רוצים להקים קבוצת משקולנים בחיפה

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
אני וSOMEONE רוצים להרים קבוצת WL בחיפה.
אם יהיה ביקוש פה מצד החיפאים נתחיל להזיז דברים ונראה לאן דברים יתפתחו.
מי שמעוניין שיגיד ותשאלו גם חברים.

הייתי מוצא קודם מישהו, מתחיל בקטן ומחפש אנשים תוך כדי. מה זה יתן לך אם עכשיו יגידו לך 20 איש שהם מעוניינים אבל אין לך מאמן?

• פותח/ת השרשור
בעיקרון רק חשבנו על הרעיון וחשבתי שתוך כדי, אם נראה שיש היענות נתחיל להזיז עניינים.
חשבתי על דני וולטינסקי שאימן כבר את מכבי חיפה כשהייתה עוד קבוצה וכיום מאמן את הפועל פרדיס.
לפי דעתך זה אפשרי להחזיר את קבוצת מכבי חיפה? ולמה הם התפרקו בכלל? אם אתה יודע..

בעיקרון רק חשבנו על הרעיון וחשבתי שתוך כדי, אם נראה שיש היענות נתחיל להזיז עניינים.
חשבתי על דני וולטינסקי שאימן כבר את מכבי חיפה כשהייתה עוד קבוצה וכיום מאמן את הפועל פרדיס.
לפי דעתך זה אפשרי להחזיר את קבוצת מכבי חיפה? ולמה הם התפרקו בכלל? אם אתה יודע..

עניתי לך בפרטי למה ששלחת לי.
ממה ששמעתי הקבוצה פשוט התרוקנה, אולי גם היה עניין של חוסר תקציב. לדעתי בלי מישהו משוגע לדבר שיקח על עצמו הרבה ניג'וסים והצקות לאנשים וכנראה גם לפחות חלק מהתקציב לא יהיה אפשרי (גם אם יהיה מישהו כזה לא בטוח) לפתוח מחדש שום דבר.

הכי פשוט - אם אתה רציני שלח לו הודעה בפייסבוק ושאל אותו מה הוא חושב.

• פותח/ת השרשור
אם יהיה מספיק ביקוש. 🤪

השאיפה היא 10 אנשים אבל אני חושב שאפשר להסתפק ב1-2 פחות.
אני הולך לשלוח הודעה בבוקר למאמן של פרדיס ולשמוע מה הוא חושב בנושא.
בינתיים, החיפאים שמעוניינים-נא להתפקד.

אגב Seth Able תודה רבה על העזרה. נותן לי בסיס להתחיל ממנו.

שיהיה בהצלחה. בשביל להחשב קבוצה ע"י האיגוד צריך 15 ספורטאים שמתחרים. לא בטוח אם זאת דרישה ממש שלהם או של מנהל הספורט, אבל זה צריך להיות המספר שאתה שואף אליו.

השאיפה היא 10 אנשים אבל אני חושב שאפשר להסתפק ב1-2 פחות.
אני הולך לשלוח הודעה בבוקר למאמן של פרדיס ולשמוע מה הוא חושב בנושא.
בינתיים, החיפאים שמעוניינים-נא להתפקד.

אגב Seth Able תודה רבה על העזרה. נותן לי בסיס להתחיל ממנו.

כמו שסת' כבר רשם לך צריך לפחות 15 ספורטאים שיעשו ארבעה תחרויות בשנה לפחות ( לא משנה איזה סוג- אליפות ישראל לקדטים / נוער/ בוגרים או תחרויות ליגה בזיוניות במועדון עצמו דבר שרץ חזק מאוד בזמן האחרון 🤘), כל ספורטאי צריך לעשות בדיקות בריאותיות ושיהיה לו ביטוח. גם צריך ציוד , לדעת איך העניינים הולכים וכו'... בקיצור הסיכוי הכי טוב שלכם הוא באמת ליצור קשר עם מישהו "מהתחום".

אני מקווה שתצליחו באמת לפתוח את הקבוצה בצפון ושהענף בארץ יתפתח, בינתיים הוא רק הולך אחורה והדברים לא ניראים טוב בכלל 😣
בהצלחה ותעדכנו.

• פותח/ת השרשור
עדכון:
שלחתי הודעה למאמן.. הוא אמר שמבחינתו אין בעיה והוא גם יכול להביא את כל הציוד שצריך,רק צריך למצוא מקום אימונים ומישהו שיממן שכר מאמן.
אנחנו הולך לפנות בימים הקרובים לאחראים של אונ' חיפה לשאול אם הם מסכימים.
מי שמעוניין שיגיד,גם אם הוא לא מאמין שתיפתח הקבוצה כדי שנוכל להראות שיש ביקוש.

מי אמור לתקצב את כל ההוצאות האלה?
שכר מאמן
שכירות על המקום
ביטוחים
מים חשמל מיסי עירייה

מקווה שתמצאו מי שישלם את זה..אולי תנסו שזאת תהייה שלוחה של אס"א ולאו דווקא מכבי חיפה..

• פותח/ת השרשור
מי אמור לתקצב את כל ההוצאות האלה?
שכר מאמן
שכירות על המקום
ביטוחים
מים חשמל מיסי עירייה

מקווה שתמצאו מי שישלם את זה..אולי תנסו שזאת תהייה שלוחה של אס"א ולאו דווקא מכבי חיפה..

אם להיות שלוחה של אס"א אומר שאוניברסיטת חיפה תיתן לנו מקום ותממן לנו שכר מאמן אז כן,זה מה שאנחנו מנסים לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית