הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חטיפי חלבון

• פותח/ת השרשור Neu
  • פורסם בתאריך

Neu

משתמש פעיל
404
3
נק' מוניטין:
101
404
3
שלום,

אני התחלתי חיטוב ממש בימים אלה בסוף תקופת מבחנים מתישה במיוחד.
אני מחפש חטיפי חלבון מינימלים בפחמימות ושומנים ומאידך מקסימלים בחלבון האם יש כאלה בנמצא? לפי הבדיקות שעשיתי עד כה המצב לא מזהיר ולא יורדים מ14 גרם שומן ו15+ גרם פחמימה לחטיף.
תודה לעוזרים!!

למה צנזרו לי את ההודעה? דיברתי על חטיף אופטימום שנקרא Optimum Whey Crisp Bar .
הבאתי לינק ישיר לאתר היצרן של אופטימום. אז מה אם הם רושמים שם מחירים? הם בכלל לא שולחים לארץ אז זה לא משנה...

בכל אופן, אלה הנתונים התזונתיים של החטיף הזה :
whey-crisp-bar-facts.jpg

• פותח/ת השרשור
למה צנזרו לי את ההודעה? דיברתי על חטיף אופטימום שנקרא Optimum Whey Crisp Bar .
הבאתי לינק ישיר לאתר היצרן של אופטימום. אז מה אם הם רושמים שם מחירים? הם בכלל לא שולחים לארץ אז זה לא משנה...

בכל אופן, אלה הנתונים התזונתיים של החטיף הזה :
whey-crisp-bar-facts.jpg

נשמע מעניין אחי תודה!

החטיפים של אופטימום על הפנים.
עדיף ללכת על דיימטייז או פרומקס.
אגב, יש לך את של יוניברסל. קוראים להם carbrite והם יוצאים בזול. אבל זה חטיף מאוד מוזר. במרקם של טופי.

ה LIFT BAR וה DIET BAR של אופטימום דוחים ברמה שלא ניתן אפילו לתאר במילים. בלתי ניתנים לאכילה, זה פשוט כמו לאכול עץ !!
לעומת זאת, החטיפים האחרונים שלהם דווקא סבירים ואפילו די טעימים. אני מדבר על ה WHEY CRISP ועל ה WHOLLY OATS , שהם סבבה לגמרי, והנתונים התזונתיים שלהם מעולים - ה WHOLLY OATS הזה הוא אחלה תחליף לארוחת בוקר לדרך , ואפילו די משביע.
WHEY CRISP מכיל חלבון מי גבינה בלבד, ונראה שהוא החטיף האידיאלי לאחרי אימון. גם כמעט אין בו שומן, ורוב הפחמימות הן לא סוכרים.

למרות מה שנראה מהתגובות שלי בנושא, אני נגד חטיפי חלבון באשר הם. פשוט יקר מדי ולא משתלם, וממילא עדיף אוכל אמיתי מאשר לסמוך על החומרים המלאכותיים האלה שמהם מורכבים חטיפי החלבון, במיוחד כל הממתיקים הדיאטטים שמוסיפים להם...
הסיבה היחידה לקחת חטיף חלבון, כמו שאני רואה את זה - בבוקר\לאחר אימון ורק במידה ואין זמן לארוחה מסודרת.

• פותח/ת השרשור
ה LIFT BAR וה DIET BAR של אופטימום דוחים ברמה שלא ניתן אפילו לתאר במילים. בלתי ניתנים לאכילה, זה פשוט כמו לאכול עץ !!
לעומת זאת, החטיפים האחרונים שלהם דווקא סבירים ואפילו די טעימים. אני מדבר על ה WHEY CRISP ועל ה WHOLLY OATS , שהם סבבה לגמרי, והנתונים התזונתיים שלהם מעולים - ה WHOLLY OATS הזה הוא אחלה תחליף לארוחת בוקר לדרך , ואפילו די משביע.
WHEY CRISP מכיל חלבון מי גבינה בלבד, ונראה שהוא החטיף האידיאלי לאחרי אימון. גם כמעט אין בו שומן, ורוב הפחמימות הן לא סוכרים.

למרות מה שנראה מהתגובות שלי בנושא, אני נגד חטיפי חלבון באשר הם. פשוט יקר מדי ולא משתלם, וממילא עדיף אוכל אמיתי מאשר לסמוך על החומרים המלאכותיים האלה שמהם מורכבים חטיפי החלבון, במיוחד כל הממתיקים הדיאטטים שמוסיפים להם...
הסיבה היחידה לקחת חטיף חלבון, כמו שאני רואה את זה - בבוקר\לאחר אימון ורק במידה ואין זמן לארוחה מסודרת.
אם הפחמימה הזאת לא סוכר אז מה היא? פחמימות זה סוכרים, זה שיש כמה סוגים של סוכרים זה סיפור אחר.

אלכוהול זה רע לחיטוב וטוב לנשמה 😃

הגוף ישרוף\יחמצן את האלכוהול בעדיפות הראשונה.

😃 כן שמתי לב עכשיו. הייתי צריך להשקיע עוד כמה שניות ולקורא יותר לעומק.

אבל האנורקסיה גורמת להפרעות ריכוז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית