הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבחירת אבקה(ללוחם עם רגישות ללקטוז) - אני כבר ממש מבולבל...

• פותח/ת השרשור walwal
  • פורסם בתאריך

walwal

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום,

אני מתאמן בצורה קבוע (כרגע בעיקר בסופ"שים) בטיפוס ספורטיבי(כמו כן התעסקתי בסוגי ספורט שונים לפני הצבא, ריצות ארוכות, טניס ואימונים פונקציונאלים בחדר כושר), עד הצבא לא נזקקתי לתוספי תזונה בגלל שהייתי אוכל מזון עשיר, 6-5 ארוחות ביום. בהכשרה גם לא היה כל כך בעיה כי תודה לאל בבא"ח יש לפחות אוכל טוב, כרגע אני נמצא בשגרה של קו/אימון כבר הרבה זמן ובמקרה הטוב בקו יוצא לך לאכול, והתזונה לא משהו ושמתי לב שיש לי ירידה במסה(גם במשקל) ויותר מכך בכוח שהיה לי.

אחרי שהתחלתי לבדוק הבנתי שאני כמעט ולא מכניס חלבונים כרגע ולכן החלטי ללכת על האופציה של אבקות חלבון.

קראתי כמה מאמרים בנושא והבנתי את הנושא בגדול אבל שהתחלתי לחפש אבקת חלבון מיי גבינה, שמתאימה לרגישים ללקטוז, מתערבבת בקלות/בכפית ובמחיר סביר של עד 450 ש"ח (אם אפשר פחות אז מבורך) התחלתי להסתבך...בנוגע לרגישות ללקטוז, אני לא יודע איך להגדיר את הרגישות אבל לדוג' חצי קופסאת קוטג' בלי בעיות אחר-כך אבל בשביל לאכול גביע יוגורט אני צריך לקחת 4-5 כדורי לקטזין וגם לדואג שזה לא על בטן ריקה.

אז אחרי החפירה שהבאתי פה אשמח לקבל המלצות, כי הבנתי שיש אבקות כמו isoPure שהם בכלל בלי לקטוז אבל הבעיה העיקרית איתן שהן ממש יקרות לי (עדין אני מקבל משכורת של לוחם/תילנדי רק לא בתילנד-איי פאי פאי...) ויש גם אבקות שיש בתוכן אינזימים ללקטוז ובכלל אני מבולבל...

אז סליחה על החפירה ותודה מראש על העזרה והייעוץ.

נערך לאחרונה:
בשבועות הקרובים צריך להיכנס לשוק חלבון אייזולט (ללא לקטוז) של חברת דימטייז, בשמו הוא ISO-100.
או שתחכה, או שתקנה את ה hydro whey של אופטימום, הוא מופיע בהרבה חנויות הוא עולה בערך 430 ש"ח ל 1.6 ק"ג.
ה IsoPure לא שווה את הכסף.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאני אחכה לDymatize ISO 100, היא נראת ממש מרשימה ויש עליה ביקורות טובות באינטרנט.
ידוע מתי היא תתחיל להיות משווקת בארץ/מי היבואן שלה ? ויש מחיר משוער ?

ושאלה אחרונה, האם כדאי להזמין אותה מחו"ל ? כי אני רואה שהבדלי מחירים באבקות דיי משמעותים וספציפית על זה המחיר ממש נוח...

ותודה 😃

נערך לאחרונה:
עד שזה יגיע לך מחו"ל זה ישווק בארץ, אז חבל על המאמץ.
נ.ב תקרא את זה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=16564

הפרשי המחירים לא כאלו גדולים אם מחשבים את עלות המשלוח + המע"מ + זמן ההמתנה + ללכת למכס ולהוציא את המוצר שלך בהנחה שזה לא מגיע לדואר ליד הבית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית