הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה בחור חדש באתר אבל לא חדש לעולם הספורט 😃

• פותח/ת השרשור
חח את האמת רציתי להגיב בצורה קצת יותר תוקפת כי מישהו כבר אמר לי את זה פעם וזה גם מזכיר לי את כל התגובות מאנשים בחדר כושר אבל התאמצתי שלא 😃

• פותח/ת השרשור
היום הרם אחד 190 קילו דדליפט הייתי מרים יותר לפני כמה חודשיים אבל לא משנה מה שכן משנה זה שחבר שלי לא הצליח לצלם תמונה בא לי לרצוח אותו!!!!!😵

• פותח/ת השרשור
מה שכן טוב זה שעשיתי דדליפט וגם יש לי חור קטן בכף היד 🥰

• פותח/ת השרשור
תודה אחי

הכי הרבה שהרמתי בדדליפט אי פעם זה היה 199 קילו הפלטות האחרונות שהכנסתי היה בקושי כי לא היה מקום גם זה היה עם פלטות של עשיריות חמישיות ו2 קילו זאת אומרת שהמוט הגיע לי לקרסול והיה טווח תנועה יותר גדול בשביל להרים את המשקל
כרגע אני בסביבות ה190 195 עם פלטות נורמליות של 25 20.... בהזדמנות אני אעשה תמונות עם המשקלים האלו

• פותח/ת השרשור
אגב סתם סיפור קטן אם אתם רוצים לפני שהרמתי את ה190 בא אחד מבוגר אליי אמר "שים חגורה" אז בתור תגובה הרמתי את החולצה שלי הראתי לו את הגב תחתון ואת הבטן ואמרתי "ה' ברא לי חגורה אנושית" אחרי זה הוא הלך ואמר אני אקבל קילה לא יודע אם זאת הייתה תגובה הכי הגיונית אבל הוא עצבן אותי כמו הרבה שמעצבנים אותי שאני מתאמן העיקר שהרמתי 190 ✌️

ידעתי שהיית מוכר לי מאיפשהו..מהבסיס :]
אני נהג מב"ס שם..

טוב לראות אותך כאן..
תמונות נחמדות, מאמין שתוכל להוציא תמונות שיותר יחמיאו לך, כי אפשר..ראיתי אותך.

ותפסיק כבר להרעיל את החד"כ עם דיפליייייייי חחח

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אהלן אחי אם אני לא טועה אתה לא בא כל כך הרבה לחדר כושר או שאתה בא בערב שאני כבר לא שמה בד"כ
תודה על המחמאות עכשיו הוספתי כמה תמונות חדשות כאן לאתר אם תיכנס לפרופיל שלי ויש לי כמה יותר טובות גם בפייסבוק

ולהתאמן זה רק עם STRONGER של Kayne West וDeeply Disturbed של Infected 😃

ניראה טוב,ניראלי ראיתי אותך בגלי גיל כמה פעמים אני מיתאמן גם שם.

• פותח/ת השרשור
ניראה טוב,ניראלי ראיתי אותך בגלי גיל כמה פעמים אני מיתאמן גם שם.

חחחח מצטער אחי רק עכשיו במקרה שמתי לב לתגובה שלך ויש מצב די גדול שראית אותי בגלי גיל כי מדי פעם אני מתאמן במקום הזה וגם התמונות של הדדליפט צילמתי שמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית