הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים לאורך יד ימין בעת לחיצת חזה

• פותח/ת השרשור asheryo
  • פורסם בתאריך

asheryo

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
32
30
0
בימים האחרונים התחילו לי כאבים בעצם יד ימין בלבד לכל אורכה, משורש כף היד ועד המרפק.
הכאבים מתחילים רק בעת תרגילי לחיצות חזה כנגד מוט או משקולות ורק במשקלי עבודה
של 90% ומעלה, ברגע שהכאב מתחיל זה עובר רק אחרי שעה שעתיים, ביום יום לא מורגש שום כאב בכלל, באימון של גב, רגליים, יד אחורית, כתפיים וכו'... לא מורגש כאב בכלל.
מה יכולה להיות הסיבה??
זה לא כאב בשורש כף היד (כמו ביד קדמית עם מוט W לדוגמה),
זה כאב שמורגש בעצם, כאילו היא מתנפחת או משהו כזה... קשה להסביר.

קבצים מצורפים

• Arm2.jpg
    Arm2.jpg
    KB 4.5 · צפיות: 376
אתה בטוח שזה בעצם ולא בשריר? כי זה נשמע כמו כאבי אמות די שכיחים.
קודם קודם תנסה לשנות את האחיזה (יותר צר או יותר רחב, תלוי מה אתה עושה). דבר שני, לפעמים זה קורה כששוברים את המרפק בלחיצות. אם אתה מפספם יד קדמית או אחורית, תפסיק עם זה כרגע.
יש אנשים שלקיחת מגנזיום עוזרת להם מאוד עם הכאבים האלה.

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שזה בעצם ולא בשריר? כי זה נשמע כמו כאבי אמות די שכיחים.
קודם קודם תנסה לשנות את האחיזה (יותר צר או יותר רחב, תלוי מה אתה עושה). דבר שני, לפעמים זה קורה כששוברים את המרפק בלחיצות. אם אתה מפספם יד קדמית או אחורית, תפסיק עם זה כרגע.
יש אנשים שלקיחת מגנזיום עוזרת להם מאוד עם הכאבים האלה.

כנראה שאתה צודק, אחרי חיפושים ארוכים יתכן מאוד שזה דלקת באמה.
עד לקביעת תור לרופא וכו... יש למישהו המלצה למשחה?
והאם תחבושת אלסטית יכולה לעזור?

חיים, בדבר השני שאמרת, התכוונת לפשיטת יתר? או למשהו שמתקרב לפשיטת יתר?

זה לאו דווקא פשיטה, זה יכול להיות גם לכיוון השני, מה שקורה לעתים קרובות זה ששבירת המפרק + לחץ לאורך זמן גורמת למתיחת/דלקת גידים. לכנרים לדוגמה זה קורה לא מעט כי המפרק של יד שמאל נשבר פעמים רבות כדי להגיע לפוזיציות גבוהות ו/או שילובי פוזיציות.

כנראה שאתה צודק, אחרי חיפושים ארוכים יתכן מאוד שזה דלקת באמה.
עד לקביעת תור לרופא וכו... יש למישהו המלצה למשחה?
והאם תחבושת אלסטית יכולה לעזור?

לא חייבת להיות דלקת, יכול להיות גם מתיחה חזקה בשריר שתיקח זמן עד שתעבור. לי זה קרה בחודשים האחרונים פעמיים, ובכל פעם מגנזיום העביר את הכאב.

זה לאו דווקא פשיטה, זה יכול להיות גם לכיוון השני, מה שקורה לעתים קרובות זה ששבירת המפרק + לחץ לאורך זמן גורמת למתיחת/דלקת גידים. לכנרים לדוגמה זה קורה לא מעט כי המפרק של יד שמאל נשבר פעמים רבות כדי להגיע לפוזיציות גבוהות ו/או שילובי פוזיציות.

לא חייבת להיות דלקת, יכול להיות גם מתיחה חזקה בשריר שתיקח זמן עד שתעבור. לי זה קרה בחודשים האחרונים פעמיים, ובכל פעם מגנזיום העביר את הכאב.

אז זה על אותו עיקרון של לחיצה צרפתית ( עשה לי דלקת לשבועיים)?

אז זה על אותו עיקרון של לחיצה צרפתית ( עשה לי דלקת לשבועיים)?
כל דבר שהפיתוי לשבור בו את המפרק גדול (לחיצה צרפתית, לחיצות בכלל, פרונט סקוואט אם מחזיקים את המוט ולא משחררים את כף היד, מתח בסופינציה כשהופך להיות כבד וכו').

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה.
ננסה את המגנזיום, אין מה להפסיד.
יש המלצה לחברה מסוימת או שזה לא ממש משנה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית