תמונה חדש בקהילה

chen1126

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-2
18
0
אני מתאמן תקופה קצרה במכון - בערך 5 חודשים ונכנסתי בזה חזק מאוד..

הנתונים שלי זה -
גיל- 16
גובה- 173 ס"מ
משקל- 61 קילו
מסת שריר- 35 קילו
אחוז שומן- 10.6%

כרגע אני במסה אבל אני לא מבין בזה כל כך אז אני לא יודע לטחון אוכל עדיין חחח
מקווה להנות בקהילה נראה שיש פה אנשים שהרבה זמן בתחום אולי אני ילמד פה כמה דברים..
אם יש לכם טיפים איך לעלות במשקל המטרה שלי זה 74 קילו וחיטוב.

תמונות-

Bicep-

legs-

נערך לאחרונה:
תתחיל לאכול
אל תדפוק חשבון.
עצה שלי? תשמור על מספר מסוים של חלבון ביום,לשתות מים ותאכל כל מה שבא ליד!

עוד פעם מתחילים עם "אני אוכל המון ולא עולה"

אתה לא אוכל הרבה כמו שאתה חושב. החילוף חומרים לא משחק תפקיד גדול מדי ב"למה אני לא עולה במשקל"

אם שחיפים תימניים עולים במשקל חזק שהם טוחנים אוכל כמו שצריך גם אתה יכול.

• פותח/ת השרשור
עוד פעם מתחילים עם "אני אוכל המון ולא עולה"

אתה לא אוכל הרבה כמו שאתה חושב. החילוף חומרים לא משחק תפקיד גדול מדי ב"למה אני לא עולה במשקל"

אם שחיפים תימניים עולים במשקל חזק שהם טוחנים אוכל כמו שצריך גם אתה יכול.

אם אני אוכל ביום
3 ביצים
סלט
2 שניצלים

אוכל חטיפים ודברים ואחרי 2-3 שעות אוכל
טוסט
ביצים
טונה
סלט

ואחרי זה אוכל עוד כמה שניצלים ומקנח בכמה מעדנים וחטיפים זה אומר שאני לא אוכל הרבה??

זה אומר שאתה מחרטט כי אם הייתה אוכל כמו שצריך לא הייתה מתלונן שאתה לא עולה במשקל

אם אני אוכל ביום
3 ביצים
סלט
2 שניצלים

אוכל חטיפים ודברים ואחרי 2-3 שעות אוכל
טוסט
ביצים
טונה
סלט

ואחרי זה אוכל עוד כמה שניצלים ומקנח בכמה מעדנים וחטיפים זה אומר שאני לא אוכל הרבה??

תקשיב טוב, אם היית אוכל מספיק היית עולה.

תזין את מה שאתה אוכל ביום ממוצע. בדגש עם יום רגיל. (לא יום שאתה דופק 3 פיצות פעם ב100 שנה) משהו מייצג

ותעלה לפה על סך הקלוריות ואת החלוקה של אבות המזון.

http://www.goleango.com/מחשבון קלוריות.php

תיהיה כנה עם עצמך ואיתנו

• פותח/ת השרשור
תקשיב טוב, אם היית אוכל מספיק היית עולה.

תזין את מה שאתה אוכל ביום ממוצע. בדגש עם יום רגיל. (לא יום שאתה דופק 3 פיצות פעם ב100 שנה) משהו מייצג

ותעלה לפה על סך הקלוריות ואת החלוקה של אבות המזון.

http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%9F%20%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA.php

תיהיה כנה עם עצמך ואיתנו

תודה על האתר אחי ואינה התוצאה-
סה"כ קלוריות: 2634 קלוריות סה"כ חלבון: 173 גרם סה"כ שומן: 94 גרם סה"כ פחמימות: 278.4 גרם סה"כ כולסטרול: 597 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 9.2 גרם

25% חלבונים 20% שומנים 55% פחמימות

וזה חישוב בלי חטיפים שאני אוכל על בסיס קבוע
ביום רגיל.
ה- BMR שלי הוא-1662 קלוריות.

נערך לאחרונה:
קילו בחודש זה מכובד
בכל מקרה
תעבור לSS או תוכנית כוח כלשהי אתה תוכל לראות בפורטל וכל השאלות שרצית לשאול ושתרצה נשאלו כבר.ככה שאת התשובות גם תוכל לחפש פה.
אה ו.תאכל

• פותח/ת השרשור
קילו בחודש זה מכובד
בכל מקרה
תעבור לSS או תוכנית כוח כלשהי אתה תוכל לראות בפורטל וכל השאלות שרצית לשאול ושתרצה נשאלו כבר.ככה שאת התשובות גם תוכל לחפש פה.
אה ו.תאכל

בסדר גמור, רק שאלה אחרונה, מאה אחוז לעבור לSS?
אין לי כח למאמן שלי הוא עושה לי כאב ראש הוא לא מוכן בשום אופן שאני יעשה אפילו bench press ולא נעים לי אחרי שהוא ישב איתי 20 דקות והסביר לי למה זה לא טוב לגיל שלי וכל השטויות האלה על משקולות חופשיים לעשות לו מול הפנים שלו תוכנית אחרת עם כל התרגילים שהוא אסר..

נערך לאחרונה:
בסדר גמור, רק שאלה אחרונה, מאה אחוז לעבור לSS?
אין לי כח למאמן שלי הוא עושה לי כאב ראש הוא לא מוכן בשום אופן שאני יעשה אפילו bench press ולא נעים לי אחרי שהוא ישב איתי 20 דקות והסביר לי למה זה לא טוב לגיל שלי משקולות חופשיים לעשות מול הפנים שלו תוכנית אחרת עם כל התרגילים שהוא אסר..

אני ואני חושב שרוב הפורום חושבים שלמתאמן מתחיל תוכנית הSS היא הטובה ביותר.
בכל מקרה אני מבין על לבך שאתה לא רוצה לאכזב את המאמן שלך.
בכל מקרה,אני חושב שברגע שמישהו עושה קורס מדריכים הוא חייב להתחייב בפני עצמו להתעדכן בכל הקורה בעולם האימונים ובכל מה שחדש כי אנשים סומכים עליו וכך הוא לא יוליך אותם שולל.
הוא מוליך אותך שולל,אין לי מושג אם זה מאי רצון לקחת עלייך אחריות וללמד אותך תרגילים מורכבים,לקחת אחריות על פציעה שלך או מבורות.
בכל מקרה אני מבין ללבך.
החלטה שלך,חבל לזרוק אימונים לפח זה הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך.

• פותח/ת השרשור
אני ואני חושב שרוב הפורום חושבים שלמתאמן מתחיל תוכנית הSS היא הטובה ביותר.
בכל מקרה אני מבין על לבך שאתה לא רוצה לאכזב את המאמן שלך.
בכל מקרה,אני חושב שברגע שמישהו עושה קורס מדריכים הוא חייב להתחייב בפני עצמו להתעדכן בכל הקורה בעולם האימונים ובכל מה שחדש כי אנשים סומכים עליו וכך הוא לא יוליך אותם שולל.
הוא מוליך אותך שולל,אין לי מושג אם זה מאי רצון לקחת עלייך אחריות וללמד אותך תרגילים מורכבים,לקחת אחריות על פציעה שלך או מבורות.
בכל מקרה אני מבין ללבך.
החלטה שלך,חבל לזרוק אימונים לפח זה הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך.

אתה צודק ב100% אחי, אני בקשר די טוב עם רוב המאמנים המכון שלי, ויש שם מאמן אחד שרואים שהוא מבין ומתאמן הרבה זמן וכשסיפרתי לו שהמאמן שלי לא נותן לי לעשות את התרגילים האלה הוא לא הבין למה וכששאלתי אותו אם יש איזשהי סיבה למה אני לא יכול לעשות את התרגילים האלה הוא אמר שכל עוד אין לי בעיה בריאותית אין שום סיבה בעולם שאני לא יעשה את התרגילים האלה ואני דווקא כן בגיל, בכל מקרה אני שמח שהבנת את הבעיות שלי, תודה..

אתה צודק ב100% אחי, אני בקשר די טוב עם רוב המאמנים המכון שלי, ויש שם מאמן אחד שרואים שהוא מבין ומתאמן הרבה זמן וכשסיפרתי לו שהמאמן שלי לא נותן לי לעשות את התרגילים האלה הוא לא הבין למה וכששאלתי אותו אם יש איזשהי סיבה למה אני לא יכול לעשות את התרגילים האלה הוא אמר שכל עוד אין לי בעיה בריאותית אין שום סיבה בעולם שאני לא יעשה את התרגילים האלה ואני דווקא כן בגיל, בכל מקרה אני שמח שהבנת את הבעיות שלי, תודה..

בכיף תרגיש חופשי,בהצלחה בהמשך.
יש לך התחלה טובה.
תן בראש

לא ממש - פחות מ10 דקות בהליכון.
אבל איכשהו אני תמיד מסיים אימון אחרי שעה וחצי..
אני בתכנית AB.

כמו שאמרו לך תוכנית SS. שילוב נכון של אימון פלוס התזונה שאתה אומר שאתה אוכל. תביא אותך לביצועים טובים יותר.

נסה לעבוד SS ויהיה לך עם מה להשוות.

קילו בחודש זה לא כ"כ מכובד למתאמן מתחיל לפי דעתי ובטח לא בגילך. אבל זה לא ככ נורא

שמע אחי הנה מדריך שראיתי בפורטל אני גם חשבתי כמוך שאני אוכל המון ולא משמין נכנסתי ראיתי שיש לי עוד המון דברים שאפשר
http://www.kilogram.co.il/856/%d7%aa%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%98%d7%99-%d7%aa%d7%96%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%92%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%98%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%9c%d7%90%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%a1%d7%aa-%d7%94/

ועל חטיפים אני מציע לך לוותר זה לא בריא

קילו בחודש זה מכובד
בכל מקרה
אה ו.תאכל

הוא יכול לעלות הרבה יותר מקילו בחודש
אפילו 2 בשבוע..
ולמה שהוא ישתה מים? הוא יכול להחליף את זה בחלב....
אחינו, תשתה הרבה חלב, בשר , ביצים , פסטות, אם צריך קח אבקה למרות שאתה יכול להכניס הכול מאוכל רגיל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית