הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הסקאווט גומר לי את כל הכוח

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
שלום לכולם
טוב אני עכשיו בתוכנית SS עכשיו יש לי בעיה.. אני עושה סקאווט כמובן בתחילת האימון וזה שוחט אותי וגומר לי את כל הכווח אפילו בבנצ' אני בקושי מצליח (משקלים נמוכים שהייתי עושה יותר).. שלא לדבר על הדדליפט שאני בקושי מרים את המוט.
מה אתם מייעצים לי לעשות ?

אם אתה מרגיש שאין לך אנרגיה אתה לא אוכל או ישן מספיק. אלו האפשרויות הלא קיצוניות היחידות אין מה לעשות. אתה בנאדם בדיוק כמו כל אחד שעושה ומצליח ב-SS. ההבדל היחיד בינהם לבינך הוא שהם אוכלים, ישנים או מתאמנים כמו שצריך.

או שאתה פשוט חושב שאתה מגיע לקצה מבחינה נפשית. תאמין לי שגם אני הייתי במעבר לסקוואט של 3 ספרות והייתי רואה שחור וכוכבים בעיניים בכל אימון במשך שבועיים והיה בא לי להקיא, שלא נדבר על כוח ספייר לתרגילים הבאים. אבל כל עוד המוט עולה, זה עולה ואתה ממשיך.

אל תנסה לענות שהכל אצלך בסדר כי זה לא רלוונטי. תקרא את YNDTP של ריפטו באתר של SS. אתה יכול לחפש כאן באתר גם.

• פותח/ת השרשור
זה ידוע לי שאני לא אוכל מספיק. טוב לדעת שזאת הסיבה.
כי אני כן ישן מספיק אז אני מנסה להוסיף לאט לאט אוכל אבל זה קשה
תודה רבה

אז יש לך את התשובה. אי אפשר להתמודד עם סקוואטים כבדים בלי המון אוכל. תדע שאתה מבזבז את הזמן שלך אם אתה לא אוכל כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית