הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכנסי ספידו

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
אני מעוניין לקנות לאימונים מכנסי ספידו קצרים נצמדים כמו האלה שכדורגלנים לובשים מתחת למכנסיים הרגילים, באיזה חנות אפשר להשיג את זה?

זה קצת ירייה באפלה אבל תנסה בחנות ספורט, מי יודע אולי יש שם.

אתה מתכוון לכמו הטייץ של הרוכבי אופניים?
אם כן אז יש בדלתא אז קניתי שמה 2

• פותח/ת השרשור
יש חנות של דלתא? לא ידעתי. ואני לא יודע אם הדבר שאני מדבר עליו זה מכנסיים או לא בדיוק. אני לא חושב שהם עבים מספיק כדי להיחשב כמכנסיים.

בסה"כ אני צריך תחליף לבוקסר שמגיע עד לחצי הירך, נצמד, סינטטי ו"יציב".

אני חושב שהטייץ של רוכבי אופניים זה פשוט מכנסי טייץ. אני מדבר על מה שיש מתחת למכנסיים של שחקני כדורגל (כן, זה לא נשמע טוב).

יש חנות של דלתא? לא ידעתי. ואני לא יודע אם הדבר שאני מדבר עליו זה מכנסיים או לא בדיוק. אני לא חושב שהם עבים מספיק כדי להיחשב כמכנסיים.

בסה"כ אני צריך תחליף לבוקסר שמגיע עד לחצי הירך, נצמד, סינטטי ו"יציב".

אני חושב שהטייץ של רוכבי אופניים זה פשוט מכנסי טייץ. אני מדבר על מה שיש מתחת למכנסיים של שחקני כדורגל (כן, זה לא נשמע טוב).

כן זה מה שחשבתי. למרות שאני לא יודע אם זה יכול להוות תחליף לבוקסר כי אני תמיד שם את זה מעל הבוקסר.
בכל מקרה יש בדלתא 😃

אתה מתכוון לטייץ כמו של משקולנים? זה לאימונים או ללכת איתו כול היום?
אם אתה רוצה טייץ לאימונים כמו של משקולנים זה טייץ לייקרה רגיל כמו של הרוכבי אופניים, יש גם טייצים כאלה יותר ארוכים עד קצת מתחת לברך זה נראה לי שומר קצת על העור אחרי שעושים הרבה משיכות (משקולנים)

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על טייץ רגיל מלייקרה?

נו כנראה אני כבר לא יודע בעצמי 😛

כן זה מה שחשבתי. למרות שאני לא יודע אם זה יכול להוות תחליף לבוקסר כי אני תמיד שם את זה מעל הבוקסר.
בכל מקרה יש בדלתא 😃

בוקסרים רגילים מכותנה אני הורס זאת הבעיה. השרוולים שלהם תמיד עולים למעלה והם תופסים צורה של תחתונים רגילים מיד וזה מותח ומעוות אותם ישר.

אתה מתכוון לטייץ כמו של משקולנים? זה לאימונים או ללכת איתו כול היום?
אם אתה רוצה טייץ לאימונים כמו של משקולנים זה טייץ לייקרה רגיל כמו של הרוכבי אופניים, יש גם טייצים כאלה יותר ארוכים עד קצת מתחת לברך זה נראה לי שומר קצת על העור אחרי שעושים הרבה משיכות (משקולנים)

אבל טייץ של משקולנים זה מכנסיים לכל דבר לא? אני מחפש משהו שיהווה תחליף לבוקסר שאוכל לשים מתחת למכנסיים שאני לובש באימון.

טייץ לגברים. עילה לבאן!! (אלא אם כן אתה משקולן) 👹

זה תחליף לתחתונים רגילים אין מה לעשות. קניתי בחודש האחרון 5 תחתוני XXL והם סתם נמתחו ונהרסו.

ממליץ על ציוטד של UNDER ARMOUR מבד COMPRESSION יש חנות מפעל בדרום ת"א רח. שביל המפעל

• פותח/ת השרשור
אני מניח שמן הסתם כל דבר עולה אצלם מאות שקלים, אני טועה? 😃

אבל טייץ של משקולנים זה מכנסיים לכל דבר לא? אני מחפש משהו שיהווה תחליף לבוקסר שאוכל לשים מתחת למכנסיים שאני לובש באימון.
.

אני חושב שהם יתאימו. אני קונה בשוק בצלאל (דרום ת"א) ב10-20 ש"ח ליחידה. בסה"כ האיכות לא רעה אבל אני צריך להחליף מידי פעם כי הם נקרעים בגלל שיפשוף של המוט. הבעיה היחידה היא שלא תמיד יש אותם בשוק ואין דרך לדעת מראש אם יהיה כשתגיע...

כשעבדתי בחנות ספורט היינו עובדים עם באש גל והיה להם מכנסי לייקרה כאלה לרקדנים , נראה לי זה אותו דבר...

הקבוצה שלנו קנתה בזמנו טייטסים של דיאדורה עם פג בייצור (הסמל בצד ההפוך, החוט ארוך מדיי וכו'...) במחיר של 20 שקל לחתיכה, הם מחזיקים מצויין כבר שנתיים + ואין אפילו קרע אחד. תקנה מקסימום טייטס רגיל של דיאדורה זה יעלה קצת יותר אבל זה יחזיק לך להמון זמן.

• פותח/ת השרשור
מצאתי למה התכוונתי!! קוראים לזה compression shorts וזה מוצע ע"י חברות כמו under armor ואדידס.

http://en.wikipedia.org/wiki/Compression_sportswear

under-armour-ua01-1201164-gs.jpg

איך קוראים לזה בעברית ואיך אני מוצא את זה בארץ?

נערך לאחרונה:
אם עדיין לא הבנת אחרי הדיון הזה:
קוראים לזה טייץ (לספורט), ואתה יכול למצוא את זה בכל חנות ביגוד ספורט. ממליץ לך להשקיע ולקנות של חברת ספורט טובה, הם מחזיקים הרבה זמן. (אישית קניתי של נייק והוא פשוט מעולה וכמו חדש אחרי כמה חודשי שימוש). כל חברת ספורט מוכרת מתאימה במקרה זה.

אני אישית מזמין מחול ויוצא יותר זול מהארץ.

• פותח/ת השרשור
אם עדיין לא הבנת אחרי הדיון הזה:
קוראים לזה טייץ (לספורט), ואתה יכול למצוא את זה בכל חנות ביגוד ספורט. ממליץ לך להשקיע ולקנות של חברת ספורט טובה, הם מחזיקים הרבה זמן. (אישית קניתי של נייק והוא פשוט מעולה וכמו חדש אחרי כמה חודשי שימוש). כל חברת ספורט מוכרת מתאימה במקרה זה.

טייץ זה לא מכנס? הדבר הזה משמש כתחתונים לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית