עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1. הוא לא סיים לתקן כי גם המפרקים של כף היד לא כמו שצריך. אז ככה שזה מוטל בספק.
3. הסתכלתי אבל שוב, ראה סעיף 1
5. נכון, ועדיין הדיבור העודף הזה מתייחס ברוב המוחלט של המקרים ל LB
לאן נעלמו 2,4,6?! 🤯 יש לך משהו נגד מספריים זוגיים?!
קח ניסוי מחשבתי
איך אתה מלמד בחור חדש שרוצה ללמוד סקוואט LB? אתה קודם מתחיל בלי מוט, נכון? התנועה שהוא עושה זה תנועת LB. אם הוא שם את המוט במיקום אופטימלי או לא זה כבר משהו אחר.
זו הדרך החדשה שלך להכנס ללולאה?
זו הדרך החדשה שלך להכנס ללולאה?
פרדוקס!!!!!!!!
איפה אנארכיסט? 🤫
ההודעה הזאתי.
אני מסכים עם כולכם. זה לא יעיל לעשות סקוואט כמו של ריפטו עם אחיזת HB, אני לא מדבר על זה שזה טוב, אני מדבר על משהו אחר.
אני מדבר על איך להבדיל בין תנועת HB לLB. יכול להיות מתאמן שהוא רוצה סקוואט LB והוא עושה את התנועה של LB אבל הוא מחזיק במצב של HB כי מתאמן חדש\לא מודע לטעות שלו. מבחינת הסקוואט מחשיבים את זה כLB כי הוא יושב אחורה, לא גולש עם הבירכיים מתשמש בהיפ דרייב.
לכן כשאני מסתכל על מישהו אם הוא עושה סקוואט HB או LB אני מסכל איך הוא יושב אחורה, מצב הבירכיים שלו ואיך הוא יוצא מהבור. ברגע שזיהית איזה סגנון הוא מנסה לעשות אתה יכול להעיר לו משהו כמו "אתה שם את המוט נמוך\גבוהה מידי".
יכול להיות שאצל מתאמן מתחיל שמחזיק 30 קילו על הגב ומנסה לעשות LB וכל ההבדל הוא שהוא םש את המוט ב HB ...
זה יראה כמו LB .. וזה פשוט יהיה טעות ...
אבל זה בגללש הוא יכול [כי זה רק 30 קילו]
ברגע שאתה מחזיק משקל קצת יותר כבד על הגב במנח מסויים.. זה מאלץ את הגוף לבצע את הסקוואט לפי המנח
זה שמנה את כל מרכז הכובד של הגוף ומכריח אותך לבצע את הסקוואט בצורה המתאימה לשינוי הזה