הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני כוח

• פותח/ת השרשור theidan
  • פורסם בתאריך

theidan

משתמש קבוע
1,629
31
נק' מוניטין:
758
1,629
31
אני כרגע מתאמן בטריאתלון
הנה הלוג שלי למי שמעוניין לעקוב או סתם לראות מה שגרת האימונים שלי:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=15422&page=5

העניין הוא כזה, אני מוכן להקדיש אימון 1-2 לאימוני כוח, ואני רוצה המלצות בשביל תוכנית טובה לאימונים האלה.
המטרה שלי היא לא להתנפח, ולא להשיג קוביות, המטרה היא להתחזק. אני לא רוצה גם SS או תוכנית עצימה בסגנון כי זה לא אמור להיות הדבר המרכזי באימונים שלי.
התוכנית שיש לי עכשיו היא כזאת:

פשיטת ברכיים בישיבה 30*15*3
כפיפת ברכיים בישיבה 35*15*3
הרמת עקבים בעמידה 20*15*3
חתירה בישיבה 80*3
מתח 10,7,5
בנץ' 22.5*15*3
פרפר בישיבה 3*15*20
הרמת ידיים לצדדים 4*15*3
כפיפת מרפקים 5*15*3
פשיטה מעל הראש (מכונה) 40*15*3 (בליברות)

יש הצעות לשיפור?

גם אם אתה לא עושה SS , עדיין מומלץ להתמקד בתרגילים מורכבים.
אני לא רואה סיבה לעבוד בטווח של 15 חזרות, אתה רוצה להתחזק .

התוכנית שלך לא שווה את המאמץ של לצאת מהבית.

אם אתה רוצה להתאמן, אתה צריך לעשות סקוואט, לחיצה ודדליפט לסטים של 3-5 חזרות.

• פותח/ת השרשור
התוכנית שלך לא שווה את המאמץ של לצאת מהבית.

אם אתה רוצה להתאמן, אתה צריך לעשות סקוואט, לחיצה ודדליפט לסטים של 3-5 חזרות.

גם אם אתה לא עושה SS , עדיין מומלץ להתמקד בתרגילים מורכבים.
אני לא רואה סיבה לעבוד בטווח של 15 חזרות, אתה רוצה להתחזק .

הבעיה העיקרית היא שבחדר כושר שאני מתאמן בו ההורים שלי מכירים את המאמנים שם והם לא רוצים שאני יעשה סקוואט או דדליפט.
חוץ מזה, אני לא רוצה שהאימונים יהיו אינטנסיביים מידיי ויעייפו אותי לשאר האימונים שלי (שהם יותר חשובים לי)

מליון הסטים והחזרות בתכנית שהבאת זה לא משהו אינטנסיבי? נתנו לך את התשובה היחידה לשאלה שלך, take it or leave it.

• פותח/ת השרשור
מליון הסטים והחזרות בתכנית שהבאת זה לא משהו אינטנסיבי? נתנו לך את התשובה היחידה לשאלה שלך, take it or leave it.

זה דווקא לא מרגיש לי מאוד חזק.
היה לי הרבה יותר קשה כשעשיתי את ה3X5 בSS.

• פותח/ת השרשור
אז אתה מעדיף להרגיש שאתה מתאמן ולא להתאמן? תהנה.

אני מעדיף לעבוד פחות חזק על כוח ויותר חזק על שחיה ריצה ואופניים. באמת לא בסדר מצידי שאני מתאמן 6-8 פעמים בשבוע ולא בא לי להעמיס יותר מידיי באימוני כוח.

זה דווקא לא מרגיש לי מאוד חזק.
היה לי הרבה יותר קשה כשעשיתי את ה3X5 בSS.

אני לא מבין איך אתה רוצה להתחזק בלי להתאמץ? כדי להתחזק אתה חייב אימון עצים.
לא אומרים לך תשלב SS עם טריאטלון (יכול להיות שזה בלתי אפשרי) אבל להתאמן עצים, תרגילים מורכבים, ולעלות משקל בצורה לינארית בתרגילים האלה כפונקציה של זמן זה הדרך להתחזק. אם אנשים היו מכירים דרך יותר קלה ונעימה אתה לא חושב שהינו ממליצים על זה?

בתור אחד שרץ אלוהים-יודע-כמה-קילומטרים הייתי חושב שיש לך יותר משמעת מעצלן מקומי...

אתה יכול למשל לקחת תוכנית כוח עם התקדמות שבועית ומעלה. יש כאלה בפורטל.
ככל שתתקדם יותר במישקלים = תיהיה יותר חזק.

• פותח/ת השרשור
אין דרך לעשות תוכנית נורמאלית בלי סקוואט ודדליפט? כי אלה הם 2 התרגילים שאני לא יכול לעשות (ולא באשמתי)

אני מעדיף לעבוד פחות חזק על כוח ויותר חזק על שחיה ריצה ואופניים. באמת לא בסדר מצידי שאני מתאמן 6-8 פעמים בשבוע ולא בא לי להעמיס יותר מידיי באימוני כוח.

אז מה אתה רוצה בדיוק? למה אתה שואל איך להתחזק אם אתה לא מתכוון לעשות את זה?

אין דרך לעשות תוכנית נורמאלית בלי סקוואט ודדליפט? כי אלה הם 2 התרגילים שאני לא יכול לעשות (ולא באשמתי)

זה אמנם תירוץ סטנדרטי של רוב ספורטאי סיבולת, אבל זה עדיין רק תירוץ. זה גם די מצחיק שאתה רוצה לוותר על שני תרגילים בעלי הפוטנציאל הכי גדול לשפר את התוצאות שלך.

http://www.gotrimax.com/TriMaxBmac.htm

• פותח/ת השרשור
זה אמנם תירוץ סטנדרטי של רוב ספורטאי סיבולת, אבל זה עדיין רק תירוץ. זה גם די מצחיק שאתה רוצה לוותר על שני תרגילים בעלי הפוטנציאל הכי גדול לשפר את התוצאות שלך.

http://www.gotrimax.com/TriMaxBmac.htm

לי אישית אין שום דבר נגד סקוואט ודליפט. אני פשוט לא יכול לעשות את זה בחדר כושר כי ההורים שלי לא רוצים, והמדריכים שם מכירים את ההורים שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית