סרטון סופסוף דדליפט 100x5

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית

בדיעבד שמתי לב שיכולתי ליישר את הגב יותר.
בכל מקרה - זה ציון דרך 🤪

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אחלה הרמה
מה הבעיה עם אחיזה משולבת או הוק גריפ ?

פעם הבאה תמחקי את הפס קול 😉

• פותח/ת השרשור
אחלה הרמה
מה הבעיה עם אחיזה משולבת או הוק גריפ ?

פעם הבאה תמחקי את הפס קול 😉
אני לא ניסיתי הוק גריפ אף פעם - ואחיזה משולבת היא לא סימטרית אז לא רוצה להשתמש בה בלי צורך ממש.
פסקול - פעם הבאה Amon Amarth 😃

מזל טוב למשקל!!!

את\ה נדרש\ת לחלק עוד מוניטין, לפני שתוכל\י לתת ל
בשנית minimonster.

לרצועות:
facepalm.jpg

• פותח/ת השרשור
מה הפחד שלך מאחיזה לא סימטרית?
קודם כל זה לא נוח - כי יוצא שצד אחד נמוך יותר ואז צריך להרחיק את האחיזה בצד אחד.
מבחינת האסימטריות של העומס על הגב - זה לא קריטי, אבל לפעמים זה מורגש - אז אני לא רואה צורך לעבוד עם אחיזה משתנה כשאני מתאמנת לא לצורך תחרות.

• פותח/ת השרשור
בינתיים אני מגיעה בלי רצועות עד 70 קילו באחיזה רגילה והרצועות זה לסטים הכבדים יותר.
למה עדיף לעבוד באחיזה משתנה ולא עם רצועות? הקטע של you only strong as your weakest link לא תופס בעיני כי תחלס אין בעיה לעבוד באחיזה משתנה.
אגב בהוק גריפ יש משמעות אם כף היד קטנה מדי לצורך אחיזה טובה?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!
מגיע לך מגנזיום והוק גריפ מתנה. תגידי לשטן שיפנק אותך.
יש מגנזיום.
הוק גריפ בינתיים ניסיתי פעם אחת ואני בקושי תופסת את קצה האגודל באחיזה הזו - אז זה לא ממש הולך. אני לא יודעת אם זה כי היד שלי קטנה או כי אני עושה משהו לא נכון.

קודם כל זה לא נוח - כי יוצא שצד אחד נמוך יותר ואז צריך להרחיק את האחיזה בצד אחד.
מבחינת האסימטריות של העומס על הגב - זה לא קריטי, אבל לפעמים זה מורגש - אז אני לא רואה צורך לעבוד עם אחיזה משתנה כשאני מתאמנת לא לצורך תחרות.

עניין הנוחות עובר תוך שני אימונים ושום דבר לא יוצא יותר נמוך. אורך היד שלך לא משתנה מפרונציה לסופינציה. אם זה מרגיש יותר נמוך כנראה לא תפסת בצורה סימטרית את המוט ובגלל זה מורגש לך גם עומס לא סימטרי על הגב.
האסימטריה היחידה שאחיזה משולבת יוצרת זה בעומס על הכתף, וגם זה לא מורגש אצל הרוב המוחלט של האוכלוסייה.

לגבי הוק גריפ, זה כי היד שלך קטנה. זו הסיבה שהמוט נשים יותר דק בהרמת משקולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית