עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהנפות לצדדים אין את הפאמפ שצריך להיות בקושי מרגיש את העבודה על הכתף , אני עושה פייספולוס אבל חשבתי משהו שקצת יותר יתן נפח ואפשרות להוספת עומסים שבועייתלכתף קדמית אתה יכול להסתפק בבנץ', ובלחיצה מעל הראש, היא עובדת די חזק בכל הלחיצות, לכתף אמצעית תוסיף הנפות לצדדים, לכתף אחורית facepulls או פרפר אחורי.
בהנפות לצדדים אין את הפאמפ שצריך להיות בקושי מרגיש
אני עושה פייספולוס אבל חשבתי משהו שקצת יותר יתן נפח ואפשרות להוספת עומסים שבועיית
אז אתה לא עושה את זה נכון. יש פאמפ ומרגישים את השריפה בכתף מאוד חזק. וריאציות של הנפה לצדדים הן הדרך היחידה ׳לבודד׳ את הכתף האמצעית.
פרפר (עדיף לא במכונה) עם arm path בזווית של 45 מעלות עם כבל/דאמבלים + חתירה כלשהי עם דגש לכתף האחורית גם כן ב45 מעלות יעשו את העבודה מצוין ואכן יותר טוב מפייספולס.
פאמפ ותחושה זה לא מדד להתקדמות. מדד להתקדמות זה התקדמות. פשוט תדאג עם הזמן להוסיף סטים/ חזרות/ משקל/ טמפו/ וכ וכו.בהנפות לצדדים אין את הפאמפ שצריך להיות בקושי מרגיש את העבודה על הכתף
תוסיף נפח, מה הבעיה. אם אתה ממש רוצה עוד תרגיל הוא ציין גם פרפר אחורי, לא שבהכרח אתה חייב את זה, אבל זה עוד תרגיל ונפח.אני עושה פייספולוס אבל חשבתי משהו שקצת יותר יתן נפח
פאמפ ותחושה זה לא מדד להתקדמות. מדד להתקדמות זה התקדמות. פשוט תדאג עם הזמן להוסיף סטים/ חזרות/ משקל/ טמפו/ וכ וכו.
תוסיף נפח, מה הבעיה. אם אתה ממש רוצה עוד תרגיל הוא ציין גם פרפר אחורי, לא שבהכרח אתה חייב את זה, אבל זה עוד תרגיל ונפח.
99% שאתה לא עושה כמו שצריך, אבל תנסה לעשות בכבלים.בהנפות לצדדים אין את הפאמפ שצריך להיות בקושי מרגיש את העבודה על הכתף , אני עושה פייספולוס אבל חשבתי משהו שקצת יותר יתן נפח ואפשרות להוספת עומסים שבועיית
כאילו אני לא מרגיש שזה המקסימום שאני יכול להרים בזמן שזה כן המקסימום
ואם יש לך שם של תרגילים אני אשמח לבדוק
נגעתי בהם מה עכשיו?תרגיל כזה או אחר זה לא מה שישנה לך את הגדילה ובספק שתראה שוני ויזואלי.
תדאג לגעת בכל 3 הראשים ואתה תהיה בסדר.
כו אבל אני רוצה לתת דגש ולבודד את הכתף אחורית ואמצעית כמובןתרגיל כזה או אחר זה לא מה שישנה לך את הגדילה ובספק שתראה שוני ויזואלי.
תדאג לגעת בכל 3 הראשים ואתה תהיה בסדר.
חחח בהנפות לצדדים מרגישים הכי הרבה ''פאמפ'' ואת השריר , כשמבצעים נכון כמובןבהנפות לצדדים אין את הפאמפ שצריך להיות בקושי מרגיש את העבודה על הכתף , אני עושה פייספולוס אבל חשבתי משהו שקצת יותר יתן נפח ואפשרות להוספת עומסים שבועיית
אולי הביצוע לא משהו? טוב ננסה יותר לנעול שכמות ,אולי זאת הבעיהחחח בהנפות לצדדים מרגישים הכי הרבה ''פאמפ'' ואת השריר , כשמבצעים נכון כמובן