הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון so you think you can squat?

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
2 החלקים הללו פורסמו לפני יומיים ב-EFS והן מציגות פאוורליפטר שמלמד איך לעשות סקוואט והאמת שהוא מציג גישה די שונה מאשר זו של ריפטו ב-SS.

מה אתם אומרים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ברור שלא הוא יקרוס עם המשקל קדימה.... או יקרע לעצמו את הזוקפי גב.

זה נקרא גוד מורניג - גוד נייט

tomer אתה טוחן מים.
שורה תחתונה השם של הסקוואט נקבע לפי מיקום המוט.
אם אתה שם את המוט HB ו"יורד כמו שריפ מסביר" אתה עושה סקוואט גרוע (וגם מאבד את הזווית הרצויה בHB)
אבל עדיין אתה עושה HB - לא לא לא לא LB.

1. הוא לא סיים לתקן כי גם המפרקים של כף היד לא כמו שצריך. אז ככה שזה מוטל בספק.
3. הסתכלתי אבל שוב, ראה סעיף 1
5. נכון, ועדיין הדיבור העודף הזה מתייחס ברוב המוחלט של המקרים ל LB

לאן נעלמו 2,4,6?! 🤯 יש לך משהו נגד מספריים זוגיים?!

1. יכול להיות שהוא לא תיקן כי עם משקל כזה זה לא משמעותי וגם ככה הידיים יחסית תלויות על המוט אז זה לא כזה מפריע. ד"א גם בדיוידי של ריפטו הוא לא מתקן שורש כף יד בסקוואט.

🤡 לא היה לי ממש מה להגיב לסעיפים הנ"ל(הזוגיים) ,חוץ מדבר קטן- רשמת שבסרטון השני יש סקוואט שנראה LB (לפי זווית הגב) לא מצאתי את זה שם.

אני מסכים עם כולכם. זה לא יעיל לעשות סקוואט כמו של ריפטו עם אחיזת HB, אני לא מדבר על זה שזה טוב, אני מדבר על משהו אחר.

אני מדבר על איך להבדיל בין תנועת HB לLB. יכול להיות מתאמן שהוא רוצה סקוואט LB והוא עושה את התנועה של LB אבל הוא מחזיק במצב של HB כי מתאמן חדש\לא מודע לטעות שלו. מבחינת הסקוואט מחשיבים את זה כLB כי הוא יושב אחורה, לא גולש עם הבירכיים מתשמש בהיפ דרייב.
לכן כשאני מסתכל על מישהו אם הוא עושה סקוואט HB או LB אני מסכל איך הוא יושב אחורה, מצב הבירכיים שלו ואיך הוא יוצא מהבור. ברגע שזיהית איזה סגנון הוא מנסה לעשות אתה יכול להעיר לו משהו כמו "אתה שם את המוט נמוך\גבוהה מידי".

קח ניסוי מחשבתי
איך אתה מלמד בחור חדש שרוצה ללמוד סקוואט LB? אתה קודם מתחיל בלי מוט, נכון? התנועה שהוא עושה זה תנועת LB. אם הוא שם את המוט במיקום אופטימלי או לא זה כבר משהו אחר.

שמע אחי, אני לא יודע אחי, נראה לי שכשאתה שם 200 קילו על הגב מרכז הכובד משתנה והתנועה כבר לא תראה כמו שהיא נראית כשאין משקל, אבל זה רק אני. אולי בניסוי המחשבתי שלך זה מסתדר. אולי אתה גם יכול לעשות LB כשהמוט מקדימה, אבל לא כולנו כאלה מוכשרים.

זו הדרך החדשה שלך להכנס ללולאה?

ההודעה הזאתי.

אני מסכים עם כולכם. זה לא יעיל לעשות סקוואט כמו של ריפטו עם אחיזת HB, אני לא מדבר על זה שזה טוב, אני מדבר על משהו אחר.

אני מדבר על איך להבדיל בין תנועת HB לLB. יכול להיות מתאמן שהוא רוצה סקוואט LB והוא עושה את התנועה של LB אבל הוא מחזיק במצב של HB כי מתאמן חדש\לא מודע לטעות שלו. מבחינת הסקוואט מחשיבים את זה כLB כי הוא יושב אחורה, לא גולש עם הבירכיים מתשמש בהיפ דרייב.
לכן כשאני מסתכל על מישהו אם הוא עושה סקוואט HB או LB אני מסכל איך הוא יושב אחורה, מצב הבירכיים שלו ואיך הוא יוצא מהבור. ברגע שזיהית איזה סגנון הוא מנסה לעשות אתה יכול להעיר לו משהו כמו "אתה שם את המוט נמוך\גבוהה מידי".

---------- התגובה התווספה ב 13:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:07 ----------

פרדוקס!!!!!!!!
איפה אנארכיסט? 🤫

😣🆘

ההודעה הזאתי.

יכול להיות שאצל מתאמן מתחיל שמחזיק 30 קילו על הגב ומנסה לעשות LB וכל ההבדל הוא שהוא םש את המוט ב HB ...
זה יראה כמו LB .. וזה פשוט יהיה טעות ...
אבל זה בגללש הוא יכול [כי זה רק 30 קילו]
ברגע שאתה מחזיק משקל קצת יותר כבד על הגב במנח מסויים.. זה מאלץ את הגוף לבצע את הסקוואט לפי המנח
זה שמנה את כל מרכז הכובד של הגוף ומכריח אותך לבצע את הסקוואט בצורה המתאימה לשינוי הזה

יכול להיות שאצל מתאמן מתחיל שמחזיק 30 קילו על הגב ומנסה לעשות LB וכל ההבדל הוא שהוא םש את המוט ב HB ...
זה יראה כמו LB .. וזה פשוט יהיה טעות ...
אבל זה בגללש הוא יכול [כי זה רק 30 קילו]
ברגע שאתה מחזיק משקל קצת יותר כבד על הגב במנח מסויים.. זה מאלץ את הגוף לבצע את הסקוואט לפי המנח
זה שמנה את כל מרכז הכובד של הגוף ומכריח אותך לבצע את הסקוואט בצורה המתאימה לשינוי הזה

אני מסכים שהמיקום הטוב זה מעל מרכז הכובד.
תסתכל על זה הפוך, איך אתה מבדיל בין HB לLB? אתה רוצה להגיד לי שאם מישהו עושה בסגנון LB ושם את המוט HB אתה תחשיב את זה כסקוואט HB?
אני לא יודע מאיפה אתה מביא את המשקלים האלה אבל אתה יכול לראות אפילו פה בפורום אנשים שמפרסמים סרטונים בשביל לבדוק טכניקה שהם משתמשים במשקלים יותר גבוהים מ30 קלו ולא תמיד מחזיקים במקום הנכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית