הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבקש המלצה לתרגילים

• פותח/ת השרשור Capo
  • פורסם בתאריך

Capo

משתמש מתחיל
181
13
נק' מוניטין:
1
181
13
אשמח ל2 תרגילים או אפילו שלושה לכתפיים
מאוד מורגש שחסר לי בעיקר כתף אמצעית וכתף אחורית אשמח ל3 תרגילים לכל חלק בכתף כאלה שאפשר להגיע להתקדמות כל פעם ,כרגע הידיים שלי נראות די טוב אבל ממש חסר לי הנפח וזה ממש מציק לי

לכתף קדמית אתה יכול להסתפק בבנץ', ובלחיצה מעל הראש, היא עובדת די חזק בכל הלחיצות, לכתף אמצעית תוסיף הנפות לצדדים, לכתף אחורית facepulls או פרפר אחורי.

• פותח/ת השרשור
לכתף קדמית אתה יכול להסתפק בבנץ', ובלחיצה מעל הראש, היא עובדת די חזק בכל הלחיצות, לכתף אמצעית תוסיף הנפות לצדדים, לכתף אחורית facepulls או פרפר אחורי.
בהנפות לצדדים אין את הפאמפ שצריך להיות בקושי מרגיש את העבודה על הכתף , אני עושה פייספולוס אבל חשבתי משהו שקצת יותר יתן נפח ואפשרות להוספת עומסים שבועיית

בהנפות לצדדים אין את הפאמפ שצריך להיות בקושי מרגיש

אז אתה לא עושה את זה נכון. יש פאמפ ומרגישים את השריפה בכתף מאוד חזק. וריאציות של הנפה לצדדים הן הדרך היחידה ׳לבודד׳ את הכתף האמצעית.

אני עושה פייספולוס אבל חשבתי משהו שקצת יותר יתן נפח ואפשרות להוספת עומסים שבועיית

פרפר (עדיף לא במכונה) עם arm path בזווית של 45 מעלות עם כבל/דאמבלים + חתירה כלשהי עם דגש לכתף האחורית גם כן ב45 מעלות יעשו את העבודה מצוין ואכן יותר טוב מפייספולס.

• פותח/ת השרשור
אז אתה לא עושה את זה נכון. יש פאמפ ומרגישים את השריפה בכתף מאוד חזק. וריאציות של הנפה לצדדים הן הדרך היחידה ׳לבודד׳ את הכתף האמצעית.

פרפר (עדיף לא במכונה) עם arm path בזווית של 45 מעלות עם כבל/דאמבלים + חתירה כלשהי עם דגש לכתף האחורית גם כן ב45 מעלות יעשו את העבודה מצוין ואכן יותר טוב מפייספולס.

אני מרגיש את ההנפה אבל אני רוצה יותר , כאילו אני לא מרגיש שזה המקסימום שאני יכול להרים בזמן שזה כן המקסימום... ואם יש לך שם של תרגילים אני אשמח לבדוק 😃

בהנפות לצדדים אין את הפאמפ שצריך להיות בקושי מרגיש את העבודה על הכתף
פאמפ ותחושה זה לא מדד להתקדמות. מדד להתקדמות זה התקדמות. פשוט תדאג עם הזמן להוסיף סטים/ חזרות/ משקל/ טמפו/ וכ וכו.
אני עושה פייספולוס אבל חשבתי משהו שקצת יותר יתן נפח
תוסיף נפח, מה הבעיה. אם אתה ממש רוצה עוד תרגיל הוא ציין גם פרפר אחורי, לא שבהכרח אתה חייב את זה, אבל זה עוד תרגיל ונפח.

• פותח/ת השרשור
פאמפ ותחושה זה לא מדד להתקדמות. מדד להתקדמות זה התקדמות. פשוט תדאג עם הזמן להוסיף סטים/ חזרות/ משקל/ טמפו/ וכ וכו.

תוסיף נפח, מה הבעיה. אם אתה ממש רוצה עוד תרגיל הוא ציין גם פרפר אחורי, לא שבהכרח אתה חייב את זה, אבל זה עוד תרגיל ונפח.

זה התוכנית אימונים שלי לכתפיים הייתם משנים משהו? הכתף הקדמית שלי מאוד דומיננטית...
פייספולוס 30 קילו 2 סטים 20 חזרות
כתף אחורית במוט על ספסל 10 בכל צד 10 חזרות 2 סטים
כתפיים אמצע חתירה במוט 10 קילו כל צד 3 סטים 10 חזרות

בהנפות לצדדים אין את הפאמפ שצריך להיות בקושי מרגיש את העבודה על הכתף , אני עושה פייספולוס אבל חשבתי משהו שקצת יותר יתן נפח ואפשרות להוספת עומסים שבועיית
99% שאתה לא עושה כמו שצריך, אבל תנסה לעשות בכבלים.

כאילו אני לא מרגיש שזה המקסימום שאני יכול להרים בזמן שזה כן המקסימום

למה מרגיש שזה לא המקסימום אם זה כן? כי זה דאמבל מתחת ל12? אתה פשוט לא אמור להרים משהו כבד עם זה, אף אחד לא. כבד זה יחסי לתרגיל ואם המשקל הזה הוא המקסימום שלך אז הוא טוב בשבילך. המשקל לא הבעיה פה.

אם בכל זאת יש לך בעיה להרגיש, תנסה להישען על ספסל בשיפוע עם תמיכה לחזה, יעזור לבודד יותר את הכתף ולהשתמש בפחות מומנטום.
ואם אתה כבר לא עושה את זה קח גם את הזרועות קצת קדימה ותבצע את ההנפה מלפני הגוף במקום מצידי הגוף, זו זווית יותר טובה לכתף האמצעית ופחות מערבת טרפזים. תדמיין שאתה מנסה להגיע לפינות של החדר.

ואם יש לך שם של תרגילים אני אשמח לבדוק

אתה מדבר על האמצעית? דאמבלים או כבלים, יש אנשים שמרגישים יותר טוב בכבל בגלל המתח המתמיד על השריר, אתה יכול לנסות אם בא לך.

תרגיל כזה או אחר זה לא מה שישנה לך את הגדילה ובספק שתראה שוני ויזואלי.
תדאג לגעת בכל 3 הראשים ואתה תהיה בסדר.

חחח בהנפות לצדדים מרגישים הכי הרבה ''פאמפ'' ואת השריר , כשמבצעים נכון כמובן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית