אני עושה כרגע A- עליון, B- תחתון - 4פעמים בשבוע.
בגדול עובד תרגילים מורכבים (חתירה-בנצ' דאמבלים-סקוואט), אזור 5-6 חזרות, מקפיד על טכניקה טובה, וקצת תרגילי עזר איפה שצריך אם צריך.
האימון רגליים שלי מורכב מ:
4 סטים HB עד היום זה היה ל8 חזרות מהיום ל5.
3 סטים LEG CURL ל6 חזרות
3 סטים הרמת תאומים אזור 10-8 חזרות
3 סטים לבטן 10-15 חזרות
אז אני רוצה להעיף את העבודה על התאומים וההאמסטרינגס, ולהחליפם בדדליפט, מעולם לא עשיתי דדליפט.
1. הדדליפט הולך לאימון רגליים נכון? (אחרי סקוואט)
2. אני עושה הרבה זמן HB, האם זה כדאי לעבור לLB?, במילים אחרות האם HB וDL זה גירוי מספיק להאמסטרינגס?
3. עד היום הייתי עושה 3 סטים CALF RAISE, אני באמת יכול לסמוך על זה שDL ו HB יפתחו לי את התאומים באופן פרופורציוני? (יש לי רגל יחסית גדולה כי אני רוכב אופניים מאז שאני ילד)
4. כמו כן הייתי עושה באימוני רגליים גם LYING LEG CURL, שוב אני יכול לסמוך על זה ש DL וHB יטפלו גם בהם?
ככה שהאימון רגליים יהיה כזה:
4 סטים HB
3סטים DL
3 סטים בטן
זה מספיק?
בגדול עובד תרגילים מורכבים (חתירה-בנצ' דאמבלים-סקוואט), אזור 5-6 חזרות, מקפיד על טכניקה טובה, וקצת תרגילי עזר איפה שצריך אם צריך.
האימון רגליים שלי מורכב מ:
4 סטים HB עד היום זה היה ל8 חזרות מהיום ל5.
3 סטים LEG CURL ל6 חזרות
3 סטים הרמת תאומים אזור 10-8 חזרות
3 סטים לבטן 10-15 חזרות
אז אני רוצה להעיף את העבודה על התאומים וההאמסטרינגס, ולהחליפם בדדליפט, מעולם לא עשיתי דדליפט.
1. הדדליפט הולך לאימון רגליים נכון? (אחרי סקוואט)
2. אני עושה הרבה זמן HB, האם זה כדאי לעבור לLB?, במילים אחרות האם HB וDL זה גירוי מספיק להאמסטרינגס?
3. עד היום הייתי עושה 3 סטים CALF RAISE, אני באמת יכול לסמוך על זה שDL ו HB יפתחו לי את התאומים באופן פרופורציוני? (יש לי רגל יחסית גדולה כי אני רוכב אופניים מאז שאני ילד)
4. כמו כן הייתי עושה באימוני רגליים גם LYING LEG CURL, שוב אני יכול לסמוך על זה ש DL וHB יטפלו גם בהם?
ככה שהאימון רגליים יהיה כזה:
4 סטים HB
3סטים DL
3 סטים בטן
זה מספיק?