הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אימוני משקולות בחיטוב – חלק ב' --> מאמר חדש!

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
כמה אימוני משקולות מומלץ לבצע בתהליך של ירידה במשקל וחיטוב הגוף? מה לגבי מספר הסטים והחזרות? האם כדאי להוסיף אימוני סבולת ? כיצד נמנע מאימון יתר? כל זאת במאמר הבא.

אימוני משקולות בחיטוב – חלק ב'

תהנו!

bananen_smilies074.gif
bananen_smilies066.gif
מי שרוצה לקבל מאמרים בזמן אמת, אנא הכניסו את כתובת האימייל שלכם בצד ימין של האתר, תחת עידכונים בדואר אלקטרוני, ותצטרפו למאות המנויים שלנו.
bananen_smilies074.gif
bananen_smilies066.gif

אני לא מצליח להבין את האנטי בנושא אימונים בכל מה שקשור ללייל.

בהנחה שזה לא עבר עדכון, בספר של הדל הפחמימה והחיטוב בנפרד הוא מבסס את ההמלצות שלא לאימון על סמך השערות\עובדות מדעיות\מחקרים.

ובאמת בלי קשר הבן אדם (קצת חופר בספרים) אבל זה חפירות שמעניינות וכתובות בשפה שאפילו אני מצליח להבין 😃

תודה על המאמר, רק דבר אחד לא הבנתי:

בהנחה שאני עושה 2 אימוני FBW כבדים במהלך כל שבוע + 2 אימוני סיבולת, איזה תרגילים בדיוק אני אמור לעשות באימוני סיבולת? אותו הדבר כמו בכוח רק קלים יותר ועם יותר חזרות?

תודה על המאמר, רק דבר אחד לא הבנתי:

בהנחה שאני עושה 2 אימוני FBW כבדים במהלך כל שבוע + 2 אימוני סיבולת, איזה תרגילים בדיוק אני אמור לעשות באימוני סיבולת? אותו הדבר כמו בכוח רק קלים יותר ועם יותר חזרות?
כן, או לעשות מכונות, אפשר לעשות דברים מקרוספיט גם כן.

כל הכבוד לדווין צ'יימברס הישראלי רוסי.
אלכס פורחומובסקי ג'וניור 😃

פעם היו ימים. פורחומובסקי, כפרי ויבלונקה.
פורחומובסקי שיאן ישראל לא? 10.2?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פעם היו ימים. פורחומובסקי, כפרי ויבלונקה.
פורחומובסקי שיאן ישראל לא? 10.2?

אכן פעם היו ימים, דור נדיר
הוא שיאן ישראל עם 10.20 אבל שיאו האישי 10.12 תחת דגל רוסיה
היה מדליסט הארד באליפות אירופה ב1994

קצת נוסטלגיה משנת 2000:
YouTube - Israel Championship 100m Final year 2000
גמר ה100 מטר בארץ, יש בערוץ שפרסמתי עוד כמה סרטונים מאותן שנים

הוא נחשב פעם לאיש הלבן המהיר בעולם לא?
כמה לבנים ירדו מ10 אם בכלל?

אני חושב שהוא נחשב ליהודי המהיר בכל הזמנים, נדמה לי שהוא השני הכי מהיר אחרי קוסטה רורק עם 10.03 אבל זאת תוצאה שהייתי מתייחס אליה בצורה מסוייגת תחת סעיף "תוצאות שנקבעות במקום נידח באוקראינה ע"י אתלט שמעולם לא ירד מ10.20"

יש רק לבן 1 שירד מ10 רשמית, שנה שעברה כריסטוף למיטרה(אלוף אירופה) רץ 9.97 ו9.98.
מעבר לזה, יש את מריאן וורונין הפולני שהיה שיאן אירופה הרבה שנים שקבע 9.997 לפני 20 או 30 שנה וזה מעוגל תמיד למעלה אז שיאו 10.0(גם מופרך כי מעולם לא ירד מ10.30 לאחר מכן וקבע את הזמן בתחרות קטנה בפולין)
יש את ניקולס מקרוזונריס, קנדי ממוצא יווני, שרץ ב2002 נדמה לי 9.91 בסיוע רוח גבית
ויש את פטר קרלסון השוודי שרץ 9.98 בסיוע רוח גבית
יש גם את פטריק ג'ונסון, אוסטרלי שהוא למעשה חצי לבן(אבא מאירלנד ואימא אבוריגנית), השיא שלו 9.93

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית