הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי סקווט לסינגל

• פותח/ת השרשור -=ALX=-
  • פורסם בתאריך

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
אני מתכוון במהלך החודש הקרוב לצלם סקווט לסינגל , המטרה\חלום כרגע זה 180 אבל נראה לי שגם 170 לא יאכזב אותי בסופו של דבר. מעולם לא עשיתי סקווט עצים של פחות מ3 חזרות ככה שאין לי בזה הרבה ניסיון. איזה אימון יכול להוות חיזוי טוב ליכולת להשלים סינגל 170\180?

ואיך כדאי לבנות חימום בצורה המיטבית כדי לא לגמור את עצמי? חשבתי אולי לחלק את זה ל - 2 אימונים שונים ולהתבסס על האימון ה-1 לסינגלים כדי לקבוע מה לעשות באימון השני.

תודה מראש על העיצות

הייתי מתחמם ל-155 לסינגל וממשיך משם לפי איך שמרגיש ל 2-3 ניסיונות בקפיצות של 5-10 קילו.

• פותח/ת השרשור
הייתי מתחמם ל-155 לסינגל וממשיך משם לפי איך שמרגיש ל 2-3 ניסיונות בקפיצות של 5-10 קילו.

מה הסיכוי לדעתך לסגור 180 ל1 אם אני מסוגל נכון להיום 150 ל-4 נניח?(אולי כמה סטים למרות שלא נראה לי שנפח משנה במקרה הזה ואולי גם רביעייה למשקל גבוה יותר)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם 150 ל 4 זה המקסימום אז סיכוי נמוך לדעתי, אבל אתה מהיר, אז אין לדעת 😃

טוב, אנסה למשוך את ההתקדמות עוד קצת ובטסט אכוון ל170 בתור התחלה

סרטונים בקרוב:)

תודה

אם אתה לא עושה אימוני אתלטיקה כרגע אז תעשה סמולוב הגרסה הקלה או הראשן רוטין
יאיר סת אייבל עשה אותה

• פותח/ת השרשור
כרגע אני עושה 2-3 אימוני אתלטיקה בשבוע ולא יודע אם בכלל שווה להתעסק בכל סוג של סמולוב או בכלל תוכנית כח רוסית:)

אני עובד לפי תוכנית "אלכס רוטין" , זאת תוכנית הכח הרוסית היחידה נראה לי שאוכל לעמוד בה בכבוד
סתם משלב סקווט ודד פעמיים-שלוש בשבוע בנפח נמוך ועצימות גבוהה(בד"כ3-5 חזרות למספר סטים) ומתקדם לאט לאט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית