מידע אימוני משקולות בחיטוב – חלק א' --> מאמר חדש!

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
מדוע חשוב לשמור על אימוני התנגדות (משקולות) בזמן ירידה במשקל לגברים ולנשים? כיצד נפיק את המירב מהאימונים שלנו בחדר הכושר בתקופה של דיאטה וחיטוב הגוף? איך אמורה להראות תוכנית אימונים בתקופה שכזו בהתייחסות לאוכלוסיות השונות?

אימוני משקולות בחיטוב – חלק א'

תהנו!

bananen_smilies074.gif
bananen_smilies066.gif
מי שרוצה לקבל מאמרים בזמן אמת, אנא הכניסו את כתובת האימייל שלכם בצד ימין של האתר, תחת עידכונים בדואר אלקטרוני, ותצטרפו למאות המנויים שלנו
bananen_smilies074.gif
bananen_smilies066.gif

יפה מאוד אלכס, אבל יש לי שאלה שאני מקווה שלא תיקח אותה אישית.
תמיד בפורום מבקשים על כל דבר סימוכין.
ובכל המאמרים של ביל סטארר שאתם שמים (מתרגמים או מסכמים,אני לא יודע כ"כ,סביר להניח ששניהם).אין אף פעם סימוכין לדברים כמו בשאר המאמרים.
למה זה?

כי זה לייל, ולייל מחשיב את עצמו כסמכות. האמת שהספרים שלו מפוצצים בסימוכין מפה עד להודעה חדשה, במאמרים הוא פחות מתלהב מזה וחושב שגם ככה 99% מהאוכלוסיה לא מסוגלים להתמודד עם הרפרנסים כמו שצריך.

כי זה לייל, ולייל מחשיב את עצמו כסמכות. האמת שהספרים שלו מפוצצים בסימוכין מפה עד להודעה חדשה, במאמרים הוא פחות מתלהב מזה וחושב שגם ככה 99% מהאוכלוסיה לא מסוגלים להתמודד עם הרפרנסים כמו שצריך.
והוא צודק. כי המאמרים שהוא כותב פונים לאנשים חובבנים. בספרים שלו הוא כותב יפה מאוד כמו מקצוען ובכל משפט שני מפנה לרפרנס.

והוא צודק. כי המאמרים שהוא כותב פונים לאנשים חובבנים. בספרים שלו הוא כותב יפה מאוד כמו מקצוען ובכל משפט שני מפנה לרפרנס.
גם אני בתכלס בראש של להפריד בין קריאה אקדמית לבין מאמרים שכתובים לקהל הרחב. מי שמעוניין יכול לפנות לספרים.

קיבלתי את התשובה שלי
smile.gif

מה לייל בכלל? מה ההתמחות שלו?
הוא תזונאי ספורט?

מצטער על הבורות,פשוט הייתי רוצה לדעת אחת ולתמיד
smile.gif

אני עכשיו קורא אל הספר שלו על הדיאטה דלת פחמימות. זה מרתק. "למרות" הניסוחים הסמי מקצועיים בנושאים הקשורים.

טוב עשיתי פה קצת עבודה שחורה, אבל מקווה שזה בסדר עכשיו.
אלכס מצטער, חשבתי שהמאמר של ליאור, שיניתי את כל הקרדיט אליך.

תודה על המאמר, חלק ב' מעניין 😛

• פותח/ת השרשור
טוב עשיתי פה קצת עבודה שחורה, אבל מקווה שזה בסדר עכשיו.
אלכס מצטער, חשבתי שהמאמר של ליאור, שיניתי את כל הקרדיט אליך.

תודה על המאמר, חלק ב' מעניין 😛

צ'טויות...חבל שתירגמתי את המאמרים רק אחרי החיטובון שלי:(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית