף פעם לא הבנתי את הקטע שהבילדרים רוצים לרדת למחתרת ואז לחשוף את עצמם בתחרות. אני מבין את הקטע שהם מעדיפים להרדים את המתחרים שלהם שלא ידעו באיזה מצב הם נמצאים, אבל לדעתי זה לא כזה משפיע, אשמח להבין בכל זאת למה.
אחי, זה היפרטרופי....לבלבל\להפתיע את השריר == להפתיע את הבילדר המתחרה שלך == לעשות נזקים לסיבים העמוקים של הבמה.
בכל מקרה-
לדני יש גנטיקה מעולה, אני לא נכנס ללוקח\ לא לוקח , אבל אני יכול להביא הרבה דוגמאות לאנשים מאוד מבינים שלקחו ולא הגיעו לאן שהוא הגיע. כל הדיון הזה לא רלוונטי ומטופש ( וכמובן בעל אופי סוציאליסטי מובהק ).
הידיים קצת בפיגור.
מה שכן, אנטון צודק - תשאר על פרופיל נמוך, זה רק יעזור לך להתרכז במה שאתה רוצה להשיג.
אתה משלב ארובי במהלך "המאסה"?
תודהאשששששש עלייך ידני ריספקט
תודה אח שלישפיץ על!
יש בזה הרבה מרכיבים-החשוב בינייהם זה שבמקום להתעסק במה שצריך להתעסק-יושבים בפורומים כדי לשמע כמה הם מדהימים ונרדמים בעצמם בזמן שהמיתחרים תוכנים קרדיו בשטח מהפניקה שהשאר עושים אותו הדבר. אבל כמו שרשמתי- הרוב מעדיפים להתנחל בפייסבוק ולחלק אחד לשני-"אששששש,אחשלליי קקקקק צצצצ"איפה נכנס פה גורם ההפתעה? אף פעם לא הבנתי את הקטע שהבילדרים רוצים לרדת למחתרת ואז לחשוף את עצמם בתחרות. אני מבין את הקטע שהם מעדיפים להרדים את המתחרים שלהם שלא ידעו באיזה מצב הם נמצאים, אבל לדעתי זה לא כזה משפיע, אשמח להבין בכל זאת למה.
הרגתה אותייי!!יש בזה הרבה מרכיבים-החשוב בינייהם זה שבמקום להתעסק במה שצריך להתעסק-יושבים בפורומים כדי לשמע כמה הם מדהימים ונרדמים בעצמם בזמן שהמיתחרים תוכנים קרדיו בשטח מהפניקה שהשאר עושים אותו הדבר. אבל כמו שרשמתי- הרוב מעדיפים להתנחל בפייסבוק ולחלק אחד לשני-"אששששש,אחשלליי קקקקק צצצצ"
הרוב מעדיפים להתנחל בפייסבוק ולחלק אחד לשני-"אששששש,אחשלליי קקקקק צצצצ"
במכון כושר שנה וחציתגיד דני כמה זמן אתה מתאמן כבר? או בוא נגיד ככה, כמה זמן "רציני". כי זכור לי שהתלוננת שבאימונים בבית לא ראית תוצאות.
אוכל מנסה להכניס כמה שיותרכמה אוכל אתה מכניס ביום? [בטח כל המשכורת הולכת על אוכל)
כל הגודל הזה ב 8 חודשים?במכון כושר שנה וחצי
בבית התאמנתי שנה
השינוי האמיתי עשיתי אחרי מר דרום 8 חודשים..
אוכל מנסה להכניס כמה שיותר
ואללה כול הכסף שלי עף על זה הויזה שלי יורקדת דם אחי
יש בזה הרבה מרכיבים-החשוב בינייהם זה שבמקום להתעסק במה שצריך להתעסק-יושבים בפורומים כדי לשמע כמה הם מדהימים ונרדמים בעצמם בזמן שהמיתחרים תוכנים קרדיו בשטח מהפניקה שהשאר עושים אותו הדבר. אבל כמו שרשמתי- הרוב מעדיפים להתנחל בפייסבוק ולחלק אחד לשני-"אששששש,אחשלליי קקקקק צצצצ"
תודה אחי!!!מזה קיאנפי?
והשינוי שעשית על גבול הלא יאומן... סחטיין בנאדם!
דרך אגב איזה תוכנית אימונים אתה עושה?
תודה אחידני אתה ה role model שלי!
זה מה שהורס להם את המוטיבציה וביטחון. שיטה איחודית לחבל במורל של המיתחרים.אנטון לפחות אתה מקורי
מצלם את הארוחות שלך 👑