עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי שרוצה להיות איש אקדמיה ולחקור, אני מניח שמקבל איזה משכורת כלשהיא מהאקדמיה. בכמה בערך מדובר? לא שואל מתוך עניין חומרני, סתם מעניין אותי
חח מצטער על חוסר הטאקט,לא התכוונתי לזלזל.שמע, אני יודע שבחשבונאות קשה לכם להסתדר עם מחשבונים מדעיים וכל הפעולות החדשות האלה של אחוזים, שורשים וחזקות, אבל אין צורך בקנאה.
חח מצטער על חוסר הטאקט,לא התכוונתי לזלזל.
אין לך מה לחפש ב:
הנדסת תעשיה - הביצ'ים של פקולטה להנדסה, יש איזה 70-90 בוגרים במחזור ואני בספק אם בארץ יש ביקוש לכזה מס' של מהנדסי תעשיה. לא מומלץ, זה על סף התואר הפיקטיבי.
כלכלה וניהול - תאור ראשון בניהול \ כל נגיעה בניהול בתואר ראשון לא שווה כלום, חבל לך על הזמן.
כלכלה מחשבים (זה דו חוגי אאל"ט) - אם אתה באמת רוצה ללמוד קצת מדעי המחשב אז מומלץ לך בחום. אבל תתכונן, לא יהיה לך קל, מחשבים בתל אביב שנה א' זה ערימת קורסי סינון של מתמטיקה בדמות אינפי ובדידה. לא קל בכלל
לא מסכימה.אין לך מה לחפש ב:
הנדסת תעשיה - הביצ'ים של פקולטה להנדסה, יש איזה 70-90 בוגרים במחזור ואני בספק אם בארץ יש ביקוש לכזה מס' של מהנדסי תעשיה. לא מומלץ, זה על סף התואר הפיקטיבי.
לא מסכימה.
יש הרבה ביקוש למהנדסי תעו''נ ואני אומרת את זה בתור מישהי שעובדת בחברה שבה חצי מהמהנדסים הם מהנדסי תעו''נ. זה תחום רחב מאד ויש בו הרבה מאד עבודות ותת תחומים שונים.
מבחינת מספרים: מחזור של פקולטה להנדסת חשמל בטכניון - בתקופה שלי היה 400 איש. זה אומר שאין ביקוש כזה בשוק וזה על סף תואר פיקטיבי?
אבל אני לא רוצה להתעסק במשפטים או חשבונאות, אם כבר אז אולי מתמטיקה מבחינת הפן האנליסטי.
אני מעוניין ללמוד כלכלה כי אני רואה את עצמי משתלב בבתי השקעות או בנקים למיניהם, זה מעניין אותי. בסופו של דבר יש מצב בהחלט לא קטן שאני לא אהיה שכיר וארצה להיות עצמאי, ואני חושב שתואר בכלכלה וניהול בהחלט יכול להביא לי את הכלים לפתוח ולנהל עסק כמו שצריך.
אתה מפתיע אותי באבחנותיך לגבי מקצועות שאתה לא קשור אליהם בכלום, אין לך ידע ממשי במידת הביקוש שלהם בשוק העבודה ועדיין קובע דעות נחרצות (וגם שליליות ושגויות) עליהם.אהבתי את ההערה של נתנאל על תעשייה וניהול. אני חושב שהוא עוד היה עדין עם התיאור של הפסולת הזאת. רמה נמוכה בכל מה שהם עושים. סוג של הנדסת בלאי.
כסף ועתיד טוב - הנדסת חשמל ומחשבים. לפי דעתי התואר המבוקש ביותר מקרב כלל ההנדסות. אני לומד את זה ואני אומר לך בלב שלם שזו ההנדסה מספר אחת.
לפי דעתך? מהאנשים(חשמלטורים) שאני מכיר מבן-גוריון שהיה להם ממוצע 80+ , היתה להם בעיה חמורה למצוא עבודה כלשהיא - ברמות כאלה שאפילו הלכו לעבוד בבדיקות תוכנה.כסף ועתיד טוב - הנדסת חשמל ומחשבים. לפי דעתי התואר המבוקש ביותר מקרב כלל ההנדסות. אני לומד את זה ואני אומר לך בלב שלם שזו ההנדסה מספר אחת.
)
אתה מפתיע אותי באבחנותיך לגבי מקצועות שאתה לא קשור אליהם בכלום, אין לך ידע ממשי במידת הביקוש שלהם בשוק העבודה ועדיין קובע דעות נחרצות (וגם שליליות ושגויות) עליהם.
להמליץ על הנדסת תוכנה והנדסת חשמל לבנאדם שציין בפירוש שהוא לא מעוניין לעסוק בתכנות זו המלצה מאד חכמה ושימושית.
לפי דעתך? מהאנשים(חשמלטורים) שאני מכיר מבן-גוריון שהיה להם ממוצע 80+ , היתה להם בעיה חמורה למצוא עבודה כלשהיא - ברמות כאלה שאפילו הלכו לעבוד בבדיקות תוכנה.
גם מינימונסטר לא עובדת ב"חשמל"(למרות שיש לה תואר מטכניון)
אולי אתה מיוחד?