הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכנסי אימון

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
brother על פול אתה....

והמכנסיים הללו לא משמשים בעיקר לריצה ? אני רואה מלא רצים למרחקים לובשים אותם.

אם אני לא טועה המכנסיים הללו לא בדיוק גמישים ונמתחים, יש סיכוי שהם יקרעו.
המכנסי ריצה האלה לא נמתחים כי יש לך חופש איתם (בגלל ה"קרעים" בצדדים
גם לי היו כאלה:

אבל עברתי לטייץ כי זה יותר מיני ומין זה טוב

מכנסי כדורסל למיניהם ניסית? לי אישית נוח לזוז בהם.

אתה חי!
brother על פול אתה....

והמכנסיים הללו לא משמשים בעיקר לריצה ? אני רואה מלא רצים למרחקים לובשים אותם.

אם אני לא טועה המכנסיים הללו לא בדיוק גמישים ונמתחים, יש סיכוי שהם יקרעו.
זה בדיוק מה שאמרתי.. לא לקחת את הניילון המסריחים

• פותח/ת השרשור
אבל עברתי לטייץ כי זה יותר מיני ומין זה טוב

אתה מאמן בחדר כושר זה לא אותו דבר כמו מתאמן רגיל, לך יש מעמד רם ונחשב יותר בטח עם המתאמנות שמגיעות להתאמן....

ועם הטייץ הזה אתה בהחלט מאותת להן משו...

ושתהיה בריא הרגת אותי עם המוזיקה הזאת - כאילו אתה עכשיו הדמות של ג'רארד באטלר ב-"300" לפני שאתם נכנסים לקרב עם הפרסים.
זה בדיוק מה שאמרתי.. לא לקחת את הניילון המסריחים

אז חוץ מטייץ אין לי אופציה אחרת שתשמש אותי גם למורכבים וגם לאירובי, עכשיו באמת אכלתי אותה.

הן נגעלות ממני ככה או ככה, זה הכל עניין של הרגשה אישית!

אם כבר אתה קונה טייטס, תקנה של אנדר ארמור שחור קצר

מה הבעיה בסתם מכנסי ספורט רגילות שמגיעות עד הברך? אני מתאמן עם מכנסיים כאלה לכל הדברים (סקוואטים, דדליפטים, ריצות, קפיצות, ספרינטים, פוטבול וכו') כבר שנים ומסתדר יופי.

• פותח/ת השרשור
אם כבר אתה קונה טייטס, תקנה של אנדר ארמור שחור קצר

הייתי שמח לעשות זאת אם רשת חנויות Get Pro שלקחה בעלות על המכירה של המותג הזה לא היו שמים מחירים לא נורמליים על הסחורה שלהם.

• פותח/ת השרשור
גם לא זול אחי

ותגידו לי שלא הייתם מתפדחים להגיע עם דבר כזה לחדר כושר

http://www.ebay.com/itm/NEW-UNDER-A...?pt=US_CSA_MC_Shorts&var=&hash=item5d4bf64d88

אתה מתבלבל, הטייץ הזה זה טייץ שכבת בסיס, הוא בא במקום בוקסר/תחתון.
יש טייצים חיצוניים שאין להם את התפרים האלה שמבליטים את האיבר ובנוסף כמעט לכולם יש כיס בתחת כמו של מכנסי ריצה.
אני כל שנה עושה קניה יחסית גדולה בגט פרו אילת-חוסך את המעם+היה 30% הנחה על כל אנדר ארמור+20% הנחה לחברי מועדון שיש להם יומולדת (במקרה לאמא היה יומולדת באותו חודש)
טייץ ארוך ואיכותי עם תיקט שרשום עליו 299 עלה לי בסך הכל 144, שווה, לקחתי 2.

• פותח/ת השרשור
אליאקספרס

אי אפשר לדעת עם הבני אלף האלה, פשוט להזמין את המידה הכי גדולה שלהם ולקוות שזה יעלה עליי.

הייתי בריבוק - קניתי מכנסי טייץ רגיל ב120₪. עכשיו רק צריך לאזור אומץ ולהיכנס איתם לאזור של המשקולות.

@nlr666 @מרטין

נערך לאחרונה:
גם לא זול אחי

ותגידו לי שלא הייתם מתפדחים להגיע עם דבר כזה לחדר כושר

http://www.ebay.com/itm/NEW-UNDER-A...?pt=US_CSA_MC_Shorts&var=&hash=item5d4bf64d88
אי אפשר לדעת עם הבני אלף האלה, פשוט להזמין את המידה הכי גדולה שלהם ולקוות שזה יעלה עליי.

הייתי בריבוק - קניתי מכנסי טייץ רגיל ב120₪. עכשיו רק צריך לאזור אומץ ולהיכנס איתם לאזור של המשקולות.

@nlr666 @מרטין
תמונה תמונה

מכנסי גולשים וכל מה שעשוי מסוג של ניילון בדרך כלל יקרע. קרה לי כמה פעמים. מכנסי בד, טרנינג רגילים כאלה דווקא בסדר.

• פותח/ת השרשור
שים לב למכנסיים שאני מתאמן איתם בסרטונים. זה מכנסי "בילדרים", נורא רחבים ונורא אלסטיים.
גם שומרים על החום וגם מרגיש ללא ללא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית