הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ לגבי AB - עליון תחתון

• פותח/ת השרשור NIRAN
  • פורסם בתאריך

NIRAN

משתמש פעיל
691
32
נק' מוניטין:
299
691
32
אני עושה כרגע A- עליון, B- תחתון - 4פעמים בשבוע.

בגדול עובד תרגילים מורכבים (חתירה-בנצ' דאמבלים-סקוואט), אזור 5-6 חזרות, מקפיד על טכניקה טובה, וקצת תרגילי עזר איפה שצריך אם צריך.

האימון רגליים שלי מורכב מ:
4 סטים HB עד היום זה היה ל8 חזרות מהיום ל5.
3 סטים LEG CURL ל6 חזרות
3 סטים הרמת תאומים אזור 10-8 חזרות
3 סטים לבטן 10-15 חזרות

אז אני רוצה להעיף את העבודה על התאומים וההאמסטרינגס, ולהחליפם בדדליפט, מעולם לא עשיתי דדליפט.

1. הדדליפט הולך לאימון רגליים נכון? (אחרי סקוואט)

2. אני עושה הרבה זמן HB, האם זה כדאי לעבור לLB?, במילים אחרות האם HB וDL זה גירוי מספיק להאמסטרינגס?

3. עד היום הייתי עושה 3 סטים CALF RAISE, אני באמת יכול לסמוך על זה שDL ו HB יפתחו לי את התאומים באופן פרופורציוני? (יש לי רגל יחסית גדולה כי אני רוכב אופניים מאז שאני ילד)

4. כמו כן הייתי עושה באימוני רגליים גם LYING LEG CURL, שוב אני יכול לסמוך על זה ש DL וHB יטפלו גם בהם?

ככה שהאימון רגליים יהיה כזה:
4 סטים HB
3סטים DL
3 סטים בטן

זה מספיק?

דדליפט וסקוואט כבדים באותו היום עם כמות כזאת של סטים פעמים בשבוע זה יותר מידי .
אתה יכול לשים ביום אחד סקוואט כבד וביום השני דדליפט כבד(בימי פלג גוף תחתון).

1. תלוי בחלוקה שלך, אם אתה מחלק לעליון/תחתון - זה תחתון כן.
2. מזה גירוי מספיק ? מה המטרה ? לא ברורה השאלה, אם אתה מתחיל/בינוני זה מספיק, בשלבים מאוחרים אפשר להוסיף בוקר טוב ו/או סטיף/רומני דדליפט ליותר חזרות (8)
3. לא מבין בזה, בתוכניות כוח לא שמים לזה דגש, אבל בילדרים כל הזמן עובדים על התאומים.
4. ראה תשובה 2, להזיק זה לא יזיק אבל עדיף לבחור תרגיל מורכב סטיף/רומני דדליפט או בוקר טוב (בהתאם לעומס על הגב מהסקוואט/דדליפט קלאסי שכבר אתה עושה)

האימון רגליים שלך נראה בסדר (אתה יכול להוסיף תאומים אם אתה בילדר בנשמה), אבל אם יש לך 2 הייתי הולך פעם אחת על סקוואט כבד ל 5/3 בפרמידה ואחריו דדליפט לחזרות 3X5 נניח. ובאימון השני דדליפט כבד בפרמידה ל5/3 וסקוואט לחזרות 5X5/3X8...

אני עושה WS4SB כרגע במתכונת של 3 אימונים
ME UP
ME LOW
REP UP

החלוקה שם סבבה
אם אתה לא מתאמן בעוד ספורט ולא עושה קונדישנינג אתה יכול להוסיף את האימון הרביעי DE LOW
אתה יכול להכנס ללוג לשי לראות גם שמתי קישור למאמרים של ג'ו

בגדול אני לא ממליץ על התוכנית למי שלא עשה התקדמות ליניארית קודם כל ב SS 5X5 /טקסס
כי איך אתה יכול לעשות יום עצימות (ME) אם אתה לא מרים משקלים כבדים

יש את החלוקה של לייל בבלוקינג רוטין אתה יכול לראות גם את התוכנית שלו איך הוא משלב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית