הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חשש לדלקת, מבקש יעוץ

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
לצערי אני חושב שיש לי דלקת. יש לי את התסמינים, ביום יום אני לא מרגיש אותה, אבל אם אני מפעיל מינימום כוח בכתף אני מרגיש כאב מעצבן כזה בכתף, ביד האחורית. זה הכל התחיל בסקוואט כשעשיתי אחיזה צרה מדי כנראה, אז התחלתי לעבור בסקוואט לאחיזה רחבה, זה החזיק אימון-2 ולא הרגשתי שום כאב ביד האחורית. אחרי שהגעתי לאימון טוב, אימון ששברתי את כל השיאים שלי היה חייב לבוא משהו רע.. ככה זה בחיים :🙁
שמתי כל היום קרח און אוף, לא הרגשתי את היד, באתי למכון עשיתי חימום לידיים כמו שצריך.. הגעתי לסקוואט כולי מאושר בידיעה שאני סוגר היום 130.. על מוט ריק (!) התחלתי את החימום אני יורד חזרה ראשונה למטה מרגיש התנגדות של המוט ואני מרגיש כבר עקיצות.. אז זהו כנראה יש לי דלקת ואין לי מושג מה לעשות.

אני יודע שאפשר לקחת זריקה שתעביר את הדלקת אבל היא לא בריאה.. לא יודע מאיזו בחינה היא לא בריאה אבל פשוט עדיף לתת לגוף להעביר את הדלקת בצורה טבעית.
אז אני מעדיף שהדלקת תעבור בצורה טבעית. מצד שני ממש לא בא לי להפסיק להתאמן. בחודש אני יכול לרדת בהרבה מסת שריר..
אם למישהו יש פתרון אז שיעדכן אותי, ואם אין לי ברירה אלא לנוח בבית חודש ולא להתאמן אז אני אמור להשאר על נייטרלי?

תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לצערי אני חושב שיש לי דלקת. יש לי את התסמינים, ביום יום אני לא מרגיש אותה, אבל אם אני מפעיל מינימום כוח בכתף אני מרגיש כאב מעצבן כזה בכתף, ביד האחורית. זה הכל התחיל בסקוואט כשעשיתי אחיזה צרה מדי כנראה, אז התחלתי לעבור בסקוואט לאחיזה רחבה, זה החזיק אימון-2 ולא הרגשתי שום כאב ביד האחורית. אחרי שהגעתי לאימון טוב, אימון ששברתי את כל השיאים שלי היה חייב לבוא משהו רע.. ככה זה בחיים :🙁
שמתי כל היום קרח און אוף, לא הרגשתי את היד, באתי למכון עשיתי חימום לידיים כמו שצריך.. הגעתי לסקוואט כולי מאושר בידיעה שאני סוגר היום 130.. על מוט ריק (!) התחלתי את החימום אני יורד חזרה ראשונה למטה מרגיש התנגדות של המוט ואני מרגיש כבר עקיצות.. אז זהו כנראה יש לי דלקת ואין לי מושג מה לעשות.

אני יודע שאפשר לקחת זריקה שתעביר את הדלקת אבל היא לא בריאה.. לא יודע מאיזו בחינה היא לא בריאה אבל פשוט עדיף לתת לגוף להעביר את הדלקת בצורה טבעית.
אז אני מעדיף שהדלקת תעבור בצורה טבעית. מצד שני ממש לא בא לי להפסיק להתאמן. בחודש אני יכול לרדת בהרבה מסת שריר..
אם למישהו יש פתרון אז שיעדכן אותי, ואם אין לי ברירה אלא לנוח בבית חודש ולא להתאמן אז אני אמור להשאר על נייטרלי?

תודה

כדי להאיץ את ההחלמה כדאי להזרים לאיזור דם ע"י עיסוי\הפעלה של האיזור כנגד התנגדות נמוכה

הזריקה שדיברת עליה זה כנראה קורטיזון(סטרואיד) וזה לא נחשב מאוד בריא כי זה מחליש את הקולגן , אז אם הזריקה קרובה לסחוס זה בעייתי

יש זריקות PRP שהן לחלוטין לא מסוכנות וגם עובדות אבל יקרות , אתה יכול לחפש על זה בפורום

• פותח/ת השרשור
קרח לסירוגין עם חום + נוגדי דלקות.
לא לעשות קורטיזון לעולם.

קרח לסירוגין עם חום במשך כמה זמן? אין לי נוגדי דלקות, זה הכרחי?
THOR מהפורום עשה את הזריקה, אבל אני לא חושב שמדובר בקורטיזון כי רופא ספורט המליץ לו על זה..
ואם אני אמור להפעיל קצת לחץ באיזור, במשך כמה זמן אני צריך לעשות את זה? ואיזו פעולה תיהיה הכי מתאימה בשביל המשימה?
וכמה זמן אני לא אתאמן בגלל הדלקת הזאת, חודש? הכרחי להקפיא את המנוי?

אני הייתי לוקח מנוחה של שבוע. תעשה רבע שעה קרח ואז רבע שעה חימום. אם אתה מתאמן, תמיד קרח אחרי אימון.
בנוסף תקנה נוגדי דלקות. אפילו אדוויל/נורופן יעזור. אם אתה יכול עדיף סלקוקס/אטופן. זה יעביר לך הכי מהר.
שוב, לעולם לא קורטיזון.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי לוקח מנוחה של שבוע. תעשה רבע שעה קרח ואז רבע שעה חימום. אם אתה מתאמן, תמיד קרח אחרי אימון.
בנוסף תקנה נוגדי דלקות. אפילו אדוויל/נורופן יעזור. אם אתה יכול עדיף סלקוקס/אטופן. זה יעביר לך הכי מהר.
שוב, לעולם לא קורטיזון.
שבוע נשמע לי הוגן. אוקי אז כמה פעמים ביום אני צריך בערך קרח, ואיך לחמם?
ואני לא בעד כדורים, זה פוגע בכבד.. מצד שני אם אני לא אקח את הכדורים, זה יכול להגיע לשלוש-ארבע שבועות?

ורמת הדלקת לא קריטית. תשמע: היום היה לי אימון, הצלחתי לסגור 3 סטים של בנצ' פרס עם משקל עבודה טוב. במהלך הסט לא היו לי כאבים אבל שסיימתי הרגשתי קצת את הכתף.
גם בדדליפט הרגשתי קצת את המקום.
בפרס ובסקוואט זה כבר משו אחר. וגם הכאב הוא לא כאבי תופת, אבל הוא כאב מעצבן.

כרית חימום. תקנה שיהיה בבית. זה טוב תמיד וגם מונע דלקות חוזרות.
אם תקח למשך שבוע לא יהיה נזק בלתי הפיך וזה יקצר לך את זמן ההחלמה.

• פותח/ת השרשור
כרית חימום. תקנה שיהיה בבית. זה טוב תמיד וגם מונע דלקות חוזרות.
אם תקח למשך שבוע לא יהיה נזק בלתי הפיך וזה יקצר לך את זמן ההחלמה.
אוקי, למרות שהכדורים במרשם זה קצת בעייתי..
בכל מקרה, כמה פעמים ביום להשים את החימום/קירור? או שזה אמור להיות ככה במשך כל היום

עריכה:
אבוי לי, אמא דפקה את העסק. היא לא מוכנה לתת לי כדורים, היא אומרת שזה יעבור לבד, או שאני אקח איזו משחה כזאת מנטה שתחמם את האזור.. :(
לא סתם התנגדתי לרעיון מההתחלה.. ביי למכון לחודש הקרוב :😃(

נערך לאחרונה:
שים לב: ערכתי את כותרת האשכול.
היות ומדובר ברענון נוהל שנשכח, לא תקבל אזהרה עכשיו, להבא- כן.

• פותח/ת השרשור
שים לב: ערכתי את כותרת האשכול.
היות ומדובר ברענון נוהל שנשכח, לא תקבל אזהרה עכשיו, להבא- כן.
אוקי תודה.
עכשיו כשאני קצת פחות לחוץ, מה אתם מציעים לי לעשות?
אני כנראה לא אקח את הכמוסות, כי הדלקת לא כזאת חמורה ואני מעדיף לא להתאמן עוד שבוע ושתעבור בצורה טבעית.
אבל אם הקרח והחימום יעזרו אז אין לי בעיה, אבל באיזה אופן אני צריך שזה יקרה..כל היום להשים?
ואיך אני אמור להזרים דם לשריר?
אין טעם ללכת למכון כושר, למרות שאני יכול לעשות את כל התרגילים בצורה טובה חוץ מהסקוואט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית