הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למישהו יש איזה תוספת טעימה לאורז?

• פותח/ת השרשור dny
  • פורסם בתאריך
תנו לשף שטן לעזור:
1. מטגנים ביחד (הכנסה לפי הסדר ):הרבה בצל ,הרבה פתריות (קופסה),המון שום - עד שהבצל חום.
מכינים את האורז. מערבבים אותו עם המטוגנים. מוסיפים פילפל וגם שמיר קצוץ דק.

זהו.
שטן-שף 👏

היה טוב עד שאמרת שמיר.

• פותח/ת השרשור
השום נותן טעם חריף או שהוא מתבשל זה סתם לריח? (יש לי לשון של נקבה :()

אגב, אתה יכול לשים גם ביצה מקושקשת ונקניקיות בפנים. (עד כמה שזה נשמע מוזר)

סטן-שף לא מאכזב.. נשמע לא רע בכלל.. ובשישי יש העמסה.... 🙄 [רק איפה הבשר נכנס לכל העניין?]

סטן-שף לא מאכזב.. נשמע לא רע בכלל.. ובשישי יש העמסה.... 🙄 [רק איפה הבשר נכנס לכל העניין?]
בשר אפשר להכין בנפרד 😃
אם רוצים משהו לערבוב עם אורז אז אפשר: 1. להוסיף רצועות עוף ולטגן יחד עם הבצל והפטריות כמו ששטן הציע 2. להכין כדורי בשר או קציצות ברוטב (אני לא ממש מבינה מה ההבדל בין השניים חוץ מהשם - בשבילי "קציצות" תמיד היה שם של קציצות מטוגנות אבל מסתבר שגם לכדורי בשר מבושלים ברוטב קוראים קציצות) ולערבב עם האורז. יש מלא מתכונים לזה באינטרנט.

tuxlight אם כבר העמסה - אז לפני כמה שבועות כתבתי ב"טיפים איך להתחזק ולגדול" מתכון לגולאש. תפו''א יותר טעימים מאורז. וגם מבטיחים סופ''ש גשום וגולאש זה האוכל הכי חורפי שיש 😃

tuxlight אם כבר העמסה - אז לפני כמה שבועות כתבתי ב"טיפים איך להתחזק ולגדול" מתכון לגולאש. תפו''א יותר טעימים מאורז. וגם מבטיחים סופ''ש גשום וגולאש זה האוכל הכי חורפי שיש 😃

ת'אמת גם אבא מכין ניוקי [משפחה איטלקית שליטה]
קיצר יהיה לי מעניין

ההעמסה תיהיה עוד יותר כייפית כי היא גם אחרי המבחן המעשי המסכם של הק1ר0 ליצנים 🤘

• פותח/ת השרשור
חחח מינימונסטר את בטוח רוסיה או משהו בסגנון נכון? גולאש רק סבתא שלי מכינה וזה באמת ממש טעים
את יודעת להכין גם פילמני (כיסונים בעברית...)?

אחרי שהאורז מבושל להכין בנפרד מקושקשת עם נקנקיות ולזרוק לאורז? או להוסיף גם את האורז עצמו למחבת?

שמתי לב בדיונים על אוכל יש הרבה תגובות

חחח מינימונסטר את בטוח רוסיה או משהו בסגנון נכון? גולאש רק סבתא שלי מכינה וזה באמת ממש טעים

אחרי שהאורז מבושל להכין בנפרד מקושקשת עם נקנקיות ולזרוק לאורז? או להוסיף גם את האורז עצמו למחבת?

שמתי לב בדיונים על אוכל יש הרבה תגובות

גי כולנו שמנים שאוהבים לאכול [ולהתחזק]

תנו לשף שטן לעזור:
1. מטגנים ביחד (הכנסה לפי הסדר ):הרבה בצל ,הרבה פתריות (קופסה),המון שום - עד שהבצל חום.
מכינים את האורז. מערבבים אותו עם המטוגנים. מוסיפים פילפל וגם שמיר קצוץ דק.

זהו.

קלקלת עם הפטריות מקופסה.

אני אכן רוסיה - אבל הגזמת עם פילמני. פילמני זה אוכל שרק סבתות יודעות להכין, ואחוז קטן של אמהות בשלניות במיוחד 😆 הדורות הבאים כבר קונים את זה מוכן.
גולאש זה ממש פשוט. אחרת לא הייתי מכינה את זה. אצלנו שטן-שור (או שטן-שף) הוא הבשלן הראשי.
אבל גולאש של סבתא זה הכי. מקנאה בך 😃

ת'אמת גם אבא מכין ניוקי [משפחה איטלקית שליטה]
פעם ניסינו להכין ניוקי בבית. יצאו לנו מדוזות-פירה מתפרקות וזוועתיות שאפילו הרוטב לא הציל. 😵

אחח, אין על הפישקי ממולא בשר כבש ובצל של אמא שלי 😃 (גרוזיני).

פעם ניסינו להכין ניוקי בבית. יצאו לנו מדוזות-פירה מתפרקות וזוועתיות שאפילו הרוטב לא הציל. 😵

לשאול את אבא איך הוא מכין [המתכון של הסבתא הנפולטנית] ולשלוח לך?
זה טעים ברמות ומתאים להעמסות 🤘

לשאול את אבא איך הוא מכין [המתכון של הסבתא הנפולטנית] ולשלוח לך? 🤘
כן תודה!
הנקודה החלשה בכל המתכונים שאני ראיתי זה כמות הקמח. אף פעם לא כותבים כמות מדויקת אלא אומרים "תוסיפו קמח רק עד שהתערובת לא דביקה ולא יותר מדי" ואז לא מובן כמה באמת צריך.

כן תודה!
הנקודה החלשה בכל המתכונים שאני ראיתי זה כמות הקמח. אף פעם לא כותבים כמות מדויקת אלא אומרים "תוסיפו קמח רק עד שהתערובת לא דביקה ולא יותר מדי" ואז לא מובן כמה באמת צריך.

אני אשאל אותו עוד מעט וישלח לך... תגידי איך יצא 🤘

כן תודה!
זה כבר נשמע כאילו יש לכם עסק של קייטרינג או משהו כזה 😃

זה כבר נשמע כאילו יש לכם עסק של קייטרינג או משהו כזה 😃
חחח כשההייטק בארץ יעבור להודו וסין ויקרוס נפתח בית תמחוי גורמה. 😆
ואולי גם חדר כושר צמוד בחסות הפורום.

תגידו מה עם עדשים (מתכוון לאדומים האלה..) ?
הסתכלתי על ערכים שלהם לפני בישול והם לא רעים בכלל ואפשר לטחון את זה בלי סוף .. השאלה היא רק אם אחרי בישול הערכים לא צונחים ..

Back
למעלה תחתית