ייעוץ חטיפי חלבון

• פותח/ת השרשור Neu
  • פורסם בתאריך

Neu

משתמש פעיל
404
3
נק' מוניטין:
101
404
3
שלום,

אני התחלתי חיטוב ממש בימים אלה בסוף תקופת מבחנים מתישה במיוחד.
אני מחפש חטיפי חלבון מינימלים בפחמימות ושומנים ומאידך מקסימלים בחלבון האם יש כאלה בנמצא? לפי הבדיקות שעשיתי עד כה המצב לא מזהיר ולא יורדים מ14 גרם שומן ו15+ גרם פחמימה לחטיף.
תודה לעוזרים!!

אלה החטיפים שלי

2266959178_61599ef8d1.jpg

שלום,

אני התחלתי חיטוב ממש בימים אלה בסוף תקופת מבחנים מתישה במיוחד.
אני מחפש חטיפי חלבון מינימלים בפחמימות ושומנים ומאידך מקסימלים בחלבון האם יש כאלה בנמצא? לפי הבדיקות שעשיתי עד כה המצב לא מזהיר ולא יורדים מ14 גרם שומן ו15+ גרם פחמימה לחטיף.
תודה לעוזרים!!

לא נראה שיש חטיפים עם כמות פחותה מהכמות שכתבת.. חטיפים לא הכי מתאימים לתקופת חיטוב.
בחיטוב אוכלים טונה או חזה עוף 🚬🤪🚬

• פותח/ת השרשור
כן חזה עוף זה ידוע

לא נראה שיש חטיפים עם כמות פחותה מהכמות שכתבת.. חטיפים לא הכי מתאימים לתקופת חיטוב.
בחיטוב אוכלים טונה או חזה עוף 🚬🤪🚬
על בסיס יומי מחכה בצהריים חזה עוף ומעט אורז\פסטה, אבל אתה יודע לפעמים זה מרגיש כמו הרעבה אני לא מבין איך הצלחתי להיות שנה שלמה במצב של הרעבה חח.

אין כזה דבר חטיף בלי שומן ובלי פחמימות כי אז זה לא יהיה חטיף. מה שכן יש זה חטיפים עם סוכרי אלכוהול ומעט שומן (לאופטימום וליוניברסל לדוגמה).
בד"כ משתמשים במלטיטול, אז אם יש שם 20 גרם סוכרי אלכוהול זה שקול ל-10-14 גרם סוכר רגיל.

In here (US) there's a bar called 2:1.. It's like 30 grams protein and half the carbs.. About 15 grams carbs and from those carbs it's 5 grams are fibers.. So you can say that is 10 grams only from carbs.
The calories run between 230-300 calories per bar.. They have tasty flavors like: Oatmeal, Crispy white chocolate, Cookies n' cream.. Try to do a search on 2:1 Protein bars.. If I'll find the information i'll post a link

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
החטיף חלבון היחידי שאני מכיר שעונה על ההגדרה שלך, היה (לא יודע אם עדיין משווק) Optimum diet Bars.
אני יכול לומר לך שזה הדבר הכי מגעיל שאכלתי בחיים שלי ואת כולם (אחרי שטעמתי מכל טעם אחד) תרמתי בזמנו למישל שזלל את כולם רק כדי לקבל חלבון (מצידו לאכול חרא).
בכל מקרה, חלק מהחטיפים מכילים פחמימות כוהליות שלא בדיוק עונות להגדרה של פחמימות, אלא יותר להגדרה של "חצי-פחמימה".
אני לא רואה בעיה ביחס של 1:1 חלבון ופחמימה בחטיפים, ההפך זה עושה את החטיף טעים יותר ו 15 גרם פחמימה לא יהרגו אותך.

חחחח, זאת בדיוק הבעיה אין לי אפשרות לשתות אבקת חלבון - ולכן חיפשתי את החטיפים כתחליף

תאכל טונה במים, זה כמו חטיף
מגעיל, ארוז שאפשר לקחת אותו לכל מקום, עם הרבה חלבון

אתה יכול לשים לימון או טחינה קצת על זה

• פותח/ת השרשור
החטיף חלבון היחידי שאני מכיר שעונה על ההגדרה שלך, היה (לא יודע אם עדיין משווק) Optimum diet Bars.
אני יכול לומר לך שזה הדבר הכי מגעיל שאכלתי בחיים שלי ואת כולם (אחרי שטעמתי מכל טעם אחד) תרמתי בזמנו למישל שזלל את כולם רק כדי לקבל חלבון (מצידו לאכול חרא).
בכל מקרה, חלק מהחטיפים מכילים פחמימות כוהליות שלא בדיוק עונות להגדרה של פחמימות, אלא יותר להגדרה של "חצי-פחמימה".
אני לא רואה בעיה ביחס של 1:1 חלבון ופחמימה בחטיפים, ההפך זה עושה את החטיף טעים יותר ו 15 גרם פחמימה לא יהרגו אותך.

מושון המלצה על חטיף מסויים?
הבעיה שאני רוצה לאבד משקל כמה שיותר מהר, וזה איפשהו בלימה לא? בכל זאת אני טוחן ים פחמימה בכל חטיף וים שומן.

מושון המלצה על חטיף מסויים?
הבעיה שאני רוצה לאבד משקל כמה שיותר מהר, וזה איפשהו בלימה לא? בכל זאת אני טוחן ים פחמימה בכל חטיף וים שומן.
אז תאכל פחות פחמימות ביומיום ותאכל את החטיף. בגדול אין בעיה עם פחמימות אלא אם אתה ב % שומן נמוך.

אני ממש חייב להוריד כמה שיותר מהכרס.
אפשר לקבל המלצה על חטיף מסויים?
לא יודע מה הולך בארץ, אבל אני הזמנתי לא ממזמן חטיפים של דימטייז, הקרם עוגיות להיט.
מצד שני יש לך את ה SUPREME כרמל שוקולד שגם להיט.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה הולך בארץ, אבל אני הזמנתי לא ממזמן חטיפים של דימטייז, הקרם עוגיות להיט.
מצד שני יש לך את ה SUPREME כרמל שוקולד שגם להיט.

אני מזמין רק מהאתר ששולח בזול לארץ חח, כן אבא של חבר שלי אומר שסופרים זה מטורף.
דיימטייז ראיתי שיש להם 2 גדלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית