הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

history in the making

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
כן, רק שאתה מניח שהמשטר החדש יכול לערער את השלום יותר ממה שהמשטר הקיים יכול או עושה.

המילה "ידודתי", זה בהחלט לא נכון.... :🙁

אני מתכוון שהם לא במלחמה איתנו ושיש מתח ביטחוני נמוך. למשל בלי ההסכם שלום סיני לא הייתה מפורזת ואז היה צריך לתגבר את הקווים בדרום והיה הרבה יותר חיכוך עם הצבא המצרי.

---------- התגובה התווספה ב 23:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:44 ----------

כן, רק שאתה מניח שהמשטר החדש יכול לערער את השלום יותר ממה שהמשטר הקיים יכול או עושה.

כמובן שזה לא ודאי ויכול להיות שהמשטר שם יהיה טוב בשביל ישראל. אבל לפי מה שאני רואה בחדשות ודיווחים שהאחים המוסלמים הם כרגע הגוף באופוזיציה שהוא הכי מאורגן במצרים יש סיכוי טוב שהם יעלו לשלטון בבחירות דמוקרטיות. האחים המוסלמים לא ממש אוהבים את ישראל, ושוב זה לא מבטיח שהם יפרו את ההסכם שלום אבל זה בטוח יותר מסוכן מאשר שמובראק היה בשלטון.

תומר, על מה אתה מדבר? פשוט ציינתי שזה לא נכון לכתוב "ידודתי", זו שגיאת כתיב. 🤡

גם אם בחדשות טועים. אני לא חושב ששלטון דמוקרטי שמסכן את השלום עם מצרים עדיף על דיקטטורה במצרים שמשמרת את השלום. כמו שאמר גבי אשכנזי.
יכול להיות השלטון הדמוקרטי שם כן יהיה טוב לישראל, קשה לי להאמין שככה זה יהיה, אבל אם זה יהיה אז עדיף שהם יחיו בדמוקרטיה.

---------- התגובה התווספה ב 23:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:58 ----------

תומר, על מה אתה מדבר? פשוט ציינתי שזה לא נכון לכתוב "ידודתי", זו שגיאת כתיב. 🤡

🤡 אני כותב מהר וקצת דיסלקט אז זה קורה

נקווה שלא יהיה מה שהיה באיראן או בעזה שעלו קיצונים
"דת השלום" היא דת מסוכנת מסתבר

הגניב אותי איך בסוף הוא יורה בבנאדם סתם... כאילו זה סתם משימה פשוטה ושולית כמו לחטט באף או משהו...
הייתי רוצה לדבר עם בנאדם כזה, סתם להתרשם ממנו.

• פותח/ת השרשור
הגניב אותי איך בסוף הוא יורה בבנאדם סתם... כאילו זה סתם משימה פשוטה ושולית כמו לחטט באף או משהו...
הייתי רוצה לדבר עם בנאדם כזה, סתם להתרשם ממנו.

מגניב אותך לשחק אותה פסיכופת? טמבל.

הם בכלל יודעים מה הם רוצים?

זה לא מקרה של מהפכה אמיתית יותר ממה שעיראק או איראן היו מהפכות אמיתיות. בלי ארה"ב לא היה קורה כלום, רק שהם לא למדו שאי אפשר לכפות דמוקרטיה על אחרים.

בגרמניה (בניסיון השני) וביפן זה עבד. 😛

יא אללה איזה רוקנרול הולך שם, יש עוד סרטון בסגנון שדורסים שם אזרחים כאילו אין יהוה בשמיים שלהם.
ככה או ככה, הולכים לזיין אותנו, צריך לדאוג שיעלה שם שלטון שטוב לישראל ולא איזה חולרע קיצוני שיפתח איתנו עוד חזית.

מגניב אותך לשחק אותה פסיכופת? טמבל.

:nono: הפעם הכשל בהבנה הוא שלך חבוב תעבור על ההודעה שלו עוד פעם
ולפי דעתי מגיע לו סליחה

לדיון
דיקטטורה היא מצב רע בכל מקום
עכשיו כל השאלה היא איזה משטר יעלה במצרים במקום
גם באירן הרבה הפגנות היו שייכות לחופש הביטוי ועל השחיתות השלטונית ולא רק על רקע דתי

פיס

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בנתיים הצבא המצרי הכריז שהוא יכבד את ההסכמים האזוריים כולל את הסכם השלום עם ישראל והאחים המוסלמים הכריזו שהם לא ירוצו לנשיאות. למי שנמצא בפאניקה מהאחים המוסלמים, כנראה לא יודע יותר מדי עליהם:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4027041,00.html

מה?! לא הבנת בעליל למה התכוונתי.

אם כך אני מתנצל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית