הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הערכים האלה לחיטוב

The doctor

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
19
25
0
גיל-16.2
גובה- 176
משקל-64
אחוז שומן- 15
RMR- 2200

הינה הערכים ואחרי זה תפריט.... בבקשה לא להגיב על האם אני צריך חיטוב, אם יש גיוון או לא. ותקשיבו.. המחלה שלי זה ממתקים אז אני חייב לפחות 200 קלוריות שלהם.. לא מסוגל בלי זה. אני לא יחזיק

קלוריות- 1690
חלבונים- 156
פחממות- 132
שומן- 52
ערכים תזונתיים- 18

בוקר-
גביע קוטג + עגבניות

עשר-
חצי לחמנייה קלה
3 פרוסות של גבינה צהובה 5%
תפוח

צהריים-
3 חזה עוף
תפוח+ בננה+ 2 יוגורט 0%+ כוס קורנפלקס

ביניים-
200 קלוריות ממתקים

ערב-
3 עוף
סרדינים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא אנורקס. אני רוצה להגיעה ל12 אחוז שומן בשביל להתחיל מסה ארוכה במקום קצרה....

הערכיםן אם 500 גרעון קלורי. זה לא כל כך הרבה ואפילו סביר לחיטוב. אז בבקשה תן דעה על הערכים

זו אנורקסיה. אתה שוקל 64 על 1.76 שזה כבר משקל יחסית נמוך, לאן אתה רוצה לרדת? ל 56? 58? זה כבר תת משקל.
אתה יכול להתחיל כבר עכשיו עלייה במסת השריר, זה שאתה חושב שיש עליך שומן זה כי יש עליך מעט מסת שריר ובגלל שאתה בן 16 אתה יכול אולי לעלות בשריר מבלי לעלות הרבה בשומן כי אתה יכול להיות שעוד גובה וגודל ובד"כ בגילאים שלך הדברים הללו אפשריים ולעיתים בצורה מאוד קיצונית.
אז תפסיק לבזבז זמן עם חיטובים מיותרים ותתחיל עלייה מתונה במסת השריר (500 מעל התחזוקה), מניסיון אישי ושל אחרים, אחרי 4-5 חודשים אתה תבין על מה דיברתי, גם אם זה לא מסתדר לך כרגע הגיונית, זה הפיתרון הכי יעיל ומהיר בשביל אנשים במצב שלך וזה תמיד עובד.

גיל-16.2
גובה- 176
משקל-64
אחוז שומן- 15
RMR- 2200

הינה הערכים ואחרי זה תפריט.... בבקשה לא להגיב על האם אני צריך חיטוב, אם יש גיוון או לא. ותקשיבו.. המחלה שלי זה ממתקים אז אני חייב לפחות 200 קלוריות שלהם.. לא מסוגל בלי זה. אני לא יחזיק

קלוריות- 1690
חלבונים- 156
פחממות- 132
שומן- 52
ערכים תזונתיים- 18

בוקר-
גביע קוטג + עגבניות

עשר-
חצי לחמנייה קלה
3 פרוסות של גבינה צהובה 5%
תפוח

צהריים-
3 חזה עוף
תפוח+ בננה+ 2 יוגורט 0%+ כוס קורנפלקס

ביניים-
200 קלוריות ממתקים

ערב-
3 עוף
סרדינים

יש לך פחות מדי שומן ויותר מדי פחמימות; מה עוד שמדובר על פחמימות רעות - סוכרים. אתה תוריד מאוד את הרגישות שלך לאינסולין, מה שיקשה עליך לרדת בשומן.

הורד את הממתקים, אכול גבינות אמיתיות ובשר בקר ודגים.

אני לא חושב שהילד במצב להוריד כולם. רק להוסיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית