עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש חנות של דלתא? לא ידעתי. ואני לא יודע אם הדבר שאני מדבר עליו זה מכנסיים או לא בדיוק. אני לא חושב שהם עבים מספיק כדי להיחשב כמכנסיים.
בסה"כ אני צריך תחליף לבוקסר שמגיע עד לחצי הירך, נצמד, סינטטי ו"יציב".
אני חושב שהטייץ של רוכבי אופניים זה פשוט מכנסי טייץ. אני מדבר על מה שיש מתחת למכנסיים של שחקני כדורגל (כן, זה לא נשמע טוב).
אתה מדבר על טייץ רגיל מלייקרה?
כן זה מה שחשבתי. למרות שאני לא יודע אם זה יכול להוות תחליף לבוקסר כי אני תמיד שם את זה מעל הבוקסר.
בכל מקרה יש בדלתא 😃
אתה מתכוון לטייץ כמו של משקולנים? זה לאימונים או ללכת איתו כול היום?
אם אתה רוצה טייץ לאימונים כמו של משקולנים זה טייץ לייקרה רגיל כמו של הרוכבי אופניים, יש גם טייצים כאלה יותר ארוכים עד קצת מתחת לברך זה נראה לי שומר קצת על העור אחרי שעושים הרבה משיכות (משקולנים)
טייץ לגברים. עילה לבאן!! (אלא אם כן אתה משקולן) 👹
אבל טייץ של משקולנים זה מכנסיים לכל דבר לא? אני מחפש משהו שיהווה תחליף לבוקסר שאוכל לשים מתחת למכנסיים שאני לובש באימון.
.
טייץ לגברים. עילה לבאן!! (אלא אם כן אתה משקולן) 👹
אם עדיין לא הבנת אחרי הדיון הזה:
קוראים לזה טייץ (לספורט), ואתה יכול למצוא את זה בכל חנות ביגוד ספורט. ממליץ לך להשקיע ולקנות של חברת ספורט טובה, הם מחזיקים הרבה זמן. (אישית קניתי של נייק והוא פשוט מעולה וכמו חדש אחרי כמה חודשי שימוש). כל חברת ספורט מוכרת מתאימה במקרה זה.