הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טבלת סטנדרטים של כוח - מתורגמת

SpellStorm

משתמש קבוע
1,105
0
נק' מוניטין:
1,514
1,105
0
היה לי כמה דקות פנויות בעבודה אז תרגמתי את הטבלה של לון קילגור ומארק ריפטו של הסטנדרטים של כוח לשיטה המטרית.

יש לשים לב: זה לפי 1RM
וגם כמובן כמו תמיד - הטבלה לא קובעת את רמת המתאמן ואיזה תוכנית אימונים צריך לעבוד - הרמה האמיתית תמיד נקבעת ע"פ יכולת ההתאוששות של המתאמן.

זה פשוט כלי נחמד שיכול לתת מוטיבציה לאנשים וגם מאפשר לשים מטרות ראליסטיות לטווח קצר וארוך.

נ.ב הדגשתי את הטבלאות של הנשים באפור כדי שזה לא יפריע לעין - אני לא שוביניסט 😛 זה כדי שיהיה לי נוח לקרוא את זה 😃

טוב זה לא נותן לי להעלות את זה לכאן... :🙁 ואין שום אפשרות למחוק קבצים שלי ישנים יותר מפוסטים קודמים..
טוב העלתי את זה לפה בינתיים:
File name: Strength Standarts Metric.pdf File size: 587.15 KB

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ואי!! נשבע לך שזה לא היה שם הרבה זמן.. רק לפני כמה ימים בדקתי שם 😲
טוב נו 10 דקות הלכו לפח.
אני משאיר את זה בחשבון של ה fileserve אם מישהו בכל זאת מעוניין בPDF..

יש לך גם טבלה של החישוב משקל לחימום? אני חושב שרן פירסם פה פעם קובץ אקסל
אה ותודה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עד שאתה לא באזור ה 90 קילו + ואתה לא מסוגל להתאושש מאימונים - אתה מתחיל. עזוב את ההגדרות של הטבלה. בממוצע אדם מעל גיל 18 שמתאמן כמה חודשים בSS אמור לעשות את המשקלים ב novice

עד שאתה לא באזור ה 90 קילו + ואתה לא מסוגל להתאושש מאימונים - אתה מתחיל. עזוב את ההגדרות של הטבלה. בממוצע אדם מעל גיל 18 שמתאמן כמה חודשים בSS אמור לעשות את המשקלים ב novice

לפי הטבלה הזאת במשקל שלי אני עובד עם משקלים יותר גבוהים אבל קרובים בUntrained אבל המשקלים האלה רחוקים מהאלה של אותו משקל רק novice

חח אני מת על הטבלה הזאת... היא גורמת לי להרגיש חזק למרות שאני עדיין מתקדם עם תוכניות בהתקדמות שבועית...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית