הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון המירוץ לספיגת הטונה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
איזה שריר סופג ראשון? 🤡
זה היה ממש מצחיק, במיוחד הבורות בכל העניין המטאבולי והמסלול המטאבולי, שאפילו בזה לא מדייקים (בכלל) ולא נראה לי שמבינים את הקונצפט. העיקר ה M.Sc. והטייטל.
נ.ב שאלתי בזמנו בפורום תפוז כשהיא (יעל דרור) באה לפרסם את עצמה בתור זו שעושה סדנאות והביאה את כל הפרטים לסדנה, אז שאלתי והפנתי אותה ל"מחקרים" שיש לה באתר והסברתי למה הם לקויים, אין קול ואין עונה, ברחה כאילו לא הייתה שם.

נערך לאחרונה:
לפחות אם היא הייתה עם חוטיני או מחוף שיהיה ראיון אפקטיבי

פעם ההורים שלי לקחו אותי אליה בתור תנאי להמשך האימונים שלי.
היא אמרה לי שיש לי יותר מידי שומן בתפריט ובגלל זה אני לא יכול להרזות, אמרתי לה שזה קשור למאזן הקלורי וכמובן שהיא לא הקשיבה לי. היא גם טענה שלקחת יותר מ3 סקופים של אבקת חלבון ביום זה לא בריא :🙁

• פותח/ת השרשור
😲 היא נראית שם אחרת לגמריי. עבר עליה משהו ("פוטושופ")

זה קצת גובל בהטעיית הציבור

אני אל סובל את הצורה שהיא מדברת בה..

כל סרטון מחדש.. טון של "אתם טיפשים ואני לא אז אני מנסה להסביר לכם כמו ילדים מוגבלים"

סליחה, הניתוח המתמטי הכל כך מתקדם שבסרטון לא ברור לי. אני מחכה להסבר פשוט יותר של אלכס.

הגוף סובל, הגוף רוצה. ככה מדברת בחורה סתומה ושמנה שמעולם לא הייתה אפילו בהרצאת מבוא של פיזילוגיה.

הגוף סובל, הגוף רוצה. ככה מדברת בחורה סתומה ושמנה שמעולם לא הייתה אפילו בהרצאת מבוא של פיזילוגיה.

הדיון מופנה לקהל הממוצע ונראה לי שלא פייר לשפוט אותה עפ"י צורת ההתבטאות שם, אולי היא מדברת ככה בכוונה כדי לפשט ולא להכנס לטרמינולוגיה מקצועית

התוכן לעומת זאת....😵

היא גם טענה שלקחת יותר מ3 סקופים של אבקת חלבון ביום זה לא בריא :🙁
זה באמת לא בריא
ממה שזכור לי מישהו פירסם פה פעם (אולי מורן) טבלה שמראה כמה פעמים ביום זה כבר לא בריא, מסודר לפי החברה של החלבון.

זה באמת לא בריא
ממה שזכור לי מישהו פירסם פה פעם (אולי מורן) טבלה שמראה כמה פעמים ביום זה כבר לא בריא, מסודר לפי החברה של החלבון.

😣😣😆😆😆😆

נראה שכדאי להכניס את האבקות חלבון לפקודת הסמים הלא חוקיים אנשים פה יתחילו למות ממנות יתר 😵

הדיון מופנה לקהל הממוצע ונראה לי שלא פייר לשפוט אותה עפ"י צורת ההתבטאות שם, אולי היא מדברת ככה בכוונה כדי לפשט ולא להכנס לטרמינולוגיה מקצועית

התוכן לעומת זאת....😵
אז מה הבעיה בלהגיד מושגים ולהסביר אותם? זה הרבה יותר לימודי מאשר תאכלו טונה חצי שעה אחרי. זה מופנה לאנשים רובוטים שעושים מה שהם שומעים.

מישהו פעם כתב פה שהיא מזכירה שחקנית פורנו
תכלס, יש מצב. לא?
gianna michael

7ud5Pk349529-02.jpg

זה באמת לא בריא

🤡😣 i call bullshit
היתי צריך כבר למות מ overdose חי על זה מגיל 14-15
סתם כי זה המקור הכי זול ונוח לחלבון
ומה ההבדל בין זה לבין לחיות על ביצים או גבני"צ (חוץ מהדברים הטובים שאני מפסיד כמו שומן כולסטרול וטעם)

אז מה הבעיה בלהגיד מושגים ולהסביר אותם? זה הרבה יותר לימודי מאשר תאכלו טונה חצי שעה אחרי. זה מופנה לאנשים רובוטים שעושים מה שהם שומעים.

אם היא תעשה את זה כמו שצריך, האורך של הסרטון יהיה 20 דק'

כנראה לא מתיישב עם אג'נדת הסרטון הקצר שלהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית